Sevgilimle ilgili bir kaç sorum var anlam veremiyorum yardım eder misiniz?

Merhaba. Önce sanırım hikayeyi anlatsam daha iyi olur.

Ben kız arkadaşımla internetten tanıştım yani o beni buldu 4 ay önce temmuzun sekizinde konuşmaya başladık. Aradan 15 gün geçti, sevdiğini söyledi ben ne olduğunu anlamak için yanına gittim ağustosta Maraş'ta kendisi ben Ankara'dayım.

1 ay sonra eski sevgilisiyle konuştuğu anına denk geldim face şifresini değiştirdi ve söylemedi neden dedim rahatsız etti konuşmam gerekti dedi bir şey demedim. Dayanamadı vicdanım falan dedi anlattı eski sevgilisiyle ilişkiye girmiş çocuk rahatsız etmiş neden başta söylemedin dedim bırakırsan diye korktum falan dedi. Her neyse benden önce ölmüş dedim. Seviyorum çünkü o da sevdiğini söylüyor.

Olan olaylar böyle bilmiyorum sonra geçen ay yine gitmiştim bu sefer iki günlüğüne yanında olayım diye bir gece otogarda sabahlamayı ve o kadar saat yolu göze alarak gittim. İlk gün gezdik güzel ama görenler olmuş ailesi baskıcı biraz. İkinci gün sabahtan buluştuk yarım saat sonra babası aradı nerdesin falan okuldayım dedi in aşağı dedi sıkıştırarak. 5 dk sonra tekrar aradı bu sefer nerdesin dediğinde yerimizi söyledi parktaydık. Kimlesin dedi babası arkadaş dedi hemen eve gel dedi. O gün eve gittiğinde tartışmışlar babasıyla telefonunu aldı okula göndermeyeceğim falan dedi. Şimdi gidiyor ama para falan vermiyormuş babası zorlaştırıyormuş durumu. Telefonu da vermiyor. Uzaklık önemli değil güveniyorum hep anlaşabildiğimize inanıyorum o konu da sıkıntım yok ama son zamanlarda güvensizlikler çıkmaya başladı.
Güncellemeler
+1 yıl
sorularım
o gün biz 9da ayrıldık gitti eve ben de otobüse 3de bincektim 5 saat bekledim babası hiç mi merak etmedi yani baskıcı bir aile sonuçta gelmedi hiç yeri de biliyordu.

benim telefon arada hat kullanımda değil diyormuş birisi aradğında iki kere denk geldi anlatamıyorum sen yapıyorsun ulaşamayım diye diyor. arkadaşlarından arıyor beni. bana telefon gönderebilir misin diyor. yüzük falan da diyor bu aralar okul var en azından. yaşım 22 onun 20
Güncellemeler
+1 yıl
Ve konuştuğumuzda da güven vermiyor hiç ayrılalım bile dedi bugün.

Geçen gün düğüne gitti resim gönder dedim kuzeninin telefonundan açık giyindim görmeni istemiyorum falan dedi sonra telefon çekmedi falan dedi bugünde kuzenim çektirmedi dedi farklı farklı şeyler söylüyor sen sevmiyorsun artık beni değiştin falan da diyor ne anlamı olsuğunu bilmiyorum kendi kendine tribe giriyor onun durumundan baktığımda üzgün ama bana karşı böyle davranması normal mi
Sevgilimle ilgili bir kaç sorum var anlam veremiyorum yardım eder misiniz?