Daha hiç tanımadan aradan belli bir süre bile geçmeden numara istenmesi. Bir haftalık tanıştığım kız arkadaşıma bile numaramı vermedim. Güvenemem.😅 Ancak o güven hissi oluştuktan sonra kendim bile isteyebilirim numara.😁

Daha hiç tanımadan aradan belli bir süre bile geçmeden numara istenmesi. Bir haftalık tanıştığım kız arkadaşıma bile numaramı vermedim. Güvenemem.😅 Ancak o güven hissi oluştuktan sonra kendim bile isteyebilirim numara.😁
Laubali konuşan, +18 muhabbetlere giren ve dini inancı olmayan tiplere güvenmem. Numara konusunda ben çekinmem, bir telefondan ne yapabilirler ki diye düşünürüm.
Genelde dış görünüşe çok bakan ya da mesela erkekler ile aşırı samimi olan kadın bana güven vermezdi. veya bir dediği bir dediğini tutmayan kadın da aynı şekilde bana güven vermez
Söylediğiyle yaptığı bir olmayan kadın. Herkese kahkahalar dağıtan kadın. Herkesle makara kikiri yapan kadın. Nerde nasıl davranması gerektiğini bilmeyen kadın. Gibi gibi...
Cevap
8Cevap
Genel olarak insanlara güvenmiyorum.
Kızlarla samimi olan erkek tipleri
İlgisi değişik olan erkek tipleri
Birde evde iken çok geç yazanlar 🤔
Erkeklerle cok ıclı dıslı canımlı cıcımlı konusan ve goz kırpan emojı atan
Nuri Alço gelıyor aklıma sjsks
Ama harbiden baksana suna evlat olsa sevilmez 😉😉
Hemen içli dışlı olup flörtöz davranan kadınlara güvenemem.
Tanış olana dek mesafeli olmakta fayda var.
Sürekli "iyi insan dürüst insan niye sevilmiyo, kızlar kötü erkek seviyo, kızlar egolu vırt zırt " diyen tipler 🤏🏃🏻💨💨
Bozuk plak gibiler 🤣
Cinsel muhabbetlerden konuşmak isteyen erkek tipi. Hiç ama hiç güven vermiyor. Konuşma ilerlemeden kestirip atıyorum.
@hasegec aynen öyle. Bir kaç tane erkek tanıdım hiç konusunu bile acmadilar haklarını yiyemem. ama geneli bu zihniyette.
Evet ya. Zaten cinsel muhabbet döndürmeye çalışıyorsa evlenmek istediğinden değil ya. Bende erkenden bırakıyorum. Kimsenin iki kuruşluk eğlencesi olamam.
burada Kı erkekler ın tümü nasıl dıyorsun ya.. Ben 2015 ten berı burdayım bır defa konusmamısım o konuları.. Boş yapmayın yuzde 75 falan oyle bayagı bayagı kalıtelı adam var burada gormek ısteyene
*şirin
Ben insanı gözünden anlarım ve genelde hislerim haklı çıkar
Şöyleyim böyleyim mükemmelim tarzı kendini tanıtanlar hiç şaşmaz çok tırt çıkıyorlar
Sözü davranışı birbirini tutmayan ikiyüzlü tipler
Öfke problemi olanlar
Kurallarım var isterse bilmem ne olsun.
Kuralları varsa prensipleri iyi anlaşırım..
Güven zaten öyle hemen oluşan bir şey değil..
Çok konuşan , laubali ve gevşek erkek
Egoist tipler hiç güven vermez
saygısız, ahlaksız, şerefsiz erkek ve kadınlar
Herşeyime karışan
Herkesle samimi olanlar
Acik kadin
çok özgüveni olan
Kadınların hepsi xD
Bad boy tiplemeleri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?