Her erkekte ederi kadar tavlama kapasitesi kadar kadını alır fazlasını değil ama her kadın ederinden fazlasını almaya çalışır çok zaman cidden farklıyız...

#elfida❤️❤️
Her erkekte ederi kadar tavlama kapasitesi kadar kadını alır fazlasını değil ama her kadın ederinden fazlasını almaya çalışır çok zaman cidden farklıyız...

#elfida❤️❤️
Evet katılıyorum çünkü bakıldığı zaman mesela kadınlar kolay unutmuyor hatta bazıları saplantı yapıyor takıntı yapıyor bu sitede bile sorularda sürekli sevgilim aldattı ne yapmalıyım diye soranları görüyoruz çünkü bağlandıkları zaman kopamıyorlar karşısında ki erkek ne yaparsa yapsın birde erkekler de zaten sevgisi 1 gün falan sürer genel olarak.
Fazla duygusal bakıyoruz olaylara kadınlar olarak.. aslında bir adım geri atsak sakince izleyebilsek Cok şey kazanacağız.
Evet biz erkekler kendimizi düşünmekten karşı tarafı anlamakta zorlanıyoruz. Karanlık olsun onemli degil ama yeter ki kalorifer sönmesin üşümeyelim deriz.
Bu zamana kadar okuduğum en iyi tespitlerden biri. Doğru bence. Bizim birine ısınmamız zaman alıyor doğal olarak soğumamız da aynı hızda ilerliyor. Erkekleri ampül veya muma benzetebiliriz, onların duyguları bi anda yanıp bi üflemeyle sönebilir.
Teşekkür ederim 🌷
Cevap
10Cevap
Şu sonu çoğul ekiyle biten analizler hiç bana uymuyor. Her insan kendisine özeldir ve yaşanılan aşk sadece iki kişiyi ilgilendirir.
Algılarım bu konuda cidden arızalı. İstersen cevabımı kaldırabilirsin bozulmam 😄
Sağol varol teşekkür ederim 😍
Cansın 🧡🙏
💕🌸🌸🌸🌸💕
Kadından kadına, erkekten erkeğe göre değişir.
Bence tam tersidir. Özellikle kadınların sönmesi konusunda... Kadınlar hemen söner...
Bak tecrübe olunca nasil nokta atisi yapiyor ablamiz :D
Hızlı yanar söneriz söndük mü daha yanmayız..
Maalesef öyle, kadınlar daha duygusal bu bir gerçek 😕
ne hızlısı ya bi sönmedi dkcmdj
😀👍👍
Ben uzun süre ve sürekli ışıl ışıl iç ferahlatan aydınlatan bir kişiliğim var
Yavaş ısınır hızlı soğurum. Keyifli geceler.
Güzel bir benzetme
saçma
Algılar saçma
Maalesef.
Saçma
Bence tersi
Hala da sönmedi
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?