İlişkimde sadece üzülüyorum üzüntüden başım ağrıyor yemin ederim üzüntüden beyin kanaması gecirecegim yardım edin?

Yaklaşık 6 aylık bir ilişkim var her şey iyi giderken yakın erkek arkadaş muhabbeti çıktı biz sevgilimle farklı okullardayiz. 5-6 kişilik bir arkadaş grupları var 2 erkek 4 kız tarzında bunlsr okulda zaten hep birlikteler ve okul dışında buluşmalar başladı bu aralar. Buluştuğu günler soğuk yapıyorum bir şeyin var mi diyince yok diyorum o çocuğu kafana mi taktin diyincede yine hayır diyorum. Çünkü evet dersem bana diyeceği şey o benim yakin arkadaşım olacak. Çok üzülüyorum okulda sadece yatıyorum mutsuzum hep mutsuzum hep üzülüyorum çok yoruldum her şeyden keşke tanımassydim evresindeyim. Kız arkafasim sadik birisi ancak k çocuğa hiç guvenmiyorum yavsagin teki ben bu durumda ne yapicam sadece üzülüyorum ayrilmak istiyorum artık ama ayrilirsam sevgilim olmadan ne yapacsfjmjda bilmiyorum boşluğa düşerim. Bir kere daha bulusurlarsa o zaman ayriligi basmayo düşünüyorum

İlişkimde sadece üzülüyorum üzüntüden başım ağrıyor yemin ederim üzüntüden beyin kanaması gecirecegim yardım edin?