Onu unutamıyorum ne yapmalıyım?

Merhabalar bi konuda fikir almak istiyorum. Benim çok önceden neri sevdiğim biri var 2sene kadar önce ondan hoşlanmaya başlamıştım ve o da beni beğeniyordu. Uzun bi süre boyunca ben ona platonik olarak aşık oldum o da arada bana bakiyo falan kisaca uzaktan flortleşiyoduk ama konuşmuyoduk. Bir gün benimle buluşmak istedi ve buluştuğumuzda bana benden hoşlandığını söyledi bende tam bi ilişkiye başlıyoruz derken iki gün sonra başka bi kızla takılmaya başladı ve bana ben seninle sadece takıldım dedi ama bi süre sonra o kızla ayrıldı birkaç ay sonra bana yeniden öyle kur yapiyo falan gibi oldu yani başa döndük bende canım bi aşık olduğum için tabi buna mesafeli davranamadım ama sonra yine benden uzaklaştı🙄biz okuldan tanişıyoduk araya yaz tatili girince uzun bi süre konuşmadık yine okullar açıldığında gördüm ve hala ona aşık olduğumu fark ettim her ne kadar kendimi onu unutmaya ikna etmeye çalışsamda beceremedim onu her gördüğümde kalbim deli gibi i çarpıyor hala ama şu an bi sevgilisi var onu unutmam gerektiğini biliyorum ama yapamıyorum. Ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin kendimi onu unutmak konusunda ne kadar zorlasam da olmuyor bi türlü aklımdan çıkmıyor bunun aşktan çok takıntı haline geldiğinin farkındayım ama kalbime ona karşı söz dinletemiyorum.
Onu unutamıyorum ne yapmalıyım?