Yemin ediyorum bu kadinlarin hepsini özgür bırak hepsinin içinde kadın kadına ask yaşamak vardir zaten ben artık Türkiye'de kadınla erkek gördummu babası abisidir diye düşünüyorum çünkü kadınların yüzde sekseni kadın kadına ask yaşıyor bu kadınları azıcık özgür bırak birbirlerine asilirlar gerçi Türkiye o kadar değiştiki kadın kadına aşık oluyor kadin kadına fikma teklif ediyor yani bir şey soyleyimmi size kadın bulamadigimiz için erkekler olarak yakında bizde birbirimizi... Gibi geliyor çünkü hangi kadına sorsak evlilik düşünmüyor bekar kızların sayısı artıyor ve lgbt yayiliyor sebebi bu kızların evlenmeme sebebi çoğu kız böyle bu devirde yakında biz kendi istedigimiz cinsiyetle sevgili oluruz derlerse şaşırmam ama artık piyasada kız kalmadı erkek erkeğe yan gözle bakar olduk rabbim sonumuzu hayreylesin
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kanka biz zaten özgürüz? Ve ben çok sık bir şekilde turkiyede asla kadin kadina ask gormedim?
Hatta en kadın kadına düşmanlık türkiyede var
@Slsoeoşwmd Ayyynen öyle
O kadar çok varki inanamazsin keşke bir görsen kadın kadına aşkla dolu etraf artık kadın kadına yavsiyor çoğu kadın erkek bedeni sevmiyorum kadın bedeni seviyorum diyor ama çoğu saklıyor çoğu sağlamadan yapıyor çoğu gizli çoğu açık yapıyor ondan dolayidir
@Slsoeoşwmd kadın kadına siki. şmekten birbirimize kızmaya vakit kaliyormu
Kadın kadına yalaşmaktan kavga etmeye vaktiniz olmaz kavga ederken de oynaşıyorsunuz bence
Sen ne saçmaliyorsun be hadsiz? Ben sen cahil cuhela ve kendi cinsel dürtü ve arzularini boyle ustunu kapatarak yaşiyorsun. Haddini bil. Senin gibi erkege zaten kadin yoktur. İnsanlar ne isterse onu yapar kime ne sanane banane? Kendi g*tunden kadinlar soyle boyle demeyi iyi biliyorsunuz uyduruk gayler sizi. Kisacasi ben gayim ve lezbiyenlerden hoşlaniyorum de bitti gitti ne uzatiuon
Siz gay olduğunuz için birde akp nin kopkliğini yaptınız için
akdjosdmldms
@-DLR- para yedirip yedirip karşılık bulamayınca burada zırlıyor kendisi güzel kardeşim
Bence kadın bulamamaya başladım kadınlar erkek sevgili istemiyor biseksuelim le. zim yok ben aseksuelim yok kariyer yaparım yok erkek sözü dinlenen yok evlenmem yemek yapmam diye diye aile diye bişey kalmadı kadın erkek iliskisini mahvettiniz ahlaksızlar şuanda erkek erkeğe birbirimizi düzüyoruz kadın bulmak zor hepsi eş. cinsel hepsinin ruhunda varmış demek ki kadınların
Annenin ruhundada var ozaman sende çıtayı alçak tut git ev kızını al. Çalışan kadınların gtunde gezme belliki maaşlı kadın peşindesin
Akpnin köpeği değilim akpnin ayakkabisini bağlarım ohh
@-DLR- AKP'nin ayakkabisini koklarim sanane bendeki de fantezi
Valla ben değilim ondan bişey düşünmüyorum
Valla sende erkek sözü dinlemessin açık giyinirsin sokağa çıkarsın seninde başka kötü huyları vardır erkek sözü dinleyen kadın bulmak da imkansız yuvalar yıkılıyor hep kadın bulamayinca bizde erkek erkeğe yavsiyoruz bu devire ayak uyduruyoruz
Gtunu ver istersen bize ne lan veriyosun belliki zaten
@Slsoeoşwmd kadın bulamayinca bizde erkek erkeğe yapıyoruz kadınlar erkek organindan tiksiniyormus bende erkeklere veriyorum kendimi
Dayamaya devam arkadan akpye dayadığın gibi
Kendini belli ette bilek dışarda tespih sallayıp burada i bnelik yapma gerçek yüzünü dışardadq göster
Abartmayın beee
Kadın kadına sevisiyosunuz sürekli kadın yok piyasada bende erkekleri düzüyorum geçenlerde bir kadın gördüm kıza bakıyor tamammi kız erkeksi bir kız lan çok yakışıklı deyip suzuyor
Değildir