Bir sevgiliniz var diyelim ama hiç umruna takmıyor 5 saatte bir mesaj atıyor ondada sürekli hakaret ediyosa veya aradığı mesaj attığı zamanda mesafeliyse ne düşünürsünüz
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Sen manyak mısın seninle cinsellik yaşamiyorsa sen hala niye o kadınla birliktesin başka adamla yatiyodur cinsellik yasiyordur belki de trans olduğun için gidip biyolojik erkeklere veriyordur reelde seninle de arkadaş gibi takiliyodur sen aptalmisin lgbtnin içinde tabiki cinsellik olması lazım yoksa arkadaş gibi olursun birde sana tavsiye veriyim bir kadın seninle ilgilenmiyorsa mesaj atmiyorsa aramiyosa merak etmiyorsa kesinlikle seni sevmiyodur bir kadın eğer sana sürekli olsa da olur olmasa da olur diyorsa uzak dur o seni cepte görüp başka erkeklerle birlikte oluyordur ya da baskasina aşıktır seninle yatmiyorsa sen böyle bir kadını nereden buldun allasen çokmu aradın seninle sürekli kavga eden bir kadınla ne isin varsürekli kavga eden bir kadınla ne isin var etrafımda bir suru kız var diyorsun hem reelde hem sanalda bana cinsellik verirler diyorsun ben istesem diyorsun peki sen aptalmisin ne
Valla halime çok hakliyim ama o kadar egoistki sürekli ben haklıyım diyor ne yaklaşıyor ne arıyor ne mesaj atıyor çok soğuk davranıyor
Sen safmisin çocuk seni aldatiyodur kesin ya da başka erkeklerle konusuyordur ya da sana bir kadın mesaj atmiyorsa merak etmiyorsa kiskanmiyorsa 5 saatte bir mesaj atıp ariyorsa geçmiş olsun sana aşık değil üstelik aldatiyordur üstelik başka adama aşık olduğu için cinsellik yaşamaktan kaciyodur geçmiş olsun kardeş
Ben senin gibi canım insanları anlayamıyorum neden kendini ulaşılmaz sanacak kadar egosunu oksadinki sen bu kiz sana cinsellik vermiyorsa aramiyosa sen ayrılmakta geç kalmışsın haklısın ayrılmakta ne derse desin haklısın üç gün olur beş gün olur cinsellik yasamassin anlarım sen sayfanda uzun zaman oldu demişsin ve bunu söylemekte dertlenmekte dertlerini paylaşmakta haklısın bence acıdım valla sana sen demişsin ya pesimde kadın çok neden hala bekliyorsun seni seven üstelik reelde seven sahiplenen bir kadın varmış seni ariyomus soruyomus ona git bence
Sana bir şey daha soyleyim sen bu zamana kadar nasıl sabrettin bak erkeksin aklın kayar şu zamana kadar kendini Tutman başka kadına gitmemen mucize sen haklısın cinsellik olmassa insan arkadaş gibi takılır sen trans olduğun için seni cinsel anlamda arzulamiyor olabilir sende seni isteyen arzulayan kadına git bence yani lgbtsin illaki seni de arzulayan kadın vardır çevrende çevrem genis diyorsun ama aptalsın bırak kadın gelsin sana sen niye haklı olduğun halde peşinde kosuyosun ve hala üzülüyorsun sen haklısın seni umruna takmiyor başka erkeğe gitse bile üzülme ona erkek çoksa sanada kadın çok boş ver hakettiği kişiyle birlikte olsun seninle cinsellik yaşamiyorsa garibim ya nasıl dayandin başka biriyle ihtiyacini gideriyor kadın git sende seni aldatan kadını affetme başka kadinla yat bunu da takma boş ver ne cekiyosun elin kahrini bırak boş ver sana gelmiyor gurur yapıyor ağzına siciyor ilgi gösterip durmuyosa birakiver gitsin kime gidiyorsa
O kadar haklisinki ekleyecek tek söz bulamadim halime
Zaten benim zorlamamla barışıyor
Birde o bana barışalım demedi hiç hep ben aptal gibi peşinde süründüm etrafım da onca guzel kadın kız varken ben reelde mahallemde yüz tane kadın var bana aşık olan seven bende akıl olsa gerçekten kafa gitmiş akıl olsa üzülmek yerine zaten trans erkeğim yeterince üzülüyorum gidip reelde sana asılan kızlara gitsene aren aptallık bende kac yıldır bu kızın peşinde koşuyorum sonuç ne sıfır hicbirzaman bana yüz vermedi bir kadın bana kötü davraniyorsa başka adama aşıktır haklısın bana yaklaşmiyor dokunmak ister bir kadın aşıksa eger bana dokunmuyosa başkasına aşıktır o yüzden ben bundan sonra sadece kendi hayatıma bakacam hangi erkek hangi trans erkeğe aşıksa onunla konuşuyor onunla konusmayada devam etsin bir kadın çok sevse uzak durmaz bak etrafında erkek arkadaşları var biyolojik onlarla gülüp egleniyor kendi sevgilisine gelince sürekli soğuk davranıyor ben dayanamiyorum
Bende insanım benimde canım var benide bir anne dogurdu
Neden bende aptallık biliyomusun halime çünkü etrafı benim kadar kadın dolu olan kimse yok her tarafım kadın dolu bu dünyada ne biyolojik erkeklerin nede trans erkeklerin etrafında kadın yoktur ama benim etrafım kadın dolu cocuklugumdan beri reelde sanalda heryerde kadınlarla dolu etrafim istesem bir lafımla bütün mahalleye kadınları yigarim çok beğenen var tipimi hele yeni imaj yaptım artık daha beğenilen bir trans erkeğim
Son imajimdan sonra imaj değişikliği yaptım kendimde benim tipime aşık bir sürü kadın var ben etrafımda çok fazla kadın olmasıyla övünmem ömür boyu etrafım kadınlarla dolu olacak çünkü bununla övünüyorum etrafımda bu kadar aşık kadın varken özellikle reelde ben neden hala beni sevmeyen kadının pesindeydim yok yıllardır yalvara yalvara birde haklı olduğum halde benle birlikte olmadığı halde bana mesaj atmadığı aramadigi başka erkek arkadaslariyla kahkaha atıp bana sevgilimsin diyip bana hiç yaklasmiyor kesin başkasına aşık bana aşık kadınlar dururken ben haklı olduğum halde ne yalvarıp duruyorum ben buna
Beni çevremdeki herkes uyarıyor haklı buluyor kabahat bende bence
Sen haklısın trans erkek olduğum için benimle cinsellik yaşamıyor bende beni trans erkek olduğum için sevecek çok kız tanıdım birlikte olacak çok kadın tanıdım bende artık onlara gidecem reelde şimdiye kadar aptallık ettim capkinligi bile bu kız için terkettim gerçekten hata yapmışım değmezmiş
Şu günden sonra onun yüzüne bakarsan sana insan demem yani seni sevmiyor sende yüzsüz gibi peşindesin ha sana ben insan demem gidersen git kendine uygun seni seven kibar bir kız bul o sana değer versin el üstünde tutsun hep sen kibar davranırsan olmaz bırak başka kızlara şans ver üzülmeye değmez bak seni seven sana aşık seninle cinsellik yaşayacak ilgi verecek kadın hayatına girince iyi ki gitmiş diyeceksin sukredeceksin sanalda falan değil reelde bul birini sanalda tanıştık dedin reelde de sana aşık çok kız var demedinmi sen git onlarla sevgili ol
Az önce bana küfür etti hakaret etti karı gibi dedi kadınları küçük gördü hemcinsinslerine hakaret etti karı gibi lafı hakaret değildir kadınlara çok saygılıyım çok güçlü bir kelime benim için ama düşün yani beni kovdu az önce bana yine küfür edip koyduğunu duyunca siz şimdi ne deseniz haklısınız konuşma onunla dediniz gittim yine tutamadim konuştum yine küfür yedim kovuldum git birdaha ömür boyu gelme dedi hepiniz sahitsiniz ömür boyu beni kovan bir kadının ayağına gitmeyecem
Şuandan itibaren onunla bütün ilişkim tamamen bitmiştir hemen reelden yeni ilişkiye başlıyorum ve ömür boyu capkinliga devam ediyorum bundan sonra reelde yapıyorum yeni sevgili zaten hep reelde sevgili yaptım kendime bak gör yarın kendi isyerimden bir samimi olduğum kız var çıkma teklifi ediyorum hemen reelde ilişki yapıyorum kuzenimde bana aşık ama onu istemiyorum kabul etmiyorum onu isyerinden tanıştığım bir kız var hemen sevgili oluyorum onunla ve artık onunla öpüsüp koklasiyorum hiç olmazsa bir cinsellik verir ilgilenir benimle
Bu beni trans erkek olduğum lgbt bireyi olduğum için bana uzak duruyor ulan ben istesem bütün dünyadaki kadınlar bana gelir Allaha çok şükür boyum posum yerinde yakışıklıyım tipim düzgün gamzelerim yeter bakan kızlar dönüp birdaha bakar boylu poslu adamım gitsin dünyadaki bütün trans erkeklerle biyolojik erkeklerle konuşsun hiçbiri benim saçımın teli etmezler gitsin o pısırıklarla takılsin
Ben yemin ediyorum onu bundan sonra zerre kıskanmıyorum dünyadaki hiçbir biyolojik erkek dünyadaki hiçbir trans erkek benim kadar mert delikanlı değiller
Ve şunu soyleyim sana ben akıllandım reelde yarın sevgili yapıp bundan sonra reelde seviscem opuscem kizlarla hafi bakalım bugüne kadar ne ilgi var ne alaka var varsa yoksa küfür hakaret birde ömür boyu gelme diyor birdaha beni kapısından kovan bir kadının yüzüne ömür boyu bakarmiyim o kadar onursuz gurursuz haysiyetsiz biri değilim
Bana yeterince ilgi göstermeyen kişiyle sevgili olamam
Bende ayrıldım birdaha da onunla sevgili olmam zaten çok haklisin
En zoruma giden ne biliyormusun erkek kankalariyla kahkaha atıyor kız arkadaslariyla vakit geciriyor bana hiç zaman ayırmıyor birde uzak mesafe ilişkisi dokunamiyorum sanalda. Da birlikte olmuyor benle eee ben çok bile dayandım valla herkes uyardı beni tüm kız arkadaşlarım uyardı oğlum sen sevgili ariyosun kendine kız seninle arkadaş gibi takılıyor ayrıl dediler haklilarmis ben şimdi staja başladım işe gidip geliyorum işe başladım inan daha ilk dakikadan sevgili gibi takilmak isteyen kizlar oldu benle benim etrafım ölene kadar kadınlarla dolu olacak ve ben bu halde bana cinsellik vermediği halde onu aldatmadim ama o başkasına aşık olmasa benimle yakinlasirdi ama istemiyor beni 5 aydır dayandim öldüm artık dayanamiyorum 1 yıldan fazla tanıyorum sevgiliysek en başından beri benimle hiç ilgilenmiyor bütün suç bendeymis hala benj suçluyor
Beni sevmiyordur hayatında başka biri vardır
Sevmiyor zaten umursamiyor başkası var kesin yani başkasına aşık bence yoksa ben diğer kadinlarla sevgili olduğumda her saniye ariyordu areni boş birakmayalim diye ya da çok sevdikleri için bu kız ben bisey demesem bana 3 günde bir mesaj atar sadece
Bak baskalarinada ilgi göstermese anlarım herkese ilgi gosteriyor vakit ayırıyor ben hariç
Beni üst üste arayan kızlar varken ben burada neyi bekliyorum acaba bundan sonra akıllandım yeter artık benim reelde etrafımda sohbet etmek isteyen sevgili olmak isteyen dibimden ayrilmayan agzima düşecek kizlarla takilmaliydim oda gitsin istediği erkekle sevgili olsun zaten başkasına aşık bende gönlü yok bende gönlü olan kadınlar gelsin bana