Güncellemeler
+1 yıl
Normalde çok eğlenceli biriyim gezer eğlenir içerdim hayattan keyif alan biriydim geldi girdi hayatıma etti hayatıma hiçbir kadına ikiyüzlü davranmadım hiçbir gün evde oturmazdim bugun kimseyle dışarı çıkasım yok bir onunla var onunlada artık olmayacağını bildiğim için gururumdan ödün vermek istemiyorum ama delirmek üzereyim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İnsanın zoruna giden değer görmemek değildir. Onlarca kişi senin değerini haddinden fazla bilirken; senin tercih ettiğin kişinin değer bilmemesi zoruna gider. Değer bilseydi dillere destan bir ilişki yaşayacağınıza neredeyse emin olduğun birinin kendi isteksizliği yüzünden yaşanamamış şeylere ah edersin. Unuttum ve bu saatten sonra asla olmaz diye etrafta naralar atsan bile gece yastığa başını koyduğunda veya bir müzik duyduğunda, herhangi bir ortamda bir çift gördüğünde, bazen bir sahne izlerken bile anlık aklına gelir ve içinden ona söylenirsin çocukça bir sitemle. her şey çok farklı olabilirdi ama olmadı çünkü o istemedi, o kıymet bilmedi. Başkalarının ona çok rahat kıyabileceğini ve gözden çıkarabileceğini bilirsin ama diğer yandan seninle olsaydı pamuklara sarılıp büyük bir özenle hassasiyetle sevilecekti...
O kadar güzel ozetledinki herşeyin sildim biliyormusun tüm geçmişini falan kaç kişiyle konusabilirim şu an haddi hesabi yok ego olarak görme lütfen ama öyle dengesizlestim ki çocuk gibi hareketler etmeye başladım ama aynısını demişsin bana var ya
İstersen elbette birçok kişiyle konuşabilirsin ama bir kızın elinde bu imkan her zaman daha fazladır. Benim şu an sosyal medyadan tek hareketimle 1000 den fazla isteği kabul edip en az 900 civarı erkekle etkileşim kurma imkanım var. Keza ciddi anlamda mezun olacağımı duyup çevrem aracılığı ile ekstra ısrarcı ulaşmaya çalışanlar var. Zamanında kıymet bilmeyen şahıstan net olarak birçok anlamda 10/10 kişiler defalarca zorladı etkileşim kurmak için ki hâlâ aynı şekilde devam ediyor bu durum. Çevrem teklifleri görünce inanamıyor diğer kişinin bu kadar bencilce isteksiz olmasına ve reddetmesine çünkü ondan iyileri peşimde resmen pervane durumunda. Kör olduğunu falan iddia ediyorlar dalga geçerek ve arkadaşlarımın sevgilileri veya bu durumu öğrenen diğer erkekler bile " o çocuk bu devirde senin gibisini asla bulamaz, sen her erkeğin net peşinden koşabileceği ve birlikte olmak isteyeceği ahlakta, güzellikte, saflıkta ve karakterdesin" diyorlar. Bakıyorum bende hâlâ anlam veremiyorum bu yaptığına. Birçok kişi aklı varsa pişman olup geri döner ve şansını dener diyor hâlâ bile. En acısı ben hâlâ bile kimseyle arkadaş olarak dahi konuşmadım. Arkadaşlarım bu durumu yüzüme vurup bu kadar saf olma imkanın var görüş başkalarıyla diyor. Muhtemelen kısa bir süre sonra sözlerini dinlemeye başlayacağım çünkü biraz daha beklersem kendime olan saygımı yitirmiş olurum ve ben normalde aşırı özgüvenli biriyimdir. Hiç benlik bir durum değil bu kadar küçük düşürücü şekilde sessizce beklemek.
Ya bende dostum bende seni o kadar iyi anlıyorum ki. Kafamın içinde onca şey var. Bu arada ben bununla kavga ettim :) arkadaşlığımızı bitirdim seninle hiçbirsey olmayalım bizim durum seninkinden biraz farklı sanırım
Ben aşırı gurur yaptım çünkü arkadaş olarak kalmak istedi bu bende devam ettirdim arkadaşlığımızı ama hala sanki sevgiliymisiz gibi davrandim ve kavga gürültü patlamaya başladı bende ama yemin ederim o kadar onu düşündüm kü ilaçlarını ben gidip alıyordum ne bilim yemeğini falan ben düşünüyordum normalde baskasida olsa düşünürdüm içim vicdan dolu nefret ediyorum bundan ama böyleyim bende ben böyle çabalarken 3 gün önce kaza geçirdim umrunda bile olmadı pek fazla
Sarsıntı geçirmişim umrunda bile değildi en son kavga ettik bayağı oda kabullendi bizden arkadaş olmaz dedi ama içim yandı bilsen var ya bende dedim bizden bir halt olmaz diye ama bunu derken bile içim yanıyor kapattik sonra telefonu
Muhtemelen bizim hikayemiz bitti bir daha açılmamak üzere ama deliricem bugün sabahtandir yanında olmak istiyordum deli gibi ama yok gururum önüne geçti ama iyi ki geçti
Yanlış anlama ama senin canının yanmış olma ihtimalini bile duyduğunda koşarak gelirdi seven bir insan. Kız ciddi anlamda narsist ve net seni sevmiyor. Bırak boş ver önüne bak. Sevenin kıymeti bilinmiyor zaten. O yüzden en mantıklısı zamanla sevebileceğine inandığın ve seni sevdiğini bildiğin biriyle olmak. En azından benim yeni hayat mottom bu
Öyle yapacağım valla hala içimde hoşlanti var ve aynı yerde çalışıyoruz bizim muhabbetimiz çok uzun hikaye ve olacağı da yok o yüzden ne kadar uzak dursam o kadar iyi olacak benim içinde
Burdamisin seninle dertleşmek çok iyi gelmişti bana konusabilirmiyiz çok sıkılıyorum
Finallerim geldi, mezun oluyorum. Arkadaşlarımın projelerine de yardımcı oluyorum. 2 saat uyuyorum hergün ve intiharın eşiğine geldim. Siteye nadiren giriyorum. Şahsi algılama ama ben normalde reelde erkeklerle görüşmüyorum. Soruya yeterince cevap verdiğimi düşünüyorum. Kız seni net sevmiyor. Dolayısıyla üzerine konuşmak biraz gereksiz. Dönüp yoluna gitmen gerek. En azından kendine saygın varsa uzak dur. İsterse Kleopatra olsun veya Hint kumaşı yani sonuçta kimse unutulmaz değil. Psikolojik olarak Beyin her türlü anıyı vs. 6 sonra unutmaya başlıyor tamamen ve hislerin sende ki tekâmülü de azalmaya başlıyor. Aksi takdirde çok aşırı uzun süre bu şekilde devam edersen birazcık takıntı yapmış olursun. İnsan bu sıkıntılı dönemlerinde kaçış olarak aşkı veya bu tarz şeyleri tercih edebiliyor. Âdeta kendi kafasında mutluluk kapısı olarak methalaştırıyor. Benim gerçekten öyle olmuştu. Abim neredeyse ölüm döşeğindeydi ve ben bunun verdiği ağır üzüntüyle normalde asla yapmayacağım şekilde gidip mesaj atmıştım ve açılmıştım çünkü ölümlü Dünya diye düşünmeye başlamıştım Abim Beyin ameliyatındayken okul yüzünden gidememiştim ve o gün m@l gibi mesaj atmıştım ki normalde bir erkekle herhangi bir etkileşim kurduğumu nadir görürsün...
İnsanlar tuhaf karşılıyor onca sene herkesi reddedip bu kişiye böyle açık kartlarla kendim adım atmamı ama işte psikolojik alt yapıya bakıldığında anlaşılıyor benim o dönemde resmen depresyondan kaçış için kendime aşk kavramıyla bir mutluluk temalı hayal dünyası yarattığımı. Sende hayatında belli alanlarda stresli olabilirsin ve onları düşünmemek için sürekli ona veya aşk temasına yöneliyorsun çünkü hormonlar sana anlık olsada diğer dertlerden kaçışı ve yok saymayı sağlıyor. Muhtemelen geride bırakmak bu yüzden zor olabilir. Hayatında belli düzenlemeler yapmaya başla. Sen iyileşip sana dert veren şeyleri geride bıraktıkça kızı da geride bırakırsın. Umarım hakkında hayırlısı olur. İyi günler.
Yok yok sen beni yanlış anladim amacım reelde görüşmek değil sadece sohbet amaçlı konuşalım dedim iyi geldin bana sadece zorla değil tabiki istemiyorsan problem yok sadece konuşmak istemiştim sen fikirlerini söyledin açıkça neyse daha fazla rahatsız etmim iyi günler.
Sanaldan da görüşmüyorum. Burada üç beş görüş yazıyorum. İyi günler
Hiç problem değil kendine çok iyi bak umarım mutlu olursun :)
içini ferah tut, ummadığın an da umudu olur bi insanın
Umarım olur ya gerçekten
Allah gönlünüze göre versin
Teşekkür ederim :)
Rica ederim🙋