Genel olarak kimseye güvenmiyorum. Bu yüzden arkadaş çevremi küçük tutuyorum, o zaman bile her şeyi onlarla paylaşmıyorum. Cinsiyete gelince, bazen her iki cinsiyetten de nefret ettiğimi hissediyorum. Erkeklerin sevmediğim yönleri var, kadınların da sevmediğim yönleri var (evet biliyorum ben de kadınım)
Kadına baba travmasını hatırlatır bir bez parçası gibi bazen iyi bazen kötü davranirsan kadının sinir sistemini etkilemiş olursun. Çünkü çocukken o acıyı tatmıştır zaten.
O yüzden kadın efendi, sadık gibi zirvalarla bazı erkekleri kullanır , alfa karakterde olan onu kullanıp atacak erkeğe de aşık olur.
Güven duygusunun cinsiyetle alakası var bence. Çünkü kadın bile kadına güvenmez. Kadın kadına guvenmiyorsa ben niye güveneyim? Kadınların yüzde 90 ı özünde asagidir, değersizdir.
Örneğin bir kadına şiddet uygularsan onu tavlama olasılığın çok yüksektir. Çünkü baba travması tetiklenir ve kadınlar bu travmaları kontrol edecek güçte olmadıkları için o erkeğe bilinçaltında bağlanırlar, bakın taktiği verdim beyler, asla acimayin kadınlara. Biraz ilgi biraz kötü davranisla hepsini yatağa atabilirsiniz, sonra diğerine gecersiniz.
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Ve kadın ne kadar kutsal görülse de aslında kadın ruhu asagidir. Benim gibi kadınlari tanıyan deneyimli erkekler ise kadınlara asla güvenmez
Ya şimdi bir cinsiyet meselesi değil kadının da güvenilir tarafı var erkeğin de güvenilir tarafı var kadının da güvensiz tarafı var erkeğin de güvensiz taraf, Ama doğruyu söylememi ister misin samimi bir şekilde söylüyorum kadınlara güvenilmez.
Yani şeytan kadını gördüğü zaman ben niye yaratıldım diye düşünüyor, kadınların ne zaman iyi olacağını ne zaman oyun yapacağını ne zaman samimi olacağını bilemezsiniz.
Bana ve erkeklere güven olmayacağı gibi kadınlara ve yani yine bana güven olmayacağını ifade etmiş bulunmaktayım. İnsanız biz. İnsanlar güven duygusunun varlığına inanıyor ama kimse ona ulaşmak için adım atmıyor. Yeter bu kadar sızımlanmak güvensizler sizi. 🤣
Ben bunu cins üzerinden değil de davranış üzerinden değerlendirmek istiyorum çok yüksekten uçan insana güven olmaz. Herşeyi yaparım ederim gibi büyük söz edenlerden bir çekineceksin bunu biliyorum sadece
Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
Neden olan sadece insan, sadece erkek ya da kadın değil. Fakat yine güveneceğiniz kişi de yine insan. Bu nedenle her şey sizin elinizde. Doğru insanı istemek ve bulmak gibi. Hayat karma karışık görünuyor olsada aslında çok basit. İstemek ile başlar ve bunu göstermenizle sonuç alır. Kişinin kendine yalan söylemesi çok kolay. Bir bakışla , bir sözle ya da mimikle aradığı herşeyin sahibi olduğunu düşünüp harekete geçme ihtimali gibi.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İki cins arasında güven olmayacak tipler mutlaka vardır. Ama bir tık daha fazla kadınlar derim Sebebi duygusal ve Dürtüsel olmalarıdır. Mantıklarını kaybedip hatalar yapma olasılıkları daha yüksektir. Misal bi anlık duygusal boşlukla ilişkideyken başkasının mesajına dönmeleri gibi veya Kızgınlıkla intikam alacağını zannederek başkalarıyla yatıp kendilerini rezil etmeleri gibi DUygusallıkta daha dengesiz ve kötü kararlar hatalar yapılacaktır.
Kişiden kişiye göre değişir. Erkekler de aynı kızlar da. Sevgilisi olan evli olanlara hayranlık duyan kadın bir sürü üye soru soruyor ya da erkekler de güven vermeyen şeyler soruyor
Siz bile ne istediğinizi bilmiyorsunuz Çok duygusalsiniz Bu yuzden dengesizsiniz Size kötü davranan erkek lazım ki saygı duyasiniz İyi erkeğin tepesine biner ve it yerine koymazsiniz