hic ilgi gostermemeye basladi. yalan yok onu hala cok cok seviyorum onun da beni sevdigini ve kaybetmek istemedigini biliyorum, bazen birden gittigimle ilgili kabuslar gordugunu bile anlatiyor, ama ilgisizliginden bazen beraber oldugumuzu bile unutuyorum. derslerine gercekten cok calisiyor, bi yandan para kazanmak icin internette elinden geleni yapiyor ve tabiki arkadaslari ve ailesine zaman ayiriyor ama 3 ay oncesine kadar umrundaydim Şu an var oldugumu unutmus gibi hic yazmiyor, gunumun nasil gectigini merak etmiyor, tek konusmamiz "gunaydin" ve "tatli ruyalar" dan ibaret. 2 aydir hergun boyle geciyor, o uzun tatli konusmalar koca 2 aydir sadece 2-3 kere oldu. dogum gunumu kutlamadi, sonrasinda ozur diledi ama affettirmek icin hicbirsey yapmadi. sirf benle konusmak icin ailesini ya da arkadaslarini, basarilarini ihmal etmesini istemiyorum ama enerjik davranmaktan da cok yoruldum. uzulmemesi icin ne zamandir kendi uzuntumu sakliyorum. onunla konusmam lazim ama suanda secimden dolayi asiri sinirli daha da sinirlenmesini de istemiyorum. napmaliyim?
Erkek arkadasimin ilgisizliginden cok yoruldum?
Güncellemeler
+1 yıl
iyi ki ayrilmamisim yazin daha az isim var demisti ve yazin vakit ayirmaya soz vermisti oyle de yapti iliski mukemmel gidiyo :)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kiskandir seni com cepte görmüş o boşlamış
anlasildi o is bende istemiyom ama olsun🥲🥲
Yapacak bisey yok heran elden gidebilri
boyle degildin, bi suredir bana deger verdigini hic hissettirmiyosun eskiden hissederdim, ozur dileyip ayni seye devam ediyosun. gunde yarim saatini ayirmak cok zor olmamali. Şu an kavga edicez diye odum kopuyo da, neyse. birini seviyosan ve deger veriyosan bunu hissetirirsin. seninle 10 dakika daha konusabilmek icin defalarca kez anneme, arkadaslarima yalan soyledim. asiri yorgun donemlerimde de konusmak icin bahaneler buldum. zorunda degildim bunu ben sectim cunku 10dk dinlenmekten daha onemliydin. kimseye yalan soylemeni falan tabiki istemiyorum yanlis anlama, ama ben seninle birkac dakika daha konusmak icin annemin guvenini kirarken bu kadar ilgisiz ve umursamaz olman gercekten uzuyor. mesgul oldugunu anliyorum ama yeri gelince isimi aksattigim, dersimi kenara koydugum kisinin bana gunde 15 dakika anca ayirmasi hatta onu da ayirmamasi cok kirici. sadece bu da degil birsey anlatirken kucumseyen kelimeler kullanmaya basladin, dogum gunumu bile hatirlamiyosun. bunu konustugumuzda bana soyledigin sey hep ayni. "deger veremedigim icin ozur dilerim" ya da kaybetmek istemedigini soyluyosun. bunun icin biraz caba gostersen cok daha kolay olurdu. seni seviyorum bu degismeyecek bunu bil bu arada kabus falan gormene gerek yok. ben beklerim de, yaninda da olurum, olabildigim kadar yardimci da olurum. bunlari soylememin onunla alakasi yok. ve endiseleniyorum bana aptal muamelesi yapicak son kisi sensin. normal gelmiyo baya sinirli olman lazim. secimden dolayi mi? ya da baska bi sorun mu var? bi anda berat gitti de agresif, kaba, umursamaz biri geldi resmen unuttun beni hep.
boyle yazsam nasil olur?
Cok uzun yavrum bu hicbir erkek bunu okumaz kisa ve öz ol
Bir süredir deger görmediğim bi iliskinin iciyim sana da hak veriyorum ama benimde elimden yuregimden gelen bukadar di hoscakal de bitir
2 3 hafta maksimum geri doner
ya cidden istemiyorum bitirmek bilmiyorum seviyorum iste offffffffffff
Bence cokda düsme ustune sevgi dilenme gerek yok boyle guzel seveni o haketmeyebilir kendine odaklan
tamam :/
yakınlaşma oldu mu peki.
uzak mesafe. yakinlasma falan olamaz
ayrıl o zaman
daha once 4 ay kayboldum bir kere bile konusmadik hergun gercekten gittim mi diye kendine yediremeyip hergun yazmisti bazen kimseye anlatamadigi seyleri anlatiyo ve yardimci oluyorum bana zamaninda o da cok yardimci oldu ayrilmak iyi bi fikir gibi gelmiyo
Boşuna uğraşmayın.. bırak gitsin