çevremde 2 hafta yıkanmayan bir kadın tanıyorum ve çok eril erkek gibi davranıyor çoraplarını bizzat burnuma dayamışlığı bile var kadın gibi davranmıyor resmen mağara kadını yüzünde bile tüyler var almıyor inanılır gibi değil
2 ay
Öf öyle biri oda arkadaşımdı hatırlamak bile istemiyorum bi insan nasıl 3 haftada bir duş alabilir ya. Koku bastırsın diye parfüm sıkıyor daha kötğ kokuyor... duşa giriyor tüy alıyor her yer kıl... tuvalet sifonu çekmek zaten yok. Diğer oda arkadaşım sinir krizi geçirmişti hatta. Bir de sevgilisi var, bari sevgilinin yanına giderken duş al dedi biri "anormal olan sizsiniz her gün duş alınmaz" demişti pis
okurken midem bulandı gerçekten otobuste yayılan koltukaltı ter kokusu vibe aldım
Saçı yağlı, full makyaj, buram buram parfümle karışık ter kokusu yayan o ombreli kız diyince direkt gelecek gözünün önüne😅
Anlattığın durum gerçekten rahatsız edici 😕 Hijyen konusu hem sağlık hem saygı açısından çok önemli. Senin sınırlarını zorlaması da ayrı problem. Onu küçük düşürmeden temizliğin önemini söyleyebilirsin ama zorla değiştiremezsin. Burnuna çorap dayaması net sınır ihlali. Rahatsız olduğunu açık ve net ifade etmelisin 🧼🚿🙅♀️✨
Cevap
11Cevap
Böyle kadın düşman başına şu an böyle bir kadından boşanmak üzereyim
çok pis midem bulanıyor
Sen gel bir de bana sor ömrümü yedi zaten
insan duş almadan 2 hafta nasıl dayanabilir
hadi bekarsan belki ertelersin 3 5 gün ama evliysen dikkat etmek lazım
Evli olduğum kadın haftada en fazla iki ya da üç gün duş alıyordu duştan ziyade bazı şeyler var burada yazamıyorum
kişisel hijyen ve vücut temizliği çok önemli kesinlikle
Bir de pis pis kokuyordu onun yüzünden cinsellikten sogudum be
terbiyesiz ya hiç sevmem
afedersin akrabam olsa kütüğümü değişirdim.
annen olsa...
PUAHAHAHAHQHAJAHAHAHAJAA
Çünkü onları hile beğenen var
Nefret ederim anında soğurum.
Bence çok güzel hep yıkanması hoş değil zaten
Abazalıktan ölsem yine becermem onları
Gerçekteeeen
Tabi güzel kızım
😚😚
Hesabın gerçek mi
Evett
İnanmam