Ben ondan bıkmamıştım sohbetinden yani ama o beni hiç sevmemiş. Neden zevkleriniz için sevmiş gibi yapıyorsunuz günah değil mi?

Ben ondan bıkmamıştım sohbetinden yani ama o beni hiç sevmemiş. Neden zevkleriniz için sevmiş gibi yapıyorsunuz günah değil mi?
Ben bıkmam ki yani bir kadını sevdiysem sonsuza kadar severim zaten. ama sevildiğim sürece eğer sevdiğim kadının bana karşı sevgisi bitiyorsa hiç uğraşmam ayda peşinden koşmam. çünkü zaman o kadar kısa ki bizi sevmeyen ya da değer vermeyen kimse için bu zamanı harcamamak lazım bu yüzden de ben ömür boyu bağlanmak güvenmek tarafındayım her zaman.
Genellemeler çok doğru yargılar çıkarmaz ortaya. Benim açımdan bana bakış açısı kazandıran, yanında mutlu olduğum, vakit geçirdiğimde huzurlu ve güvende hissettiğim kadın zaten vazgeçilmezdir. Lakin bunu bulmak ger iki taraf için de kolay olmayabilir. Zaten sadece haz duygusu için birlikteysem o da anlaşılır sezilir her iki yaraf için de.
Bıkmak kelimesi bana çok doğru gelmiyor. Ben birinden bıkmam kolay kolay yani durduğum yerde rahat battı diye bunu yapacak insan karşındaki insandır hareketleri ve tavırları soğutuyorsa. O zaman bu ilişkiden sıkılabilirim.
Cevap
27Cevap
Kilosuna dikkat eder öz bakımına özen gösterdiği ve aramıza yalan girmediği sürece bıkmak olmaz.
Her erkekeğin düşüncesi bir değildir 🥺 1 öküz yüzden kızlar erkeklerin hepsi aynı sanıyor 🥺
Beni çok boğarsa
Slk saçma konuşmaya başlarsa ilişkinin bittiğinin kanıtıdır
Resim ne alaka anlamadim eger sensen cok seksi
Duştan çıktım nasılım?
Elektro şoka tepki vermemeye başladığı zaman hemşire hanım akşam yemeğini birlikte yiyelim mi hastayı kaybettin nede olsa 😂
Hemde çok günah adam olmayanlara öyle şanslar vermeyin lütfen arada biz gidiyoruz mq
Akılları hep orada, öyle olunca mantıklarıda o yönde çalışıyor sadece
%90 ı öyle, kalan %10 çok nadir insanın karşısına çıktığı için
Sevdigin kadindan hic bikmazsin ama sevmedigin kadinla 1 saat 1 hafta gibi geliyor
Beş dakika içinde de olabilir ömür boyu da olmayabilir davranışlarına göre değişir
İnsan bıkar mı kendisini seven değer veren kadından.
Her kadın (dünyada böyle) bir zaman diliminde Hinduizm dinini benimser
Bıkmak değil ama aşk fizyolojik olduğu için 2 sene içinde ortadan kalkar.
Aşk varsa asla bıkılmaz
Asla mış gibi yapmam. Neyse açıkça söylerim
İşi bittiği ilk saniye fbcbbc
Kız erkek diye bir yorum yapmadım genel insan mantığı bu istisnalar kaideyi bozmuyor maalesef cbcbcbcb
Doyumsuz biriyim asla bıkmam.
Uyum önemli tamamen...
Çirkef yüzü varsa onu görene kadar diyebiliriz
Yani zevk için yapan çok ama görseli anlamadım ben
Ne diyorsun sen ergencik
Ay hurşit ağa gece gece bana sarma
Hursit kim gih
Bu foto ne alaka ki 😊
Günah
Üç yıl
1 hafta
Deger vermeyince