#PürüstsüzVucüt
#ƘıȤıԼЄԼMƛ
02 Ağustos 2021 Pazartesi Saat 21:53

Tıraş değil, genel olarak tüylerini almayanları desteklemiyorum. Böyle şeylerin sosyal medyada özendirilmesi hoşuma gitmiyor. Özgürlükle temizliğin karıştırılmaması gerekir. Herkesin vücudu kendine, herkes kendi vücudundan sorumludur fakat tüylerin özellikle belirli bölgelerdeki tüylerin alınması gerekir. Belirli bölgelerin alınması erkeklerde de geçerlidir. Araştırırsanız alınmaması birçok hastalığa neden olur, deri hastalıklarına yol açar, kolay mikrop barındırır ve kapar, bulaşır, yazın berbat bir hal alır. Bu saçma şeylerin özendirilmesi beni gerçekten çok rahatsız ediyor ve sinirlendiriyor. Özgürlüğün ve temizliğin karıştırılmaması gerekir.
umurumda olmaz kim olursa olsun cinsiyet fark etmez açıkcası isterse kürk gibi yapsın bana ne yani milletin bedeninden ne iğrenirim ne desteklerim o da insan. ama bana sorarsanız ben hem kadın hem erkeklerin hiç fark etmez, her türden insanın tüğlerini alması gerektiğini düşünüyorum. görüntü kirliliğinden ziyade (görüntü kirliliğinden ziyade çünkü rahatsız oluyorsan bakma) herkesin bakımlı olması gerektiğini düşünüyorum , bir başkası nasıl düşünür ne der bana ne gözle bakar iğrenç bulur mu destekler mi den ziyade her türden insan kendisi için kendi vücudu için bakımlı olmalı bence. şimdi erkek adam kıl mı alır vesaire diyen goriller gelmez umarım ha eğer o fotoğraftaki görüntüden tiksindiyseniz canım arkadaşlarım ağlayarak günlüğünüze yazabilirsiniz, iyi günler.
Elbetteki her kadının özgür davranış hakkıdır ama bi kadınları tüysüz olarak sevdik hep 😉😉
Masallah kariya
Ben her herdeyim
Hahahahahaha
Benim gozum yeter bunu gecmeye😏
Ben seni kabul etmiyorum onu napcaz
tamam hadi kacalim soru sahibi skck yoksa bizi
😂😂sagol
Eyv hemserim xd
Cok konusma faruk hadiii
Cevap
43Cevap
çirkin.. ve saçma.. başka bir şey düşünmüyorum. tüm dünyayı saracak hali yok sonuçta.. bir kaç tane aklı evvel , sosyal medyaya popüler olayım dikkat çekeyim diye kıllı kıllı gezer işte böyle.
Ya evet herkes özgür tabi ama bu şey gibi özgürüm tuvaletimi herkesin içinde yapabilirim böyle bir mantık da olamaz. Her şeyden önce kişisel temizlik için gerekli. Evliyken daha fazla dikkat edilir ama ben bekar halimle bile tüm vücut lazere gidiyorum. Lütfen temiz olalım
Şimdi kadından genel olarak yıllardır gelen algı, naif, hoş, zerafet timsali olması vs.. dir..
Erkekler ise genel olarak yıllardır gelen algı, davar, öküz, keko timsali olması vs... dir.
O yüzden beklentilere ters düşülünce pekde iyi olmuyor. ddd
Bacaklar lens galiba :) yüzüne baksam hiç böyle bir kıl olacağını düşünmezdim.
Tamam özgürlük, kişisel tercih, herkesin kararına kimse karışamazda bu kadarı fazla. Özgür ve marjinal olucam diye İbrahim Tatlıses gibi gezmenin manası yok.
Sanki başka birinin bacakları gibi bu kadına ait değil ayrıca kadınlarda bu kadar da çıkmıyor abartmayalim lütfen 😂
Ayy görsel çok kotu🙈🙈hiç kimse böyle gezmez herhalde
Kadınlar tıraş olmaz genelde ağda yapar ya da epilatörle alır. Ben kötü düşünmezdim sevgi kılla ölçülmez ama temizlik çok önemli yani kişisel bakımına özen gösterenler hep bir adım öndedir benim için.
Ahhh keske tuy kil derdimiz olmasa ahh ne guzel olurdu
tabi herkes farklı ve özgür. kişisel fikrim ben sevmem. olumlu değerlendirmem şahsım adına. ayrıcalık vs den anlamam yani:D
Doğal kadın.
Kendini ojeyle boyayla cila ile traş ile değil öz ve öz doğallığı ile sevdiren kadin derim (hariak)
Kendi tercihi demekki öyle rahat ediyor olabilirler ama şahsen kendimi bir erkek gibi hissetmek istemem iyyy
lan cidden benden fazla kılı var kadının kızlar böylemi ciddden d:
:D vay ya :D
tıraş olmayan erkek hakkında ne düşünüyorsam onu düşünürsem
istediklerini yapsınlar tabuları kırmaları gayet güzel ama ben hiçkimse de kılı yakıştırmıyorum
Tamam kadının kendi vücudu özgürlük zart zurt falan da hoş mu şimdi bu
Hoş bir görüntü değil bu, ama kendi vücudu karışamam kimseye beni ilgilendirmez.
bacağın üst kısmında kıl olmaz ki bende zaten çok az ve sarı olduğu için belli olmuyo
Temiz bir kadın olmadığı düşüncesine kapılirim onun dışında kendi vücudu kendi bilir.
bir şey düşünmüyorum başkasının vücudu ister alsın ister almasın
Vücut bakımı önemli bence ama neyse kendi bilir benden uzak olsun da
benim için sorun olmaz nedense bana itici gelmiyor. hatta tatlı
Görmek istemem şahsen. Kılsız olsada görmek istemem
La ben erkek sandııım. Yani ister istemez itici görünüyor
Saygı duymaya çalışıyorum ama olmuyo ki, itici gözüküyo bence hani görseldeki gibi 😅
Herkesin kendi tercihi. Bu görsel midemi bulandırıyor kimse bu kadar kıl bırakmaz herhalde.
İtici tamam yeni çıkmaya başlar küçük kıllar falan idare edilirde fazla kıl itici.
Herkesin kendi tercibi saygı duyarım vücut onun ama bence hoş değil.
Traş olmayan yoktur diye düşünüyorum yaa, görseldeki de gercek değil bence
Boyle hastaligi olanlar da var o yuzden bir sey demeyi pek dogru bulmuyorum.
Beni ilgilendirmez ama insan kendinden bile tiksinir yani başkasının düşüncesini geç
türk kızına göre bu gayet normal birşey ve bi türk kızının bir yabancı erkekle evlendiğini hayal bile edemiyorum düşüncesi bile komik 😂
Keyfinin kahyası buna karar vermise kimseye bir bk demek düşmez ayrıca hijen bakım zart zurt demeyin hijyenle bacak kol kilinin ne alakası var
Iyyyu iğrenç erkek olsam böyle bir kadından tiksinirdim 🤮
eee erkeklerden tiksinmiyonuz ama xd
@SosyoPsikopat o ayrı bir erkegin kıl alması için gay filan olması lazım xD
bence iğrenç benim sevgilimde hiç sevmez alır diğer erkeklerden daha bakımlı
@SosyoPsikopat tabiki tıraş filan doğal kaş ortası da rahatsız edici olduğu sürece alınır Erkeklerde bu gayet doğal. Kimse Recep ivedik gibi görünmek istemez heralde xD
tıraş derken nereyi kastettiğine bağlı
gaylikle ne alakası var hijyene ve görüntüye önem vermek gaylik mi?
@Darkangelll96 ne alâka?
@Berdin__18 Vallahi bende anlamadım
Görsel gerçek değil dimi😂🙈
Evvelâ kendine saygı duymalı insan.
Kızın güZelliğine gölge düşürmüş kılları
Şunun gerçek olmadığını düşünüyorum 🙄
Kadınlar traş olmuyor Zaten knk yanlış biliyon😂
Saygı duyulur kim nasıl isterse öyle olmalı zaten ama hoş durmuyor benim fikrim böyle
Öncelikle kendilerine saygısızlık yaparlar, bir kadın bakımlı olmalıdır
Herkesin kendi tercihi ama temiz olmak gerektiğini Müslümanlık insana fazlasıyla öğretiyor
Bu biraz aşırı bir tüy oranı
Çok itici ya. Tabi tercih meselesi karışamam.
Bence bir erkekte kadında bakımlı olmalı
Oha bu kız abartmış bu kadar olmamalı
Oha o bacak gerçek mi la
tıraş olan kadın mı var?
Kıl tüy genel olarak hoş birşey değil
Öyle kişilere kadın demem.
Tabii ki özgürler ama bence hoş değil
Bana ne milletin vücudundan
karı fenaaaa
sdlşfşlsd :D
bilader fotoğrafsız sorsana midem kalktı ya
@Belanizgeldiamk Len bu sen misin yoksa dkdkkdk
Balta girmemis orman ayisi faruk susabilirsin
Sqqq
Elim kaymis ike a
Midesiz diyeceksiniz ama ben hiç önemsemiyorum.
klasık tr kızı işte bunlar
Ne alâka
ne alaka
Ne alaka
@Karamelaaaa tae bu fotoda vampir kralı gibi çıkmış
fanart mı lan
@Berfin__18 hihiii 🤭
kendi tercihleri
Onun vucudu Saygı duymak gerek
Benim bacağımdan daha fazla kılı var
İnsan bakımına özen göstermeli.
Tıraşsız kadın hiç görmedim