güven konusunda; erkeklere mi güvenmiyor sunuz yoksa kendi cinsiniz olan kadınlara mı?

güven konusunda; erkeklere mi güvenmiyor sunuz yoksa kendi cinsiniz olan kadınlara mı?
Kimseye güvenmiyorum ne erkek ne kadın. insanlara güven olmuyor çünkü. bazen güveninizi sarsıyor ya da çok iyi rol yapabiliyorlar. o yüzden zaman geçmeden kimseye güvenmiyorum hatta geçse de güvenmezdim. kendim hariç kimseye kolay güvenmiyorum. bunun için uzun süre arkadaş olmamız lazım ya da yeterince tanımam lazım karşımda ki kişiyi. yeterince tanımadan güvenip iletişim kurmam ya da samimiyet kurmam
Konuya cinseyet olarak değil genel insanlar olarak bakıyorum. Erkeklerde de, kadınlarda da çürük alma çıkıyor. Karakteri bozuk olduktan sonra hangi cins olduğunun hiçbir önemi yok bana göre.
Karşı cinse daha çok güvenirim çünkü amacı niyeti yaklaşımı bellidir ama hemcinsininkini bilrmezsin yüzüne güler içinde kıskançlık fesatlık barındırır bu sitede bile böyle bir erkek seni açık bir dille eleştiriyor ya da yorum yapıyor kendi hemcinsin gizli üye olup laf sokup gidiyor 😂😂 kimdir necidir amacı nedir belli değil oyuzden kadın kadının düşmanıdır lafı doğruluk kazanıyor işte
İnsanlara güvenmiyorum direkt..
Hıh sen seçmezsen bot seçer 🙃
Cevap
12Cevap
Allah'tan başka kimseye güvenmemem gerektiğini acı bir şekilde öğrendim.. kadın erkek farketmez. bir yukarı baktığımda göremedigime birde aynaya baktığımda gördüğüme güvenirim ben.
Bunun cinsiyeti yok benim için. Genel olarak insanlara güvenmiyorum.
Zamanla tanıyarak güven duygum oluşuyor.
Bu tamamen insanla alakalı bir durum ama erkekler kadınlardan daha iyi sır tutabilir
Tabii gevşek erkekleri saymazsak
Hiç kimseye güvenmiyorum.
Bir tek kendime güveniyorum o da bana yetiyor..
Genel manada insanlara güvenmem. Hemcinslerim biraz daha sinsi ve plancı olabiliyor. Erkekleri kendilerini ifade etme açısından daha dürüst buluyorum.
Kimseye güvenmiyorum açıkçası. Ne kadına, ne erkeğe. İnsanlara karşı güvenimi yitireli çok oldu. Sevdiğim saydığım bir avuç insan var o kadar, gerisine ne güvenirim ne de severim ¢
Hiçbiri odak noktam tek bir yerde olmadığı sürece bana ilisebilecek olan şeylerin haddi hesabı yok. Bu kabullenilmesi gereken bir gerçektir. Sorumluluk almayan bedelini öder.
güvenin cinsiyeti olmaz. yaşadıkça öğrenirsin kime güveneceğini
En büyük güvenlik zafiyeti güvendir. Kimse kimseye güvenmek ya da güven beklemek zorunda değil.
Aklı olan test eder, oynar ve tehlikeyi görür.
Cinsiyetle değil, cibilliyetsiz ilgili mevzu.
Ama karşına alıp iki satır konuşunca mayası çıkıyor ortaya.
Erkeklerde kadınlar da bu devirde şeytan gibiler çok iyi maske kullanarak gerçek yüzlerini gizleyebilirler
Hiç kimseye karşı güvensiz değilim. Sadece temkinliyim
erkeklerin yalanını ortaya çıkarmak kolay ama kadınlarınki ortaya çıkmaz o yüzden kadınlara güvenmem
Erkeklere bir güvenmiyorsam kadınlara iki güvenmiyorum.
Hepsi insan değil mi o yüzden 3. Şık hiçbiri hcjvjvjvjv
Ben genel olarak insanlara güvenmiyorum. Güvendiğim insan sayısı cok az
Kadın erkek fark etmiyor insanlara güvenmiyoruz..
Kedi köpek sevebiliriz daha iyi... 🥂
Sadakat konusunda erkeklere, iyiniyet konusunda da bayanlara güvenmek zor.
İkisinede güvenmiyorum. Her iki cinsin iyisi kötüsü var.
Kendi hemcinslerime guvenmiyorum ya erkeğin niyetini az çok anlayabiliyorsun
İki cinsiyetinde sıkıntıları var ama kadınlar bazı konularda daha acımasız gibi.
Erkeklere güvenemiyorum
Ben kadınlara güvenirim nasıl olsa gol atamayacaklar bana.😅
Abi ikiside bazen birbirinde beter oluyo kimseye güvenmiyorum kendime güveniyorum 🤘🏻😍
Kimseye güvenemiyorum, samimi olduklarım hariç
Kadınlar çok sinsi erkekler çok yalancı
Kimseye güven duymuyorum
Bilemedim ki kıyasıya rekabet var şu sıralar dkjsd
Erkeklere güvenmiyorum
İkisine de güvenmiyorum
Herkese ama sonrasında güveni mi kırıyorlar
Ikisine de güvenmiyorum en iyisi
Her hata yüzde 50' dir...
Kadınlara güvenim yok
Bence erkekler daha az güven veriyor.
Sana guvenıyorm aşkım