AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
Ailen bulsun o zaman evlendirmeye o kadar meraklılarsa
Standartların üzerinde güzel abla neden göremedik seni 😅
Evlenene kadar baskı devam eder. Baskılara göğüs geriyoruz bahanelerle
Üst düzey yöneticşsin ve ailen hala sana karışıyor mu yani
Bu zmana kadar sana teklif eden olmadi ya da yakinlasmak isteyen
Evlilik nasip işi ve arama işi eh bizde hala bekliyoruz nasibimizi yani hayatına hayırlı birini bulursun inşallah 🤲
İyi düşünceli ciddi biriysem talip olurum bende aynı durumdayım. İs güç okulla uğraşmaktan konuştuğum kimse yok hayatı yoğun geçiren biriyim ve ailemde evlen diyor.
Kimseye göre ya da desinler diye hayatına birini sokma tercih ve zaman senin olmali
Hayatına alçak birini bul o zmn kardeş yani ailende keyfinden demiyor yaşın tahminimce 28 civarı hayatında biri olmaması garip aslında çok gerici gibi konuşmak istemiyorum ama bence birini bulup biseyler yaşama vaktin gelmiş geçiyor bile bence
Ailene söyle iyi bir eş bulun benim kimsem yok diye yani evlilik kolaymi sanıyorlar anlamıyorum ki yani sen çalışıyorsun nasıl arkadaşın yok onu anlayamadim pek inandırıcı gelmedi bana kusura bakma da.
Sosyalleşebileceğin hobi edin ya da internet
Neler önerirsin mesela
Aynısını banada yapıyorlar açıkçası bende artık evlenmem yuva kurmam için bir engel kalmadı ama sıkıntı evleneceğim kız yok bulamıyorum konuştuğum görüştüğüm de yok kısmet bakalım hayırlısı olsun
Standartların üzerinde güzelmiş miş 😏 Bu egoyla yalnız kalmaya devam edersin.
Bunlar böyle o yazar bu yazar ama cevap vermezler evde kaldıklarını görünce Allahım banada nasip et , baba ne zaman mezara girincemi gibi klasik cümleler i yorumlara doldururlar
@ztnztn Kendilerine böyle güzel diyenleri de gördüm vücutları harici yüzüne bakasın gelmiyor. Suratsızlar
Bu kız milleti foto atacak binbir çeşit işlemden geçtikten sonra atıyolar oldukları gibi atsalar dm kutularına 1 tane mesaj gitmez üçkağıtçı lar
Aman siz çok hassınız sanki
@BubiiBubii Ahım şahım bir yakışıklılığım yok benim. Standartların üstünde yakışıklıyım diye hiçbir zaman iddam olmadı. Ayrıca güzellik ve yakışıklılık geçicidir ama karakter kalıcıdır.
Dediklerine katılıyorum
Senden hoşlananlar varsa onları araştır bir ksç tanesiyke arkadaş ol biraz zaman sonra aranızda birşeyler olursa sevgili olun evlilik ciddileşse evlenin
Ailen senin için birini bulmadan sen kendine bul. Çevrene biraz o gözle bak atılgan konuşkan ol eğer hiç birini kabul etmiyorsan ailene kısmetin ve vaktin geldiği zaman evleneceğine ikna et
Tiner gibi sosyal medyadan yararlanabilirsin ama mesafeyi korumanız lazım ciddi değilse kendini belli eder ayrıl o an kendini sakin bir erkeğe kaptirma
Bana iş konusunda yardımcı olabilecek misin? Üniverste mezunuyum
Neden çevrenize söylemiyorsunuz aile, eş dost. Kriterleriniz nelerdir?
Nefret ediyorum şu aile akrabaların baskısından sana ne la evlenirsem evlenirim evlenemezsem evlenmem sana ne basacan toğadı
Benden sana 7 yabancı tavsiyesi ha diye evlenir he babam diye soluğu mahkemede alırsın (şahsi düşüncem 😊
Bi sorun var nasil kimse yok benimde hayat berbat calisamiyorm ailem baski yapiyodu sevdgm. beni bıraktı
Madem her şey normal standart hayatında neden biri yok
Kimseyle konuşmuyorum o yüzden olabilir mi
O zaman hayatında biri olsun istemiyor sadec3 ailenin gözünü boyamaya çalışıyorsun ya da cinsellikten korkuyorsun
Yaşın kaç bilmiyorum ama bence kendin seçmelisin ve bu devirde sen kimseyi alma o sana gelsin sabret o sana gelecek emin ol
Hiç bir şey yapmana gerek. Kendine daha fazla vakit ayır. Nasibinde ki insanla karşılaşırsın zaten. Sen ne kadar düşünürsen o kadar uzaklaşırsın.
Bence acele edip de hayatına yanlış bir insanı alma o seni bulacak
Dua ederek hayırlısını istemek lazım
Dağın altında olsan nasipin seni bulur sapret ve dua et
Ailen istiyor diye evlenmemelisin bence. Senin istemen lazım
Standartların üzerinde güzelim derken.. kibir kokusu mu bu?
maalesef bende aynı şekilde muzdaribim adres gönder alayım seni
Bende birini arıyorum ama bulamıyorum eğer isterseniz...
Kişi karşına çıkmıyorsa çevredekilere söyle sana uygun aday bulurlarsa görüştürsünler
Birileri baskı yapıyor diye evlenilmez. Hiç mi biri çıkmadı karşına?
bence senı ulasılmaz gordukler ıcındır tanımak ısterdım acıkcası
Buraya sevgili bulamamış. Evlilik isteyen ama uygun birisini bulamaya kişiler hepsi güzel olduğunu söylüyor. O kadar güzelseniz bulunur biri elbet
En mantıklı yorum 😀
sen evde kaldın knk
Evde kalmak istemiyorum
kaldın kaldın kabullen artık. bu yaştan sonra kör topal gelir artık istemeye :d
Millet 35 yaşında da evleniyor
bakale onu bunu boş ver de şu altta yazanlara dikkat et. bu saatler tam sırtlanların av saati :d
Nasıl yani sitede yeniyim
ah ah yavru ceylan :d yer bitirirler seni burada. sitedeki erkek nüfusunun yüzde doksanı abaza. özelden gelen mesajları bi görsen aklın hayalin durur. ve o mesajları atanlar da sitede efendi görünümünde takılan çakallar. o yüzden kimseye güvenme. dolandırırlar , şantaj yaparlar , her türlü pisliği yapar ortada bırakırlar. o yüzden git kendine erkek arkadaşı reelde bul burada değil
Reelde nasıl bulucam bari yardımcı ol
kankam yardımcı olmalık bi durum yok. bunun çözümü basit , bi arkadaş ortamın olmalı ilk önce. aksi takdirde tek tabanca bu iş olmaz. veya akrabalara haber uçuracan, görücü usulü onlar bulacak
Eğer istemiyosan ailene istemediğini söyle baskılarının önüne geçebilirsin ama evlenmek istiyorsan sosyal olmayı dene sanırım Asosyalsin🙀
Belki bundan sonra olabilir
İnşallah
Neden
Sohbet etmek tanışmak isterim
Kaç yaşındasınız?
Taliplerini değerlendirmeli
Bu kadar mükemmelsen bi tanışalım derim
Felsefe vb. Seviyorsan gel
Aile baskısı varsa ayrı eve çık
Bu işler ısmarlama olmaz sabır et bekle
Yalnızsan evlen o zaman
Düştüğün dipnotundan emin misin?
Ailenin bildiği vardır o yüzden baskı olabilir?
Ailen için yapmamalısın
Ben buradayim istersen
siteden birisiyle ol işte
Eee kriter şehir belirt birisi ile tanış olmaz mı
Zirvede yalnızlığı yaşıyorsun
Niye konuştuğun kimse olmadığı belli oldu standartların üstünde güzelim yazıyor ya egoya bak
Aynısını banada diyorlar takma kafana
Çalıştığın yerde bekar biri varsa olabilir
Ee sende yap biseyler artık karış kalabalığa
Nasıl karısıcam
Bildiğin dalacaksın çevreden sosyal medyadan arkadaş ortamından vs
Sosyal medyada herkes herkese yazıyor samimi değiller
Real çevren
sanaldan devam et dene
İstersen konuşabiliriz
Nerede oturuyorsun
Öncelikle birilerine fırsat vermelisin
Hersek tamam bir koca eksik tani