+1 yılHenüz yok ama umarım ileride bir gün olur. Yalnız evlenmeden çok daha güzel olacağını tahmin ediyorum. Niye derseniz eşler, ailelerinin de huzurunda evlendikten sonra zaten tamamen birbirlerinin olacağı için bu durum sevgililik durumuna nazaran daha sıradan hissettirir bence. Ama bunun yanında daha evli olmayan iki sevgili sarmaş dolaş koyun koyuna sadece aşklarını yaşamak için ailelerini kandırsalar, işlerini ekseler, onca zahmete girseler... bir de üstüne bir araya geldiklerinde karşı tarafın da iffetini/saygısını korumak için, birbirlerine güven vermek için sürekli sınırlarını sorgulasalar, çekimser davransalar ama içlerinden de doyasıya aşk yaşamak isteseler, bu duygulara direnseler... işte o güven, o saygı, o heyecan, o istek, o kararsızlık... bu tatlı hisler hiçbir şeyde olmaz, olamaz, olmamalı da bence. :)
61 Yorumla
Soran+1 yılÖyle güzel anlatmışsın ki :)
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Nişanlımla en saf halini yaşadım bunun. En tatlısı, en güzeliydi. Hiç bir art niyet olmadan. Sevdiğinin sana güvenerek başını göğsüne koyması, o şekilde uyuması kadar mükemmel bir duygu yok hayatta. Uyandığında o gözleri görmek, güne mutlu başlamana sebep oluyor. Gel gör ki sonu ayrılık olunca çok daha fazla üzülüyor insan. Bu yüzden karamsar oldum çıktım bende işte. Bazı güzel duyguları erken yaşadık, şimdi hiç bir şey yerine konmuyor.
*iç ses* Hüzünlü değilim ben, benim mizacım böyle.130 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Karsindakine gercekden guveniyorsan, o da sana ayni sekilde, biliyorsan ki ondan sana zarar gelmez, seni inciteck bir sey yapmaz, iste o zaman ona sarilip en huzurlu uykunuzu uyur, kokusunu icinize doya doya cekersiniz. Dunyanin en guzel duygusu bu bence. Yanyana yatiyorsunuz diye illa ki bir sey yapmaniza gerek yok. Sevmek o degil.
00 Yorumla
sarılıp uyumak sadece onunla cinsel münakaşada bulunmak değildir ki.. belki de en güzel şeydir sevdiğinin kokusuyla uyumak.. gözünü ilk açtıgında onun masum yüzünü görmek.. peki sen canından çok sevdiğin insan vefat ettiğinde parfümünü onun yastıgına sıkıp sarılıp uyumak nedir bilir misin?
14 Yorumla
Soran+1 yılCanım benim. En yakın arkadaşımın yaşadığı durumdu bu. Her gün omzumda ağlamalarını ben bilirim. Çok zor elinden hiçbir şey gelmemesi. Yapabildiğim tek şey onun ailesi sıkıntı çıkardığı için ben ailemden gizli 8 saat otobüs yolculuğu yapıp aileye onun yerine baş sağlığı dileyip ona sevdiğinin bir tişörtünü getirebilmem olmuştu sadece. Şimdi evlendi yeni bir hayat kurdu kendine acıları hafifledi çok şükür. Allah yardımcın olsun arkadaşım. Allah kimseye yaşatmasın inşallah.
Soran+1 yılKıyamam sana ben
- +1 yıl
çok zor belki de dediğin gibi yaşanabilecek en zor şey.. ki daha 2 saat önce konuşmuştuk. neden bu saatte uyandın diye sorduğumda bekleyenim var sevgilimin yanına gidicem özlemiştir beni demişti.. sevinmiştim sevdiğim adam sevgilim 3 saate yanımdydı. 4 gün ayrı kalmaya dayanamamştı benden.. özledim demişti çok özledim..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
189Cevap
Soru her ne kadar doğru olsa da "anlamazlar" için "sevdiğinle" diye sorabilirsin. Onlar için sırf yatmak için beraber oldukları da sevgili... Ayrıca müthiş bir duygu. "Milyon defa"sına bedel... bir gece onun yanında uyumak ve gözlerini açtığında onu görmek.
11 Yorumla
Soran+1 yılBundan sonra dikkat ederim haklısın.
Gerikafalı ortaçağ zihniyeti yine üşüşmüş bu soruya. Direk günahlar, cehennem alevleri sarmış her yanı :) :) :) :)
Bu mallar ne anlar ki sevgiliyle uyanmaktan, bunların tek bildikleri günah mı değilmi... Ulan 2 insanının birbirini sevip birlikte olmalarının kime zararı olabilir, nesi günah olabilir...
Atatürk Türçe anlamını hazırlatmış Kuran'ın ama mallar yine okumamışlar belli ki...
Sorunun cevabı, Sevgiliyle uyanmak son derece güzel birşeydir :)13 Yorumla
Soran+1 yılGerikafalı lafını sevmiyorum sonuçta kimsenin kimseden üstünlüğü yok. Ama tabiki o cevaplar hoşuma gitmiyor çünkü ben yaptığımın doğru olup olmadığını sormadım ki :)
+1 yılHayal ettim sevdigim kizla ama cinsellik dusunmeden ona sarilmak sadece sarilmak boyle bir hayali kurmama araci oldun 3 saniyede olsa mutlu oldum tesekkur ederim
33 Yorumla
Soran+1 yılne mutlu bana o vakit :) rica ederim umarım gerçekleşir hayalin :)
- +1 yıl
Cok tesekkur ederim bu guzel dilegin icin :) boyle bir sey mumkun olmayacak maalesef
Soran+1 yılİllaki olur
+1 yılbu güzelliği hayatımda sadece bir kere yaşadım ve karşılığında ona o güveni verdiğim için teşekkür aldım. bütün geceyi birlikte geçirip sabah uyanana kadar birşey yok ama sana güvenmemi sağladığın için ne kadar teşekkür etsem az. seni seviyorum demesi bütün yaratılan varlıkları sana bahşetmelerinden daha değerli bir duygu yaşatıyor insana.
bir de sonrasında seni aldatıp motor olma hikayesi var. tabi o ayrı bir konu. soruyla alakasız.03 Yorumla
Soran+1 yılO onun ayıbı boşver. Tebrik ediyorum sen
Soran+1 yılSeni
- +1 yıl
@Soran Allah razı olsun. Teşekkür ederim.
1-bilmem nasıl bir his sevgiliyle uyanmak hiç yaşamadım
2-evlenmeden uyumam evet yani soyadını taşımadığım biriyle uyuyup/uyanmam11 Yorumla
Soran+1 yılAnladım :)
Simdi yalniz yasayip uyumaya da alisinca ben de problem olusuyor sevgiliyle ya da manitayla uyuma konusunda.
Calismayi yapip uykuya dalacakken bir kol? bir bacak saclar falan geziniyor yuzumde, bu kim l*n noluyo diye uyaniyorum kisa dalmalarimdan:)
Genel de hatun kisi surekli viyaklar icerden ben tv izlemeye karar verdigim de.
Ufuguuummmm caniiim bebegim nerdeesinnnn.
Biri degil hepsiyle de oldu.
Birlikte seviselim tamam ama yalniz uyuyalim lutfen.03 Yorumla
Soran+1 yılİlginçmiş :)
Soran+1 yılTamam :)
+1 yılKadınlar en çok uyurken sevilir derler.
Onu uyurken izlemek en sevdiğim şeyler arasında.
Evlenmeden olmaz falan filan diyorlar insanlar
Bir kağıda imza atmakla bitiyorsa herşey
Saçmalığın daniskası.
Aşk varsa başka hiçbirşeye gerek yok.66 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle. Evlenmeden olmaz diyenlerin çoğunlukla sevgilisi olmuyor zaten. :)
- +1 yıl
Kız dokunmak isteyemiyomu?
- +1 yıl
Herzaman erkekler ister kızlar verir diye durum yok.
Nasıl ortamlardasınız bilmiyorum.
@Daise teşekkürler
Bilmiyorum evlnnce insallhh :) herşey yeri ve zamanda güzel :)
31 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılpardonda evlenmeden uyuyup uyanacaksan geriye ne kalıyoki evlenme ozaman dilediğin gibi kal yatağında yat.. ha olmaz diyenlerin çoğusunun sevgilisi yok demişsin ama benim sevgilim var tamam buluşursun el ele gezersin öpersin seversin uyumak nerden çıkmış.. biraz geri kafalılık saçmalık diyenler var ama onla alakası yok doğru olan budur.. yarın ne olacağın belli değil ya
13 Yorumla
Soran+1 yılne demek geriye ne kalıyor yahu her gün beraber yaşamaktan bahsetmiyorum ki ben. Uzakta olan sevgilin şehrine geldiği zaman bütün zamanını onunla geçirmek istemez misin?
+1 yılBen bilirim Uyurken En son Hatırladığın Saçlarının kokusu olur En son Hatırladığın Yumuşacık Vücudu olur uyurken Onun Varlığı Kabuslarındaki karanlığa Işık olur Uyandığında ilk Gördüğün Onun Yüzü gözü Yine Saçları olunca Gün Hayatının En iyi Günü olur Fakat Kaybedenler kulubundensen...
20 Yorumla
+1 yılyaw he he görürsnüz ileriki yaşlarda..
bak şimdi 4 aşamalı bir gerçekten bahsedim size:
1. el ele
2. et ete
3. g*t göte
4. git öte
1 ve 2 yi gördünüz diye hep öyle gidecek sanmayın :)83 Yorumla
Soran+1 yıl10 yıllık evliliği olup hala sarılmadan uyumayan insanlar tanıyorum. Ama tabiki ilk heyecanı kalmaz zamanla. Ayrıca w harfi alfabemizde yok.
- +1 yıl
Ona bakaran kullandığımız dilde soru işaretinden sonra küçük harfle başlamak da yok..
Bak sen de yanlış yapabiliyormşsun. Boşver sen şimdi burada güzel dil kullanma dersi işlenmiyor.
Soran+1 yılGüzel dil kullanma demedim ki yazım kuralından da bahsetmedim. Sadece w neden kullanıldığını anlamıyorum o kadar. Haklısın boşver.
Valla ben cok cok iyi biliyorum uyandiginizda sevdiginiz insani yanininizda buluyorsaniz bunun kiymetini bilmeniz gerekiyor demektir
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden sevismiyor olmam onunla uyanamayacagim anlamina gelmez. Ailem yoktu, erkek arkadasim kalmiati bizde bir kac gunlugune. Sarilip uyuduk. Bunun icin bile evlenmeyi beklerseniz guzel duygulari kacirirsiniz yazik olur.
50 Yorumlaah ah neydi o günler. benim bır eniştem var. Asla bir bayanl uyuma derdi. Karın haricinde. Tabi bizz dinlemedik. Sonra da çok acı çektim.
13 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum :/
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılGüzel olmasına güzelde sonra ayrılması daha zor oluyor hayatının geri kalanını kalp atışları dinleyip kokusunu içine çekerek uyumak istiyorsun, mesafeler engel oluyor..
42 Yorumla
Soran+1 yılAynen :(
- +1 yıl
Özledim zaten anılarım depreşti :(
- Aşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden beraber uyuma taraftarı değilim.
Herşey kusursuz olduktan sonra rahat rahat sevdiğim insan ile de uyurum da uyanırım da :)10 Yorumla evlilik mükaddesliliğine yapılmış en büyük ihanet "sevgiliyle uyanmak" olayıdır. Bir nevi evlenmeden önce anne adayı bir kızın kendisini ikinci el, kullanılmış damgası yedirmesine vesile olacak ahlaksızlık örneğinin ta kendisidir. Ya o beraber uyandığın erkekle evlenemezsen? Başka birisiyle evlendiğin zaman da "ben daha önce de bir erkekle böyle seninle beraber uyandığımız gibi uyanmıştım" diyebilecek misin? Bu yüze sahip olabilecek misin? Bu tarz ahlaksızlıklığa girişmemenizi öneririm.
57 Yorumla
Soran+1 yılSadece sarılıp uyuyacaksınız yahu neden bu kadar abartıyorsun
Soran+1 yılBenim sorduğum sorunun dışına çıkıyorsunuz ben bunu sormuyorum size bu benim kendi hayatım. "İkinci el, kullanılmış" bana abartı geldi herhalde
- +1 yıl
en basitinden nasil ki bir otomobilin, cep telefonunun vs. gibi seylerin ikinci el olabilmesi icin daha once bir baskasi tarafindan kullanilmis olmasi gerekiyorsa, evlenmeden once de bir kizin evli olmadigi halde bir erkekle uyanmasi da tipki bu misal ikinci el damgasi yemesine yetiyor da artiyor bile. evli olmadigin halde bir sevgiliyle uyaniyorum diyorsun ve bu soruya verdigim cevabimada alt tarafi dermiscesine "sadece" ile baslayan bir cumleyle kendini savunmaya calisiyorsun. ne yani bundan daha otesi mi var?
Soran+1 yılörneklere bakar mısın bir kadından bahsediyoruz burada kadından önce bir insandan ben sana yaptığım tamamen doğru bir şey demedim ki. kendimi savunduğum da yok ama eleştirileriniz ağır gerçekten. Yorumunuzu beğenen kadınları da anlamış değilim doğrusu. Evlenmeden önce anne adayı kızın demişsin erkekler de aynı şey geçerli değil sanırım sana göre. Erkek istediğini yapsın sorun yok ama kadına gelince ikici el. Kınamaktan başka bildiğiniz yok.
- +1 yıl
elbette ki ayni sey erkekler icin de gecerli, siz bir bayan oldugunuzdan dolayi da dogal olarak sordugunuz sorunun cevabini bayanlari referans alaraktan cevapladim. bayan arkadaslarimizin benim cevabimi begenmis olmalari da sizi uzmesinin aksine beni baya bir sevindirdi. cunku bu, bu ulkede hala evlilik muessesesinin kutsalligina inanan bayanlarin oldugunu gosterir. cikip da evli olmadigin bir erkekle uyandigini, sabahladigini ifade ediyorsun ve benden senin gibi evlilik inancina ihanet eden kizlari kinamam yerine de tebrik etmemi bekliyorsan bunlari bir defa gececeksin. meselenin bu boyuta gelmesini istemezdim ama keske sevgilinle ayni yatagi paylasip onunla sabahlamayi kabul edecegine"hayir asla ben boyle bir edepsizligi evlenmeden once yapmam" deseydin gunumuz kizlarinin bir cogundan farkli oldugunu gostermis olur ve cok daha degerli pirlanta gibi bulunmasi zor zarif kizlardan birisi olabilirdin. siradan ve basit olmanin geregini yapmissin. saygi duyuyorum...
çok güzel bir his, özellikle uyurken cinsellik adına hiç bişey yapmadan duygularınız ve aşkınızla uyuduğunuzda, sabah kalktıgınızda hayatın gerçekten bacak arasında olmadıgını anlıyorsunuz. bana iki kere nasip oldu, beyler rahat durmayı deneyin
10 Yorumla-aşkm sçmlma sdce sarılıp uyuycaz tbki.
Şaka bir yana daha hiç yapamadım ama çok isterim ya. Gönlüme göresini bulamıyorum. Birlikte uyumak isteyeceğim kadar değerlisini..03 Yorumla
Soran+1 yılAllah gönlüne göre versin o vakit :)
Soran+1 yılAmin :)
+1 yılİyice abarttılar evlenmeden uyumam ne ya gayette mışıl mışıl uyursun tabi bide kendini kasarsın uykuda başka bişey yapmamak için korkarsın. Horlamak ya da gaz çıkarmak gibi mesela 💤
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahh aynen ama zamanla onlar da aşılıyor :)
+1 yılBilmem mi.. Yeni bir güne onun güzel yüzünü görerek, saçını koklayarak, tenini hissederek merhaba demek. Onun kollarında her sabah yeniden doğmak olsa gerek.
20 YorumlaYanında heycandan uyuyamayıp sabaha kadar nefes alışverişini izlemek kadar huzurlusu yok.
20 YorumlaBen yaptım ve pisman değilim onun esohmanini tişörtunu giyip size sarılıp uyumasi cok hoş
15 Yorumla
Soran+1 yılBence de :)
+1 yılŞahsen ben bu güzelliği gizli saklı yasak bir şekilde değil, Huzurlu güvenli ve eşimle tatmak istiyorum :)
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Olmaz mı? Sabah gözlerini açıyorsun ve onun en doğal halini görüyorsun. En paspal halini bile biliyorsun. İşte o zaman daha da çok aşık oluyorsun...
23 Yorumla
Soran+1 yılEvet sanırım bu biz kızlar için geçerli makyajsız falan :)
Soran+1 yılEvet. sevdiğinin doğal halini sevmesi de çok güzel hissettiriyor inan :)
- 01 Yorumla
yasadim cok guzel bir duygu hayatina anlam katan insanla uyumak uyanmak super hissettiriyo nasil oldugunu ne yaptigini biliyosun yaninda nefesini hissediyosun ilk onu goruyosun anlatilmaz yasanir :)))))
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. ailene ihanet ediyorsun
tavsiyem tövbe et bir daha böyle bir hata yapmayın
yakında ilişkiniz bitebilir
veya sorunlu bir ilişkin olabilir güven biter03 Yorumla
Soran+1 yılGüven neden biter peki?
- +1 yıl
erkekler genelde evlilik dışı ilişkilerden tiksinir
bir kız babasından veya ailesinden gizli bir iş yapıyorsa
o kıza güven olmaz
o kız bir aile kurması çok zor olur
erkek ilk başta şehvet olsada
sonradan kızın yüzünü bile görmek istemez
genelde aşkların bitmesinin nedeni bu dur
erkekte tüm şehvet o kıza karşı biter
+1 yılDediklerini sevgilimlede yaptım eşimlede.. İkiside tarif edilmez bir duygu.. Sevdiğinin yanında olması güzel birsey huzurlu güne baslıyorsun
17 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle gerçekten çok güzel bir duygu
Soran+1 yılPeki bir şey sorabilir miyim?
- +1 yıl
Sorabilirsiniz
Soran+1 yılEşin biliyor mu bu durumu? Etrafımdaki garip düşünceler erkek arkadaşımla uyumamın ilerde evlenince ilişkime zarar vereceği gibi garip düşüncelere sahipler o yüzden soruyorum yanlış anlamayın
- +1 yıl
Biliyordu. gecmisine önem vermeyen biriyle evlenirsen sıkıntı olmaz ön yargı tabularını yıkmalılar artık
Soran+1 yılBence de. Teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederm varsa sorucakların sorabılırsın cnmm
- Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılçok seviyorum gece onun göğsünde uyuyorum kalp atışlarını nefes alışverişini dinleyerek uyuyorum anlatılmaz bir duygu bu sabah gözlerimi onunla açıyorum hiçbişey o anki mutluluğumu anlatamaz
10 Yorumla Daha önce hiç yaşamadım bu duyguyu ama evlenmeden önce asla da demem yani herkes ne isterse onu yaşar :)
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle :)
Prensip olarak sevgili edinmiyorum ama bana huzur veren herhangi bir hatunla aynı yatakta uyanmanın ne olduğunu bilirim.
02 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl prensipmiş öyle
- +1 yıl
Evlenmeyi düşündüğüm yaş biraz Türkiye standartlarını zorladığı için, 8-10 yıl sevgili kalmakta istemiyorum, kimseyi de yaşamak istediklerimden ötürü kandıramam da doğama ters, sonuç ne olursa olsun yalan söylemeyi sevmem herşeyi başta konuşuyorum işine gelen olursa yaşayacaklarımı yaşıyorum. Ama her gün birlikte olayım, aşkım, canısı, balısı, ölürüm, biterim başka kız/erkek olmasın, niye telefonun kapalıydı gibi triplere maruz kalmıyorum.
+1 yılValla cadirda popomuz donarak uyudugumuz icin pek bisey anlamadiydik ama sabah gorunce cok guzel oluyor sarmas dolas uyumustuk
02 Yorumla
Soran+1 yılHer anı güzel :)
- +1 yıl
Evet :))
Evlenmeden önce olmaz. O duyguyu evlendiğin gün yaşamak daha anlamlı. Doğru olanda bu.
41 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirkaç kez bildim bu duyguyu. Onun kokusuyla uykuya dalmak, sabah ilk onu görerek güne başlamak... Güzel şey
20 Yorumla
+1 yılÇok güzel bir duygudur bence. Ama masumca uyumak olursa güzel tabiki. Allah herkese nasip etsin.
32 Yorumla
Soran+1 yılAmin
- +1 yıl
Amin
+1 yılyok kardeş bilemedik daha. nasıl bişey anlatsana bana :( çok kıskanıyorum, imreniyorum. nasıl bir duygu?
02 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel be canım nasıl anlatsam, nasıl tarif etsem bilemiyorum :)
- +1 yıl
off off dertlendim şimdi
Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Sevgiliyle uyanmak, onun makyajsız ve çapaklı halini görmektir..
12 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel işte :)
Nasıl tarif edeyim bilemedim tarif edilmez bir duygu...
Hiç yaşamadım l*n evlenmeden olur mu namizsiz (;10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı. Ben olabilir diyorum, onu art niyet düşünce olmadan ona sarılıp onun kokusunu içine çekerek uyumak duyguların en güzellerinden berisi. :)
10 Yorumla
+1 yılİlerde eşimin yüzüne bakabilmem lazım evlenmeden o güzelliği tatmak istemem.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinle gece uyurken onun horladığı duymak nasıldır sen bilir misin?
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet horladığında uyanıp güldüm ve tekrar sarılıp uyudum
Sevgili ne demek onu bilmeyizki uyanmayı bilelim :-)
52 Yorumla- +1 yıl
ahahah :D ulan gökhan. :)))
Soran+1 yılSen de haklısın :)
+1 yılgece sevişerek uyuyup sabah uyanıp sevişmeye kaldığın yerden devam etmek demektir. cennetten bir gün gibi
10 YorumlaGüzel bir duygudur herhalde.. Daha önce hiç yaşamadım. Hayali bile hoş.
10 YorumlaTürkiye müslüman bir ülke kızlarımızın böyle düşünmesi utanç verici ! Ya kaç kere dicez özenmeyin şu avrupalılara !
21 Yorumla
Soran+1 yılpeki
Geçici duygulara hayatımda yer yok evlenince yaşarım =)
01 Yorumla
Soran+1 yılPekala :)
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilimle beraber yasiyorum :) Bu benim icin normal bir durum artik
04 Yorumla
Soran+1 yılO zaman soruyu değiştiriyorum senin için :) onsuz uyumak zorunda kaldığın bir durum olduğunda ne hissediyorsun? :)
- +1 yıl
Su an tam da o durumdayim :( Degerini gidince anliyorum aslinda, varken normal biseymis gibi geliyor ama :D
Soran+1 yılTabi ki sonuçta ilk gün olduğu gibi olmasını bekleyemeyiz :) Allah kavuştursun :)
- +1 yıl
Ay sagolasin :)
+1 yılmasumca bir uyumanın zararı olmazki. haliyle evlenmeğlede ilgisi kalmıyor. ama isterdim beraber uyanmak. güzeldir helerde
00 YorumlaBırak uyumayı evkenmeden elini tutmaya niyetli değilim :)
10 Yorumla
+1 yılPeki gece beraber uyuyup (sadece uyumak) o gece seni hiç birakmayacagim diye karsilikli söz verip 5 gun sonra aldatildiniz mi?
11 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün insanlarla karşılaşırız umarım hepimiz.
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ne guzel olurdu... sanirim o kadar Allahın sevdigi kulu değilim
03 Yorumla
Soran+1 yılOlur belki ne dersin
+1 yılBilmiyorum, bilmek de istemem. Eşim olsun o kişi mümkünse.
40 YorumlaGördüm harikaydi... sanki mutluluk diyarinda yasiyormussun gibi... prens ve prenses gibi.. baska hicbir seyin onemi kalmiyor. Sadece o ve sen. Tek kelimeyle anlatacak olursak : Mukemmel.
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ne kadar güzel tanımlamışsın :)
bilmez miyim o yumuşacık, sıcacık yastığıma sarılıp uyumanın ve uyanmanın verdiği huzuru..
01 Yorumla
Soran+1 yılEn güzeli :p
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bilmiyorum ne demek oldugunu, inşallah eşimle yaşarım bu duyguyu.
01 Yorumla
+1 yılCinsellik olmadan sarılıp uyumanın güzelliğini bilirmisin sen asıl?
11 Yorumla
Soran+1 yılBilirim tabi
+1 yılBilirim. Çokta güzeldir. Böyle üşüyen ayaklarını onun ayaklarıyla ısıtmak.
08 Yorumla- +1 yıl
@okancan06 ulan herşeyden bir fantezi türetiyosunuz yetti be :)
Soran+1 yılÇok güzel :)
- +1 yıl
@themarmarasea düşüncelerime tercuman oldun şu an :D
- +1 yıl
Arkadaş adama trafik ışıkları neden direklere bağlanmış diye soru aç adam o direkte striptiz yapmayı hayal et bebeğim diye cevap veriyo ne lanet bir hal aldı bu millet ya :) @cevaplayan
Soran+1 yılHahah :D
- +1 yıl
Ahaha katılıyorum :Dd @themarmarasea
Evlenmeden asla tabikide (Uzun suredir sevgili aramakta ) :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D
En güzel, en nadir duygulardan biri. Bide ondan önce uyanıp onu izlemek de var tabii
02 Yorumla
Soran+1 yıltarifsiz bir duygu gerçekten
- Devamını Gör (262)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler