AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
Bu kız bir yosma kardeşim hiç kusura bakma ama tutucu ailenin kızı vermez açık ve net. Hem bu hiç görmeden 15 gün içinde seviyorum demesi falan ne kadar kaşar olduğunu gösteriyor. Kardeşim yol yakinken dön
Bana kalırsa bu ilşki uzun ömürlü değil bitrmelisin ilşkini
Bu kızla görüşmeye devam edersen enayinin önde gidenisin. Diğeri ile ilişki yaşadığı için kendini sana yamayacak. Sen de biraz safsın galiba. Kullanıyor. Ayrıca eski sevgilisi eski değil, rahatsız etmesi falan hikaye.
Ben bunları düşündüm tabi. ama öyle düşünceler birikince doğru yola kolay çıkamazdım. bitti 13 gün oluyor 2 gün mesaj attı sonra kesti.
Teşekkürler bu arada yorumun için.
Sevindim hakkında hayırlısı olmuş
kardeş o kız seni yemenin pesinde bence. Uzaklasmalısın
Memlekette kız mı bitti ta Ankara dan Maraş'a geliyorsun? Ben internetten tanıştığım hiç kimseye güvenmem. Dikkat et kızın son sahibi olursun!
Ayrılmak istiyo bence. Yani belki ailesi yüzünden belki soğudu. Bilemem ama onda bitmissin
zaten kirikmis kirik olan bayandan ne beklersin ki? baskasina bak sen. o simdi eskisinin koynundadir
Dertmi arıyorsun kendine çok da uzak olmaz yani..
ailen annen üzülür haberleri var mı?
Hic ustune bile dusme birak gitsin bence, anlattigin kadariyla bu kizdan sana hayir felan gelmez
Bence bir an once ayril kizin yaptiklari baya sacma yalan soyluyo gbi
belkide babasından dolayı kendisini sana karşı soğutmaya çalışıyordur...
Kendini soğutmaya çalışıyo ayrılalım demeye cesareti yok sen bırak diye uğraşıyo bence
Ne millet var ya bız bulusmak ıcın bır suru yalan soyluyoruz cocuk kalkmış gitmiş birde yaptıgına bak bız 1 saat gelsın dıye cocuga neler dıyoruz :S
Kiz seni seviyor olabilir ama bu iliskide daha cook sorun cikar
Bence aile baskısından mı bilemiyorım fazla sorunlu bir kız.
Uzak dur kiz cok fena Belli :o yol yakinken dønmek her zmn daha iyi :)
bana kiz pek tekin gelmedi. sanki bir isler ceviriyor. cevirmese bile hareketleri oldukca tuhaf.
bir kızın elinde olan birşey bu yani açıkçası dürüst bulmadım kızı isin içinde yalan var. Biraz mantıklı bakmak lazım
o kızdan hemen uzaklaşşşş. en kısa ve dogru olan yolll. sana daha fazla yazmam saçmalık olur. uzaklaşşş
Bence bırakmalısım bu kızı kardeş ama boşluğa dşerim diye korkuyosun. kız zaten cinsel ilişkiye de girmiş bunun için bu kadar katlanılır mı? bul anlaradan mis
Ben azcık etrafımdan gördüklerimden düşünerek diorum ki kaç sen bı kızdan bir an önce
cok karmasik bir iliski ama guven ortami kalmamis senin cesaret ve cabalarina karsilik durust ve yapici degil bu kiz seni haketmiyor.
Kardesim bu kiz durust degil bosver iki uc lafla yolla gelme bosver ne hali varsa gorsun
Kız kendini sana yamamaya çalışıyor yol yakınken dön
Yani herşey apaçık ortada gibi gorunuyo arkadaşım artık sevmiyo seni bence uğraşma kendini hiç uzme ayrıl.
Bence değmez çelişkiler var bir oyunun içinde gibisin bırak gitsin öyle ilişki mi olur...
saf kardesım benım kendını daha fazla kullandırma yol yakınken dön
çelişkili davranıyor o kızdan sana yarda olmaz yarende.. uzak dur ondan.. bnmde ailem çok sıkı.. ama bn sevdiğim zaman her zorluğu aşarım ve çelişkili davranmam..
Ne kadar açıkmış ımına koim bikinili düğün mü ayrıca şunu al bunu al ne demek la babası mısın?
O kizda bir bokluk var sen daha iyisine laiksin yaptiklarindan belli.
Seni sevmiyor laflarindan beli ugrasma bence sil unut gitsin
sıkıntılı bir durum, temiz birine benziyorsun kendini kullandırtma kardeşim. bu kız tekin değil
Pek inandırıcı gelmiyor sonuç da "kız" da üç harfli...
Bu iliskide amlamsiz çok şey var dostum hiçbir şeyi netlesdirmeden birsey gonderme alma ilk önce iliskinin adini koyun
Kız için dolandırıcı diye anında tespit koymak ne kadar doğru bilemem. Ancak bu kadar bahanenin gösterdiği tek gerçeklik Seni artık sevmediğidir. Ki bunun bir açıklamasıda yok.
kendini yamayacak saf köylü arıyor sonra onu diğeriylede idare eder
Biraz aklın varsa babasının dahi güvenmediği kıza güvenme
bence de uzaklaş. baksana o seni bulmuş, amacı dolandırıcılık herhalde her şeyi anladm da telefon istemek ne. daha biçok çelişki var anlattığın şeyde. daha fazla düşünmeden ayrıl.
tk atiumla t kat ylmi t lmk taiyl tuiaiet ylmkaikt ulea tyluia t tail tuiaktuğılmkauzvcjöc
Bence inceldigi yerden kopsun sen ustune gittikce uzulen hep sen olucaksin
Aldatiyor seni senide yedek yapiyor cani sikilinca ariyor senu bu kadar basit
Bu kadar fedakar olma degmez kendine yazik sonra bosa ugrasmisim diye kendi kafana kakarsin oda senin icin bseyler yapsin yapmiyorsa da kalsin
"açık giyindim görmeni istemiyorum" böyle düşünen bir kız kalkıpta bu düşüncesini bu şekilde yansıtmaz!
sevgilinlee ilgili bir kaç soruyu sevgiline sorsan daha iyi olur.
canım burada sormak istedi.
Eski sevgilisi ile hala ilişkisi var bence ondan vaZgecemıyor ama senide istiyor
Bunlar ailecek dolandirici numara yapıyorlar sana diyeyim ayrıl maraşın insanı yaramaz.
Bence inanma. Seni kullanmaya calisiyo telefon yuzuk falan ne alaka. Ayrilalim dediyse israr etme tamam de bir kac gun sonra yine donucek sana.
:'( bir benim sevdigim gelemiyır zaten :'( kaç yaşındasın ve belki düğüne gitmemiş eski sevgilisiyle buluştuysa ya
Kardesim bence uzak dur ilerki zamanlarda basina bela alirsin
bahane bahane bahane güvende bitmiş işte uzatma yani kurtulduğuna sevin hatta
Uzattikca uzuleceksin anlattiklarin gibiyse kendi kendine gelin guvey olma
ne yap et iyice araştır herşeyi ortaya çıkar ona göre hareket et derim
seni bulduğu gibi başkalarını da buluyor olamaz mı? öbürlerinde olmayan sen de olan ne olabilir ki
Koşarak kaç kardeş. ..
Bana kiz pek inandirici gelmedi kardeşim
Değmiycek biri git kendine dürüst birini bul önce.
Ondan uzak durmanı öneririm.
Kac looo kaccc boynuuzzzz
Normal değil. Kız dolandırıcı. Ayrıl.
bu kızdan hayır gelmez kardeş