Nietzche ve Babaannem adlı kitaptan size okumam için 11-216 arası sayfa seçer misiniz? ↗
Teşekkür ederim. ☕🍫🌹

Erkeklere güven olmaz hiç bir şekilde. ama insan türüne güven olmaz. tek fark kadın erkek kadar zarar veremez gibi. yani bir erkek her şeyi yapabilir. ama kadın o kadar ileri gidemez. ama yine de bir insandan söz ediyorsak hiç bir zaman güvenmemeliyiz ya da inanmamalıyız. zamanla zaten bir kişi güvenilir olduğunu belli eder davranışları ve sözleri ile.
Cinsiyet bazli dusundugun zaman genele vurduğunda kadınlar nefes alıp verir gibi yalan konuşurlar. Bazısı o kadar alışmıştır ki yalan söylediğinin artık farkında değildir. Fakat kendine saygısı varsa ve kendini geliştirmişse yalan söylemez. Bu karakter meselesidir. Sana birkaç hikaye anlatırım aklın durur hocam. Ama ben güvenmeyi tercih ederim. Öteki türlü zulüm olur.
Bir çılgınlık yapıp en iyi cevap seçmeye ne dersin dostum?
Şöyle diyim her iki tarafa da güven olmaz ama bir kadin istesin seni kendine aşık edip üstüne turlu turlu aldatabilir ve ruhun duymaz. Bir kadin istesin sana dünyanın en saf en masum en ahlaklı şekilde kendini gösterebilir. :) hafife almayın abi kadınları bana göre kadının parmağında oynatamayacagi sey yoktur onun için kadin diyorum.. :)
Cinsel konuda erkeklere güven olmaz. Aynı anda birkaç kişiyi idare edebilirler. Harici olarak sevgili konularında kızlara güven olmaz. Vaktinde üniversite zamanı sevgili olduğum birine yürüyen bir sınıf arkadaşım olmuştu. Bu en açık göstergesi.
Cevap
31Cevap
İnsanlara güven olmaz. Artık cinsiyet ayırt etmiyorum.
Bunun cinsiyeti yok insanlığın kendisine güven olmaz.
Güven cinsiyet değil şahsiyet meselesidir.
Karşı cinsi kötüleyen, nefret duyan insanların bir kiliseye veya mağaraya kendini kapatmasını öneririm. Ama istedikleri soyutlanmak değil, nefretlerini kusup özgüvensizliklerini bastırmak.
kadınlara
çok güzel yalan söylüyorlar
yakalayamazsın
Ben anlıyorum ama ispat etmek zor.
Keşke 3. Bir şık ekleyip ikisi de olsaydı. Güvensizlik cinsiyetle alakalı değil, karakterle alakalıdır. Ben insanoğluna direkt güvenmiyorum. Aslına bakarsak kendime bile. Çok sık fikirlerim değişebiliyor..
insan beşer kuldur şaşar derim her zaman.
Saçma sapan bir soru!!! Ne kadar istatistik, anket, veri ya da araştırma olsun bu tamamen cinsiyet gözetmeksizin kişilik, karakter ve inanç meselesidir. Genelleme yapılamayacak sorulardan
Karakter meselesi değil mi bu? Hadi bunu geçtim insanlar hata yapabilirler. Tabu bu husus aldatmak değil. Bazı kanunları saklamak vb gibi hususlar olabilir.
Kimseye güven olmaz ama erkek aldatsa büyük ihtimalle yakalanır yalan söylese kadın anlar ama aynı şeyleri bir kadın yapsa erkeğin anlama şansı çok çok azdır. O yüzden kadınlara güven olmaz 😂
Tabiki erkeklere, kadin aldatiyorsa oda erkegin sucudur. Seven kadin mutlak sadakat ile baglidir.
İnsanlara genel olarak güvenilmez.
Düşünebilen , mantık yürütebilen ve plan yapabilen bir canlıdan bahsediyoruz
Erkeklere seks düşkünlükleri var diye güvenilmez sonuçta aldatmalar, tacizler, tecavüzlerin çoğunluğu erkeklerden çıkıyor.
Benim gibi mi? Pardon beni nereden tanıyorsun sen? Tanısan evli erkekleri geç bekar erkeklerle bile flörtleşmediğimi bilirsin ama acizce laf sokmak için didinmen ve bir kadına bel altı İFTİRA atman çok komik. Hem neden üstüne bu kadar alındın ki yoksa sende mi öylesin? Tüm dünya biliyor erkeklerin s * kine düşkünlüğünü. Hem metreslik genetikse annende, kız kardeşi de, gelecekte ki eşinde, gelecekte ki kızında metres olacak demek 🙃 birde kadınlar metres oluyorsa yine aldatan erkekler oluyor adam olsunlarda bı çift m * meye ağızlarından salyalar akmasın.
Her iki cinsde de var güvenilmeyecek kimseler
Kişilik meselesi cinsiyet değil bu durum
#Mirliva
erkekler sırf o deliğe girmek için en iğrenç dalavereleri çevirir maalesef :(
Hayattaki en pahali şey güvendir herkes bunu karşılayamaz
Nikola tesla
kadınlara tabiki gözünün içine baka baka aldatır kahbelerr
Kadnlara hiç güven olmaz. Anında satarlar… 😃
Bunun cinsiyetle alakası yoktur karakter meselesi tamamen.
Kadın eğer kuyruk sallamaz ise eğer erkek isterse bile hiç bir şey yapamaz ne kadar isterse istesin
O yüzden mi masum çocuklar tecavüze uğradılar.. niye o çocuklar kuyruk mu salladı?
Aldatma ile kuyruk sallamanın ilgisi nedir peki
Eğer bir kadın erkeğe evli olduğunu bildiği halde bile bazı şeyler müsade ediyorsa emin olun bu karşıda ki hanımefendinin suçudur..
Aslında sizi çok iyi anlıyorum hemcinslerinizi korumak istiyorsunuz kendinizi de tabiki anlıyorum ama bunun %90 böyle gerçekleşiyor
Burada bile bekâr hanımefendi evli bir beyefendi ile devam ediyor bitsin diyemiyor...
Bu devirde cinsiyet ayırt etmeden güvensizlik mevcut
Bi kadın olarak bence kadınlara güven olmaz kadınlar hep erkeklerin güvenilmez olduğunu söylerler ama kendilerine hiç bakmıyolar
Yani kimi der erkeğe kimi der kadına güven olmaz diye
Çunku şeyleri kalkti mi her karaktersizligi yapabilirler
Net kadın erkeği baştan çıkaran kadındır zaten o yüzden kadınlara güven olmazzz
Şıklara İkisi de Eklenmeliydi bence. =)
Şahsiyetsizliğin cinsiyeti olmaz ki
Babana bile güven olmaz
Kadınlara göre erkekler, erkeklere göre kadınlar
Cinsiyet ile ilgili değil, kişi ile ilgili.
Güven yansıtmayan kimseye güven olmas
Kızı erkeği yok karakter meselesi.
Erkeklere olmaz güven kendimden biliyorum onu
Kadınlar tahmin edilemiyor değişikler
Karaktersizlere güven olmaz
Cinsiyet farketmez kimseye güven olmaz.
Bunun cinsiyetle alakası yok, karakter meselesi.
Kimseye güven olmaz.
Genel olarak insanlara güven olmaz.
İnsanlara güven olmaz
Her iki tarafdada güven olmayan insan var
erkeklere güven olmaz tabii ki
Kişiye göre değişir bence ya iyi olanda var kötü olanda
Karakter meselesi cinsiyetle alakası yok…
Kişilik meselesi ben kimseye güvenmiyorum...
Genel olarak insanlara güvənmiyorum.
Karakter meselesi cinsiyet değil
Kişilik meselesi
#Hükümdar
cinsiyetle alakası yoktur
Bunun kadını erkeği yok bence karakteri var
Sana : )
Maaşallah 3
Hiçbirine
İkisine de olmuyor maalesef
Gönlü yayık olana
Kimseye güven olmaz