Aldatan kadınlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Aldatan kadınlardan duyduğum itirafları açıklıyorum. Bizzat bana olmasa da başka birilerine yaptıkları itirafları elde ettim iyi düşünün evlenmek için hemcinslerim...

1)"Yıllar önce, kocam ve ben zor bir dönemden geçiyorduk. İş yerinde tanıştığım yakışıklı bir adamla ilişki yaşamaya başladım. Bugün bile hala çocuğumun kocama mı yoksa ilişki yaşadığım adama mı ait olduğunu bilmiyorum."

2)"Kocam beni aldattığını söyledikten sonra yakın üç arkadaşıyla birlikte oldum. Ayrıca kocama bu durumu asla söylemeyeceğim çünkü hala kendini suçlu hissediyor ve şu anda boşanmak ruh halimi ciddi anlamda olumsuz etkileyecek."

3)"Hâlâ başka birine aşığım. Ne kadar iyi bir eş olmaya çalışsam da hala eski eşimi düşünüyorum. Kocam çok iyi bir insan ve benim için her şeyi yapar ama keşke başka biri olsaydı diyorum…”

4)"Evlenmeden bir yıl önce kocamı 12 yıldır görmediğim lise aşkımla aldattım.”

5)"Eşimi düzenli olarak aldatıyorum. Onu sevmediğim için değil tabii. Ben yalnızca sek*i seviyorum ve eşim se*s ihtiyacımı istediğim şekilde karşılamıyor. "

6)"Eşimi aldattım ve bunu yapmaya devam edeceğim çünkü eşim gerçekten sıkıcı biri. "
Daha bunlar gibi çok sayıda evli kadın itirafları var ben bu kadarını paylaştım. Kadınlar tamamen algı operasyonu yapıyor işte erkekler niye sadık değil? Erkekler niye çok eşli? vb. şeklinde çünkü kendilerinin sadakatsiz olduğunu saklamak istiyorlar.

Dinimizde bile diyor ki erkeğin 1 nefsi vardır kadının 9 nefsi vardır şimdi size soruyorum allah aşkına 1 nefsi olan erkekler mi daha çok aldatmaya meyilli yoksa 9 nefsi olan kadınlar mı aldatmaya daha çok meyilli?

Güncellemeler
+1 yıl
Ne oldu ya hiç kimsenin düşüncesi yok mu? Hadi kızlar hemcinsini savunur onlardan yorum beklemiyorum da erkeklerin damlaması lazımdı yorumlara şu an niye millet sessiz kaldı 👋👋
Güncellemeler
+1 yıl
Sanırım detayı okuyanlar ağzı açık bir şekilde soruyu terk ettiler görüş yazmadan 😂😂😂
Aldatan kadınlar hakkında ne düşünüyorsunuz?