Kişilik & Karakter Değer verdiğinizde aynı değeri karşıdan görmeyince ne yaparsınız? İnatçıbirkoç Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor siz olsanız ne yaparsınız Güncellemeler1 yıl Siz ne yaparsınız Güncellemeler1 yıl Nerdesin Değer verdiğinizde aynı değeri karşıdan görmeyince ne yaparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. silerim yol veririm bu kadar basit 1 1 Yorumla İnatçıbirkoç 1 yıl Sil bee
Tuubaaao6 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Ben 15 sene bir mesaj bile almadan sevdim 1 2 Yorumla Tuubaaao6 1 yıl Ama ona şans mans yok artık Yorumla İnatçıbirkoç 1 yıl Vay beee yazık sanada :) Yorumla
Gamze004 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Verdiğim değeri geri çekerim. 1 3 Yorumla İnatçıbirkoç 1 yıl Çekince düzeliyor mu Yorumla Gamze004 1 yıl Düzelmezse kendi kaybeder. Düzelmesi için yapmıyorum hem. Yorumla İnatçıbirkoç 1 yıl Anlıyorum Yorumla
Starbakus Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Seninle güreş yaparım 1 3 Yorumla Pembenin_Paraları 1 yıl Senle güreş yapalimmi 😂😂 Yorumla Starbakus 1 yıl Yapalım gel buraya Yorumla İnatçıbirkoç 1 yıl Vay bee Yorumla
35azea Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl yaşanıyo. 1 1 Yorumla İnatçıbirkoç 1 yıl Sen mi yaşıyorsun bunu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
silerim yol veririm bu kadar basit
Sil bee
Ben 15 sene bir mesaj bile almadan sevdim
Ama ona şans mans yok artık
Vay beee yazık sanada :)
Verdiğim değeri geri çekerim.
Çekince düzeliyor mu
Düzelmezse kendi kaybeder. Düzelmesi için yapmıyorum hem.
Anlıyorum
Seninle güreş yaparım
Senle güreş yapalimmi 😂😂
Yapalım gel buraya
Vay bee
yaşanıyo.
Sen mi yaşıyorsun bunu