Güncellemeler
+1 yıl
Konuşalım mı bunu özel de konuşalım bende evlenmek istyorum gibi şeyler yazmayın burada kimseye güvenim yok boşuna yazmayın iletişim kurmayacagim.
Hala bir ilişkim yok olacak gibi de görünmüyor. Canım daralıyor gerçekten evde kaldım korkusuyla denize düşen yılana sarılır lafindaki gibi her azck iyi biri dediğimde de görücü usulü yani gorusmeyi kabul mü edeyim. Asla tipim olmayan birilerini?
Nerde yanlış yaptm diyorum bulamıyorum. Günah olmasın diye uğraşmıştım tesetturluyim okula öyle gidip geldim erkeklerle samimi olmadım bir de beni beğenen de olmadı.
Kriterlerini düşür diyeceksiniz. Siz kriterinizi düşürüp mü erkenden istediginiz kişiyle evlendiniz? Herkes kriterini düşürünce mi sevip seviliyor doğru kişiyi o zaman buluyor?
Çoğu erkekten etkilenmiyorum zaten. Asosyal değilim ancak sosyallesecegim bı bölgede oturmuyoruz.
Ağlamak istyorum göz yaşlarım içime alıyor
Evde kalmaktan Korkmazdm ama artık evde kaldım bu belli..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Durumun zor bende aynı durumdayım 29 yaşındayım hala sevgilim olmadı
Sen erkeksin
Olabilir sende kadınsın erkek olmak normal kadın olmak suçmu
Acaba sen kendini değersiz görüp ondan mı böylesin
Ya senn özgüvenin yok buradan biz napacaz sana
Özgüvenim var sorun bu değil
Sen psikiyatriste git bunalımdasın
Antidepresan verdi
Bende içiyorum ne verdi sana ben selectra 100 mg rexapin 2.5 mg
İlk önce şu soruyu sorayım sana, kriterlerin neler?
Ev araba merakım yok seviyim begeniyim karakterli dürüst olsun. normal bı maaş ve eğitim seviyemiz denk olsun yeterli
Yaşı yaşıma uygun olsun
Peki, meslek olarak bir kriterin var mı?
Sanirim sosyallikte problemin yok problemin krterler hep derim kendi sahip olmadığın tipi ve imkanları karsindakinden bekleme
Şimdi şunu diyen bininci kişisin. Ben bende ki kadar özellik bekliyorum ama bana gelen yarısı kadarı oluyor herkes bunu diyor ya herkes bı önyargyla "kendinden daha çok kriter karşndakinden bekliyorsun bekleme " diyor. Hayır sadece en azndan benim kadar olsun. Ben 29 a girdim adam 39 yaşnda.. istememekte haklym tipim 10 üzerinden 8 lik ama bana gelen 10 üzerinden 4 anca eder. Eğitim seviyesi desen bana bir kişi belki de benim dengim geldi.
Bak bu konuda haklısın önyargının sebebi genelde kadınların beklentileri çok yüksek paradan mamül edilmiş yeryüzüne düşen ilk tetestoron tanesini bekliyorlar
Bende öyle ahamsaham kriterler yok
Bu iş için emek te önemlidir illaki hoşlandığın birileri vardır onunla yakinlas sohbet etmeye çalış sevdiğin biri olunca karşıdan bekleme sen teklif et
Hoslandigim biri vardı ama ilişkisi varmş
Biter gibimi yoksa evliliğimi gider
ya da tek bi kişiye baglanma bu saatten sonra bence çevrende başka ideal adaylarda vardır illaki
Çevrem yok sayılır. İdeal kimse yok.. millet genç yaşta sevgili yapıyor ben goruculerin getirdiği evde kalmış 37+ yastakilere kalıyorum
Öncelikle kendine bi ortam bi cevre kurmaya basla biraz bu işin üstüne düş emek et yoksa 37 + lara kalirsin
😓😓
Risk alarak biriyle yuva kurabirsin ama genelde alışırsın ve bir çok kriterlerin önceden kestirilemeyen şeyler olduğunu anlarsın mutlu olursun kaygılar biter bu kadar, risk her zaman var
uzun uzun detaylıca konuşmak isterim sizinle takip etmeniz mümkü mü acaba?
evlenmek ya da sizi ayarlamakla ilgilenmiyorum açıkcası derdinize ortak olamaya çalışmak istedim iyi akşamlar dilerim.
Aynı durumdayım valla düzgün temiz biri çıksa evlenicem
Allah gönlünüze göre birini çıkarır umarım
Amin sagolun
Bidi olmaz ben de evde kaldim sorun etmiyim
konusalimmi birazz
ozaman bi hocaya git kismet duasi yaptir😉
Hocaya gittim olmadı yine
😀 o hissi bende yasadim yasiyorum ama bazen nasip kismet demekki vakti var şaka yaptim okut flnda meslek mezuniyet ne aynilarini bende dusundum ama icinde bi his olmadanda evlenilmiyo iste
Ekonomik ozgurlugun yok ondan
Evet doğru bı yandan da
İnternetten kazan
Sakin ol bu kadar takma kafana.
Takilmayacak gibi değil
O kadar yaşlı değilsin günümüz şartlarında insanların evlilik yaşları ilerledi.
Herkes evlenmek zorunda değil
Ben istyorum ama
Sevmediğin biriyle evlenmektense hiç evlenmemek daha iyi
İşte.. bu arada artık görücü de gelmiyor
e tanısalm iyi hissederisn tanı beni
Nasip kısmet bu idler
Bana ulasma