Kova burcu erkeği çok mu şımarttım, artık benden sıkıldı mı yoksa ben mi değersiz hissediyorum?

Sevdigim birisi var. Ama o soguk davraniyo oyle kolay kolay sevemem baglanamam guvenemem diyo. Kova burcu erkek bende akrebim. Aslinda benim gizemli olmam gerek ama kendisi son 2 gundur full benle konusmuyo artik. Cocuga onu cok sevdigimi soyleyen heo benim. İltifat etmez bana. Ama guzel kiz olsam pesimden ayrilmaz biliyorum. Cok cirkin degilim ama dikkat cekecek kadar da guzel degilim. Buyuk ihtimaleb sıkılıyo benden. Yan yana gelince kasiyorum cunku mutsuz oluyo telefonuyla ugrasiyo falan. Bisey diyince ne alak diyo biktim bu durumdan. Ondan ayri olunca geri dondu bana donmez zannetmistim. Cunku boyle yapiyodu diye uzaklastim. Ya bilmiyorum sevmedigini biliyorum. Wp durum attim bakti ama son yazdigima goruldu bile atmamis ne diym. Hep o hakli her konuda o iyi. İsine geldigi zaman yazar eder. Benim en kucuk bisey demeye bile hakkim yok. Kalbimi kiranlar mutsuz olsunlar ya

Kova burcu erkeği çok mu şımarttım, artık benden sıkıldı mı yoksa ben mi değersiz hissediyorum?