Cumanız Mübarek olsun Arkadaşlar Tüyolar verebilir misiniz rica etsem?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle hislerinden emin ol gerçekten seviyor musun hoşlanıyor musun beğeniyor musun yoksa sadece bir heves mi bunlar çok önemli erkekler çünkü bir kadının saçını beğeniyor bakışını beğeniyor aa seviyorum aşığım hoşlanıyorum diye geziyor bana göre bu çok yanlış
Onun hakkında bilgi topla mesela o neleri sever sevmez o yoldan gidebilirsin Ben Mesela benim hakkımda bilgi sahibi olan bir erkekten çok daha fazla hoşlanırım çünkü benim için araştırma yapmış beni araştırmış hakkımda bir şeyler öğrenmeye çalışmış beni merak etmiş bunlar beni çok etkiler
.
.
.
.
.11 Yorumla
Soran+1 yılÇok Teşekkür Ederimm çok haklısın
En İyi Cevaplar
Küçük tatlı bir mektup yaz hislerini dile getir kadınlar hoşlanır böyle masum şeylerden etkilenir onuda pembe bir zarfa koy parfümünü sık içine bir de üstünü kır çiçeği ile kapatırken muhurle öyle ver verirken de lütfen bunu okurmusun de harika bir geri dönüş alacaksin emin ol
09 Yorumla
Soran+1 yılBir kere bir kıza yaptım öyle Kız Bana Mektubu geri gönderdi
Soran+1 yılYakından söylesem daha iyi olmaz mı sence
Soran+1 yılBana Konuşurken Canımın içi demişti boş değil bence bana karşı ama Hayır derse ben yıkılırım o zMan
Soran+1 yılZor gelecek diye
Soran+1 yılHaklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir kahve içmeye davet edebilirsin. Sonuçta direk benimle çıkar mısın ya da sevgilim olur musun ya da senden hoşlanıyorum vb demekten daha risksiz.. Eğer ben seninle öyle bir şey düşünmüyorum derse sakın ol kahve içmeye çağırdım evlenme teklifi etmedim dersin. 😎
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok Teşekkür Ederim Motivasyonun için
- +1 yıl
Rica ederim 😇
Gizli Üye(25-29)+1 yılMüsait bir vakti kolla, fırsatı bulunca yanına git seninle konuşmak istediğim bir şey var konuşabilir miyiz diye sor kabul ederse duygularından bahset işte ya evet der ya da hayır der bu kadar basit
13 Yorumla
Soran+1 yılAhh Demesi Kolay keşke öyle olsa
Cevap sahibi+1 yılYorumları okudum da Almanya'da yaşıyorsun sanırım o kadar rahat bir ülkede kızlara karşı bu kadar ozguvensiz olmana çok şaşırdım
Soran+1 yılEvet haklısın ama vazgeçemiyorum ki kişiseliğim bu benim
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
28Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılDirek açılmayı dene
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah razı olsun. Hep hayalimdir. Bir gün bildirim gelir ve yazılmış tek kısa bir mesaj "Seni Düşünürken" yanında oluşturulmuş müzik listesi... Bence çok farklı ve etkili. Her türlü mesaj zaten geliyor çünkü. Uzun uzun kendini hemen ifade etmek yerine böyle alternatif yollarla duygularını karşıya sunman biraz daha fantastik. Aynı klişe cümleleri okurken sıkılıp göz devireceğine, ruhuna hoş gelen müzikleri dinler en azından. İlla koca bir arşiv oluştur demiyorum. Tek bir müzikte atabilirsin, listede oluşturabilirsin. İleride bu müziklerin ikiniz için anlamı olur ekstra.
25 Yorumla
Soran+1 yıl😍😍
- +1 yıl
Ya da video da replik sahnesi şu şurayı ac diye su dakiksyi
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
Dur örnek vereym
- +1 yıl
Neyse veremedim boş ver ndjb
Bir demet kırmızı gül ile çık karşına, duygularından, hislerinden bahset. Araya iltifat sıkıştırmayı da unutma. Kızlar böyle jestleri sever. Öyle hediyesiz, boş elinle karşısına çıkma sakın. Fakat alacağın hediye de çok pahalı olmasın. Beni parasıyla etkilemeye çalışıyor diye düşünebilir.
25 Yorumla
Soran+1 yılPeki Red yersem o zMan ne yapmam lazım çom utanırım
- +1 yıl
O zaman kızla ilk önce arkadaş olmayı dene. Sana karşı duygularını öğrenmeye çalış. Red yiyip yemeyeceğini bu şekilde anlayabilirsin.
Soran+1 yılArkadaşız Duygularını nasıl öğrenirim bunu biliyor musun
- +1 yıl
Yemleme yap. Bir kızla fotoğrafını paylaş. Nasıl tepki verdiğine dikkat et. Sinirli bir şekilde tepki veriyorsa kıskanıyordur. Hiçbir şekilde tepki vermezse ilgisini çekmiyorsun demektir.
Soran+1 yılYa konuşmazsa benimle ne yapacağım o zaman tripçi çünkü
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/wXes4CJRZrIDirek at bunu , sonra bu ne derse, şey de. Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm, ben senin için yaşamayı göze almışım. Bak nasıl oda sana aşkının karşılığını veriyor djfj
15 Yorumla
Soran+1 yılVayy Bee düştümmm😍
Soran+1 yılTm yazacağımmm
Soran+1 yılEyvALLAH Teşekkür Ederim inşALLAH
Bak güzel kardeşim benim seviyorsan söyle eğer söylemeye utanırsan onu %100 kaybedersin eğer söylersen gene %50 şansın olur ileride zaman geçtiğinde dersin ki en azından söyledim reddedildim eğer söylemezsen ileride yaşın geçtiğinde keşke söyleseydim diye ömür boyu bunu düşünürsen içinde kalır
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet Haklısın Kardeşim açılacağım
+1 yılİlk önce instadan fotograflarını beğen sonra hikayesine yanıt ver ama sende böyle spor yaparken filan fotoğraflarïn olsun hikayemde hoşuna gider işte sacların çok güzel nerede yaptırdın ya da çok tarz giyiniyorum, çok fotojeniksin filan de, çok bağlı yapışkan gözükme birazda havalı ol ve sürekli kızı rahatsız etme konuşurken utangaç gibi davran buluşmayı. teklif et ve bulusuncada hemen yapısık yapısık davranma bulusuncada çok güzel kokuyorsun parfümünün markası ne saçların çok güzel olmuş gibi iltifatlar söyle.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın Öyle deneyeceğimm
Direkt söyle ne kaybedersin ben öyle yaptım 5 defa reddedildim, ama reddedileceğimi bilerek sevdim hep boşu boşuna
113 Yorumla- +1 yıl
Kötü olmuş ama tecrübe işte
- +1 yıl
Netin tecrübesi? Bana şans vermediler yalan uydurarak reddettiler sadece benim sevilmeye hakkım yok mu evet yok çünkü dünyanın en şanssız insanı benim
Meslek isterim beni almazlar bir gelirim yok hayatım bile yok evde ful zaman geçir dur spor yap boşuna yemek ye boşuna oyun oyna boşuna
Soran+1 yılALLAH sana yardım etsin Kardeşimm ALLAH yolunu bahtını açık etsin onlar seni Kaybetti sen onları değil
Soran+1 yılYapma Kardeşim Onlar için kendini ateşe sürükleme
- +1 yıl
Bence bi sen şansız değilsindir bu kadar isyankâr olma
Soran+1 yılHepimiz şansızız
- +1 yıl
Ben aşk konusunu demiyorum 3 seneden beri iş arıyorum meslek edinmek para edinmek istiyorum maaşım olsun istiyorum kimse bana yardımcı olmuyor
Belediyeye müracaat ettim çok değerli başkan bey kendi yakınında ki beni mülakata bile çağırmıyor gidiyor en uzak ilçeden kendi adamını belediyeye memur olarak atıyor Allah belalarını versin onların
Soran+1 yılDene daha Kardeşim Türkiye'de binlerce Belediye var onları dene * Pes etme ben de yardımcı olurum Kulağıma gelirse
- +1 yıl
Ama ulaşım sorunum var daha ehliyet bile alamadım sporcu olmak istedim servis yok sadece kendi ilçelerinde varmış
Bende basketbol kulübü hocası ile görüştüm bir gün görüşeceğim onlarla ama ne zaman bilmiyorum olumlu geçer mi geçmez mi servis olur mu olmaz mı bilemiyorum eğer olursa benim için hayat başlar ama bilemiyorum belki de başlamayacak
Soran+1 yılİnşALLAH başlar sıkılma ALLAH büyük
- +1 yıl
En azından denemissin
Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı. Ayyy şeyy yap sen çiçek al yanında da çikolata konuşacağınız müsait bir yere gidin öyle açıl reddetmesi imkansızz yani bence:) ne hissediyorsan ona karşı hepsini söyle asla çekinme ama mesafeli konuş cinsellik falan aslaaa konuşma!!! Yürü koçumm😂
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok Teşekkürr Ederimmmmm yürürümmmmm ALLAH'IN izniyle Motivasyonnn verdinnn çok Teşekkür Ederim
Soran+1 yıl🥰🥰
+1 yılHerkes işin profesörü olmuş ben cahil ve bilgisiz kafamla sana şunu söylüyorum: kalbinden ne yapmak geçiyorsa onu yap, sonunda tecrübe kazanacak olan sensin
03 Yorumla
Soran+1 yılEyvALLAH Abimm
- +1 yıl
Reddedilmeye açık ol yeter. Sana bagirabilir de, cirkeflik de yapabilir, senin amacın hayır cevabıyla dost olmak olsun. Kadınlar hayır cevabında yıkılacak erkekleri sevmezler, hayır cevabını alınca bozulmayan "sen bilirsin fikrin değişirse konuşuruz" diyecek erkekleri isterler
Soran+1 yılEyvAllah Abimm Motivasyonun için
Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı. Açılırsan net kaybedersin bu hatayı yapma yakınlaşmaya çalış o anlar zaten her şey kendinden gerçekleşsin
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşALLAH
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilisi olmadığından emin ol geçen ben de açılacaktım instadan takip attım aaa sevgilisi varmış hadi unut unutabilirsen
11 Yorumla
Soran+1 yılOoo ALLAH sabır versin Kardeşim
Bir gün açılmadım diye ilerde pişman olursun. En fazla seni ret eder o da dünyanın sonu değil inan.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya oradada haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u +1 yılÖzgün olarak. Takıldığı konularda yardımcı olarak. Çayını karıştırarak tatlı bir şekilde gülümseyerek.
04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürr ederimm
- +1 yıl
Rica ederim başarılar. 😌✨
Soran+1 yıl🥰🥰
- +1 yıl
🌺🙏🏻
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Eeee.. Hoşlanıyorsan ne olacak, hoşlanmaya devam et dur işte... Açılınca ne olacak onu merak ediyorum. İyi tamam dese ne tamam değil dese ne? Hoşlan dur işte yaaa, ona ne?
00 YorumlaDirek konuş
Bir gül al
Bir kahve içmeye davet et
Anlat herşeyi
Anlat seni seviyorum
Benim duygularım budur diye01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür Ederim
Öncelikle umarım istediğin gibi olur her şey. Direkt söyle ama olumsuz koşulları da göz önüne al, reed konusu falan.
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu düşünüerek hareket ediyorum zaten
+1 yılBence direkt söyleme aga ilk önce emin ol sana yeşil ışık yakacak mı tam konuyu açarsan yardimci olabilirim
032 Yorumla
Soran+1 yılAğa Biraz çekiniyorum ama çom yardımcı oluyorum ona
Soran+1 yılÇok*
- +1 yıl
N dmeek istediğini anlamadim kardeş olayı anlatacakmısın baştan
Soran+1 yılAğa Bu Kız Türkiye'den yeni geldi ben Almanya'da yaşıyorum ama Almancası yok ben de dedim mi istediğin bir konuda yardımcı olurum sana Ben den bir Konuda yardım istemişti ben de ettim Ama Kız çok ilgimi çekiyor tanıştığımızdan beri ben de ona yakınlaşmak için yardımcı olmaya karar verdim
- +1 yıl
Anladım hayatında biri var mı yok mu biliyormusun orada bi emin olalım
- +1 yıl
2. Birbirinize yakınken davranışları nasıl sana bakarken gülümsüyor mu gözlerini kaçırmaya çalışıyor mu?
Soran+1 yılSevgilisi yok ne zaman konuşuyoruz Hep gülümsüyor bana ben de aynı şekilde ona
- +1 yıl
Ne kadar geçti yani tanisali
Soran+1 yılYaklaşık 3 ay felan oldu tanışalı
- +1 yıl
Anladım direkt açılmayarak kendini biraz belli edebilirsin ona sorular sor vakit geçirmeye çalış sonra bi anda ortadan kaybol aramalar a mesajlar a cevap verme bakalim ne yapacak merak ediyorsa ariyorsa bu iyi birsey
- +1 yıl
Doğru yoldasın demektir bu taktik hep işe yarar
Soran+1 yılBir keresinde Okulda Kapı kapalıydı ben de ona kapıyı açtım Arkadaşlariyla beraberdi ve dedim ki Kapıyı sen olduğun için açtım yoksa Başkasına açmazdım ve o an öyle bir Gülümsedi ki Teşekkür Ederim dedi heyecanlandımm
Soran+1 yılArkadaşlarım beni Sevdiğim Kadınla konuşurken gördü biliyorsun Kardeşim Arkadaşları aşıksın dediler bana ama haklılardı ne kadarda gizlemek istesem kıza gittiler ve Dediler ki Şu çocuk seni seviyor ben de o saat utandım ve Hayır dedim yalan söylüyor ama Kız yüzüme baktı sanki bir Hamle bekliyordu benim söylememı kızda sonra dedi ki farkındayım yalan söylediklerini
Soran+1 yılAma öyle gülümser Vaziyette
- +1 yıl
Anladım kızın arkadaşlarından aranı iyi yaparsan böylece seni kıskanıyor mu kıskanmıyor mu anlamış olur sende kızların ağzını aramış olursun belki arkadaslarina senden bahsetmiştir
Soran+1 yılArkadaşlarınla samimi değilim ama Ben den bahsetmez çünkü Çoğu laf taşıyor
- +1 yıl
Madem birbirinize alışıksınız bi anda kaybol yazma bi hafta bakalim ne yapacak tepki varsa direkt git açıl eğer cesaretin yoksa da yaz
- +1 yıl
Kaybol dediğim ilgilenme bi ilgiyi kes ne yapacak
- +1 yıl
Kızlar çok ilgiye çok alışık tiplerdir kendinlerinu vazgecilmez hissederler eğer sen onu vazgecilmezin yaparsan ilk vazgeçeceği olursun
Soran+1 yılArkadaşla aynı sınıfta ben de Arkadaşın yanına gidiyorum oda orada oluyor yani Abi Hiç ona bakmayayım mı Kız demezsin Nasıl biri bu diye Selam bile vermiyor
- +1 yıl
Seni biraz taniyorsa bunda bir sey var diye sorar iyi iste
Soran+1 yılİnşALLAH Kardeş ya sen nereden biliyorsun bunları sen çok Kız düşürürsün
Soran+1 yılO Gün Arkadaşla oturuyorduk dışarda Sevdiğim kız geçiyordu ve oturduk başladık konuşmaya Arkadaşın canı sıkıldı ama Biz Devam ettik konuşmaya bu çok iyi gelmişti bana çünkü Hiç canımız sıkılmadı birbirmizle Muhabbet ederken
- +1 yıl
Haha ben mi ben kendim haric herkes e yardımcı oluyorum da bi kendime olamıyorum doğrusu hic bir kıza artık ilgimi çekmiyor uğraşasım gelmiyor
- +1 yıl
İyi ne güzel vakit geçirin bakalim. umarım iyi bir birliktelik yaşarsınız
Soran+1 yılALLAH razı olsun abi inşALLAH istesen çok kız tavlarsın😉
- +1 yıl
Gözüm çokta değil doğrusunda ancak bu devirde zor güvenmek ayrı problem herkes şanslı değil anın tadını çıkar
Soran+1 yılEyvALLAH abim Teşekkür Ederim ALLAH yolunu açık etsin
- +1 yıl
Amin kardeşim seninde
Soran+1 yılAmiiin Kardeşimmm Amiiin
- +1 yıl
Ne yaptin reis son durum nedir
Soran+1 yılDurumlar kötü be abi Arkadaşlarımla aynı sınıfta Sevdiğim kız ve Hep onların yanında
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayırlı cumalar, bu güzelliğiniz karsısında bir ilahi söylemek isterim diyerek konuya gir
13 Yorumla
Soran+1 yılVayy Vayyy😍😍
Soran+1 yılSöyle derse hangisi söyleyeyim
- +1 yıl
Onuda ben söyliceksem çocuğunuzun adı aleyna olmalı s. s.
Ona da cumanız mübarek olsun de fakat perşembe günü de
02 Yorumla
Soran+1 yılTmmm😂
- +1 yıl
Çarşamba da olur fakat çarşamba çarşafa dolanır
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHey bebek benimle çıkar mısın de en fazla tokat yersin ya da öper seni
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂🙈
+1 yılSandviç yaptır birlikte yürümeyi teklif et ve bahset yiyerek
01 Yorumla
Soran+1 yılEyvALLAH Abimm
Guzel guzel karsina al ve konus Sacma yollara taktiklere gerek yok
03 Yorumla
Soran+1 yılKeyfimiz bozulursa Hayır derse
Soran+1 yılHaklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılDirek gidicen, selam naber, gece vana gelsene dicen
05 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂🙈 Ne yapıyım Şiir mi okuayayim
- +1 yıl
Tabi ki o değil😅 merhaba, sizden hoslanıyorum, eğer bi şans verirseniz belki sizin de benden hoşlnmanızı sağlayabilirim
Soran+1 yılTamam deneyeceğim yazacağım sana tekrardan
+1 yılŞimdi kardeşim önüne gidiyorsun. Uzun bir palto giyinerek. Birden paltonu açıyorsun ve açılmış oluyorsun. Hadi kolay gelsin
00 YorumlaGizlisin kimsin bilmiyorum ama seninde cuman mübarek olsun direkt açıl
04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür Ederim ismim Rıdvan
Soran+1 yılHee Kusura bakma😂🙈
+1 yılşimdi öncelikle bu kızla tam olarak ne konumdasınız
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuşuyoruz sadece ama yakından instadan değil
+1 yılİlk önce instadan mesajlaşarak yokla bir kızı derim ona göre yüzyüze görüşür ona açılırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılYüzyüze görüşüyoruz zaten instadan mesajlaşmıyoruz
+1 yılYani yeterince vakit geçirdiysen yemeğe çıkın orada açıl hacı sensizliği düşünemem bu hayatta diye😀
01 Yorumla
Soran+1 yılÇalışmaya gireceğim zaten ilk Maaşımı alıp götüreceğim
Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Kanka bence geciktirmeden kendini anlat. Sen yapmadıkça başkalarına şans veriyosun.
05 Yorumla
Soran+1 yılAynen Kardeşim ama Red yersemde o zaman ben Yıkılırım bir tarafdanda kendimi düşünüyorum
Soran+1 yılYok ismimle Hitap ediyor Muhabbette ediyoruz bugün açılacaktım ama Okula gelmedi
Soran+1 yılEvet Kardeş haklısın bakk aklıma gelmemiştii ooo çok Teşekkür Ediyorum ama görüştüğümüzde diyor ki Okulu sevmiyorum o yüzden gelmiyorum
Amaan en fazla reddeder ne olabilir büyütme gözünde
09 Yorumla
Soran+1 yılBen de onu diyorum bazen de ne kadar büyütmesemde zor gelecek bana
Soran+1 yılYakından teklif edeceğim Okuldan
Soran+1 yılRed yersem o zaman ne olacak 😂🙈
Soran+1 yılSen deki özgüven ben de olsa Marstaydım Helal sana
Soran+1 yıl😉😉😉
+1 yılGit direkt söyle en kötü reddeder en iyi kabul eder
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yıldirekt söyleme aw instada takip et hakkında bilgi edin sonra storysine cevap ve
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılVaaay olmadı böyle sevenimiz 🤧 sevgilisi olmadığından eminsen direk söyle utanıp çekinme
155 Yorumla
Soran+1 yılİnşALLAH olur🤲 Sevgilisi yok ama Arkadaşın sınıfında bazen de görüyoorum arkadaşla konuştuğunu sinir oluyoorum
Cevap sahibi+1 yılÜzülüyor musun peki? Hoşlandığına göre üzülüyor olman lazım. Şahsen bende benzeri bir durum yaşadım ama benimkinin sevgilisi vardı başkasıyla konuşurken bile görmek insanın canını yakıyor
Soran+1 yılÜzülüyorum Bazen Kavga yapmak içimden geliyor ama diyorum ki o zaman daha çok nefret edecek ben den susuyorum yanına gidip konuşuyorum Merhaba Nasılsın diye.
İnşALLAH Beraber olursunuz senin ki daha acıymış ya
Cevap sahibi+1 yılYok canım ne beraber olması. Kaç sene önceki olaydı üstünden 2-3 sene geçti. bana değilde kendine dua et umarım başkasıyla ilişki yapmaz sen açılana kadar
Soran+1 yılSen onu değil o seni Kaybetmiştir senin Yazışmandan belli oluyor ne iyi yürekli kız olduğun ALLAH karşına Senin gibi iyi birilerini çıkarsın.🤲
İnşALLAH açılırım
Cevap sahibi+1 yılTavsiye istersen yine gel yaz yardımcı olurum elimden geldiğince
Soran+1 yılEyvALLAH Allah Sen den razı olsun sen de Tavsiye istiyorsan Bana yazarsın Kız kızın halinden anlar Erkekte erkeğin halinden
Soran+1 yılDaha sevdiğimi söyleyemedim Arkadaşlarımın sınıfında diye onlarla takılıyor Arkadaşlarımda yanıma gelmiyor başkalarıyla takılıyorum Arama Arkadaşlarla mesafe koydum
Cevap sahibi+1 yılOfff kardeşim ya o her an onlardan birinden hoşlanmaya başlayıp sevgili olabilir sen hazır olup diyene kadar o elden gider
Soran+1 yılAma ne yapayım ki görüyorum Hep Onlarla takılıyor aynı sınıftalar arkadaşlar desen yanıma gelmiyor ümitlerim tükenmeye başladı
Cevap sahibi+1 yılArkadaşlarin aslında iyi gün dostu ve açık açık tarafını belli etmişler. Bir kız için seni bırakmışlar. Arkadaş değilsin sen onlarla adı arkadaş insan hiç bir kız için arkadaşının yanına gidip gelmez olur mu? Gerçek arkadaşlar her türlü yanında olur.
Cevap sahibi+1 yılSen zaten onunla konuşmaya iletişim kurmaya çalışmissin o sana karşılık vermemiş aksine onlarla takılıyorsa söyleme derim sonra üzülen sen olursun. Birşeyler hissetse sen onla konuşmaya çalışırken karşılık verir onlarla takılmak yerine senin yanına gelirdi
Cevap sahibi+1 yılSonuçta seven insan duramaz sürekli gelir bir şeyler der saçmalar ilgi odağı sadece sen olursun
Soran+1 yılYanına gittiğimde konuşuyor bana Bana Ama Sınıfca bir Yer belirlemişler Hepsi Orada oturuyor Arkadaşlarda yanıma hiç gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılOff canım ya 🙁🙁saf kardeşim benim hiçbir şeyin farkında değilsin fark ettiğinde ise çok geç olacak
Soran+1 yılAma Diyorum kendi kendime hiç bir şey için geç değil gidip yarın söylemeye çalışacağım
Cevap sahibi+1 yılİçimden bir ses seni reddecegini hayır diyeceğini söylüyor. Hissediyorum kesin hayır der ama dua edicem senin için 🙏 umarım seni kabul eder
Soran+1 yılAhh dene ya öyle Çokk kalbim kırılıyor ama ALLAH razı olsun
Cevap sahibi+1 yılYarın söylediğinde yaz bana ne oldu ne bitti tavsiye veririm
Soran+1 yılTamam İyi akşamlar çok Teşekkür Ederim
Soran+1 yılBugün Sadece konuştuk oda okul çıkışı Tenefüste Arkadaş mı ne gitti yanına Arama artık Mesafe koydum
Cevap sahibi+1 yılYaa kiyamam gene acilamadin demi 🙁
Cevap sahibi+1 yılİyi yapmışsın mesafe koymakla canını sıkma doğru olan oydu
Soran+1 yılAçılacaktım ama Evi yakındaydı Açılamadım konuşamadık okdr çok
Soran+1 yılİkisi Tokalaştı zoruma gitti
Cevap sahibi+1 yılYa of bunu yapma kendine ya
Soran+1 yılBir yer Belirlediler sınıfça kendine hepsi orada ne zaman Arkadaşlar görüyor beni geliyor yanıma ama diğer Arkadaş gelmiyor
Soran+1 yılBen Kızı yanlız yakalamak istiyorum Konuşayım diye
Soran+1 yılÇok canım yanıyor ya gerçekten Sevdiğim kızı öyle görünce Arkadaş desen Hep istiyor ben gideyim onun yanına Selam vereyim Ama ben Sevdiğim kızı düşünüyorum
Soran+1 yılRed etti beni🥺😭
Cevap sahibi+1 yılAy kiyamam cok uzulmussundur
Cevap sahibi+1 yılBen sana dedim
Cevap sahibi+1 yılSeni sevmiyo o dedim beni duymadin bile
Soran+1 yılGidip bir de söylemiş herkese Ben istemedim diye çok üzgünüm gerçekten şimdi ne yapayım söyler misin?
Cevap sahibi+1 yılSeviyosun diye gittin acildin. Ama biri gelip kiz seni reddetti diye dalga gecmek isteyen olursa onemseme. Aynisini bende yasadim tum okul ogrenmisti onu sevdigimi. Aaa su kiz mi diye parmakla gosteriliyodum ama kafama takmadim cunku sevmek ayip ya da utanilacak bir durum degil
Soran+1 yılRed edilmek ayıp bir şey mi sence?
Cevap sahibi+1 yılDegil sevmenin askin ayibi olmaz o reddeden kisinin kendi tercihi kararidir
Soran+1 yılHerkese gidip söylemiş bir de bana dedi söylemeyeceğim.
Cevap sahibi+1 yılYalanciymis o zaman gunun birinde gelip tamam kabul ediyorum derse sakin inanma
Soran+1 yılPeki ne gibi bir yol izlmem lazım sen yaşasmışsın madem ne yapmam gerekiyor?
Cevap sahibi+1 yılBosvereceksin yuzune dahi bakma o kadar umursamaz davran ki senin icin desin ki bir zamanlar acilacak kadar severken niye beni gormezden geliyo desin
Soran+1 yılSen öyle mi yaptın?
Cevap sahibi+1 yılİlk zamanlar hayir ama son zamanlar sanki hic sevmemisim gibi mesafeli davrandim
Soran+1 yılDeğerini anladı mı?
Cevap sahibi+1 yılHayir
Soran+1 yılTamam ikimizdede öyle olacak ozmn off offf bekliyim mi daha onu?
Cevap sahibi+1 yılBekleme
Soran+1 yılOff offf çok üzülüyorim ua
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum biliyorum o aci cok buyuk oluyo
Cevap sahibi+1 yılKendini yanliz hissetme ben varim
Soran+1 yılOyyy çok Teşekkür ediyorum ikimiz okdr saf severken onlar bizi sevmiyor ya Rabbim onların yanına bırakmaz
Cevap sahibi+1 yıl☺️☺️herkes hak ettigini bulur elbet uzulme ❤️
Soran+1 yılBeddua ettim
Cevap sahibi+1 yılO senin ahini aldi olunceye kadar oteki tarafta da o yuku omuzlarindan atamaz icin rahat olsun. Allah hesabini sorar
Soran+1 yılAtmasın inşALLAH beddua ettim mutlu olmasın diye inşALLAH olmaz sen de Dua et mutlu olmasın
+1 yılBence direkt açıl kabul ederse ne güzel iyi bir sekilde reddederse en azından rahatlarsın ve elinde bir sonuç olur kötü bir şekilde reddederse de zaten haketmiyordur direkt sil gitsin
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılHoşlandığı şeyler üzerinden sohbet edip daha yakından tanıyabilirsiniz birbirinizi
01 Yorumla
Soran+1 yılALLAH razı olsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılAcilma bu isler yavas yavas gider once bir yerlere davet et bakalim ne diyecek
00 Yorumla
+1 yıldürüst ol, istersen öncesinde arkadaşı olup samimi olabilirsin
07 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşız zatenn
- +1 yıl
o zaman dürüstçe hislerinden bahset., daha iyibir yolu yok
Soran+1 yılPeki nasıl başlamalıyım mesela?
- +1 yıl
seninle hislerimi paylaşmak istiyorum böyle böyle hissediyorum falan diye
- +1 yıl
ne demek<3
Soran+1 yıl🥰🥰🥰
+1 yılgit ve de ki ''benimlen namaza gelir misen''
01 Yorumla
Soran+1 yılSonraa?
+1 yılSohbet muhabbet et eğer sana karşı ilgisi olduğunu anlarsam açıl
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşALLAH anlar
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa knk onu bunu bırakta sen nasıl gittin Almanya'ya 😅😅 beni de götür aga, beni de al oraya🥺🥺🥺🥺
01 Yorumla
Soran+1 yılBen Burada doğdum büyüdüm Kardeş inşALLAH gelirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuygularıni söyle ya da söyleme boş ver onu hayatına bak
00 YorumlaCek kenara söyle. Yeter ki sanaldan yürüme.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇekeğimm
+1 yılya benımsın ya karatoprağın de
01 Yorumla
Soran+1 yılHelallll
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYakışıklıysan açıl değilsen içinde kalsın.
027 Yorumla
Soran+1 yılDünyanın en yakışlı Erkeğide olsan kızın tipi değilsen Kulağına küpe asıp Onun istediği Tiplerle takıldığını duyarsın😉
- +1 yıl
Ben tipsizim hiç bir kıza açılmadım hayatımda.
Soran+1 yılKendine tipsiz diyen insanlar daima güzeldir açıl görüsün tipsiz misin değil misin 😉😍
- +1 yıl
Alakası bile yok basbaya tipsizim.
Soran+1 yılRed ettiler mi hiç seni?
- +1 yıl
O fırsatı vermedim hiç. Ama verseydim 15-20 kaç kere denersem o kadar reddedilirdim.
Soran+1 yılBak ne güzel ben Red edildim ama ümidimi kesmedim kendimi yakışıklı hissediyorum
- +1 yıl
Senin adına sevindim. Eğer yakışıklıysan bulursun elbet.
Soran+1 yılSen de bulursun inşALLAH
- +1 yıl
Ben Allah'a inanmıyorum. Ben bulamam çünkü çirkinim.
Soran+1 yılÖnce doğru yolu Bul sonra İstediğin kızı bulursun
- +1 yıl
Doğru yol hangisi?
Soran+1 yılİslam Tabi ki Sen ALLAH'I inkâr ediyorsun ALLAH'IN olduğunu bile bile
Soran+1 yılBen Sana desem Bmw Arabası kendinden oldu inanır mısın yoksa Onu Üreten bir firma olduğunu mu söylersin?
- +1 yıl
Evet haklısın bütün ateistler deistler inanmayanlar ya da yanlış dine inananların hiçbirinin hiç sevgilisi olmadı. Tek sorun doğru dine inanmıyor olmak. Ateist kimse evleniyor , deistlerin sevgilisi olmuyor tek sorun inançsızlık. İnanmayanların alayı yalnız , inananların da tamamının kolunda birisi var.
Soran+1 yılALLAH çünkü seni yanlızlaştırıyor ona yönelmeni istiyor Güzel Kardeşim
- +1 yıl
Evet ona yöneldim şimdi kapımda 25 tane kız bekliyor birbirlerini parçalıyorlar. Benimle evlenecek diye birbirlerinin üzerine çıkıyorlar.
Soran+1 yılSen Hakka inanmadıkça ALLAH seni yanlızlaştıracak Ölmeden Tevbe et Müslüman ol
- +1 yıl
Eğer Allah'a inanırsam sevgilim olur mu diyorsun yani?
Soran+1 yılSen ALLAH'A güven bak o zaman işlerin nasıl yoluna giriyor ama Kalpten güven
- +1 yıl
Peki 25 yaşıma kadar kalpten güvenmiştim iman etmiştim ibadet etmiştim neden hiç sevgilim olmadı? Bir de ateist olan kimsenin sevgilisi olmuyor mu? Deistler evlenemiyor mu?
Soran+1 yılO zaman Sen ALLAH'IN sevdiği kulluymuşsun seni Zinadan uzak tutmak istemiş. Tabi ki Evlenbiliyorlar ama onlar Dünyada Sefasını sürecekler Ahirette değil
- +1 yıl
Tamam bak demek ki Allah'ın kimseyi inanmıyor diye yalnızlaştırdığı falan yok.
Soran+1 yılSen ALLAH'IN sevdiği Kulluysan onunla konuşmak için etrafındaki tüm insanları sen den alır
- +1 yıl
Allah'ın ne yapacağına sen mi karar veriyorsun?
Soran+1 yılTabi ki ben Karar vermiyorum ama ayette diyor ya Onların Kalpleri Mühürlenmiştir senin de Kalbin mühürlenmiş
- +1 yıl
Benim kalbimin mühürlendiği falan yok. Ateist olup da evlenen de var. Hiç bir doğa üstü gücün kimseyi yalnızlaştırdığı falan yok.
+1 yılİnstagramdan basla yürümeye..
01 Yorumla
Muhabbetin varsa laf arası direk söyle
03 Yorumla
Soran+1 yılVarda Red yeme Korkum var
Soran+1 yılİnşALLAH
Senden hoşlanıyorum diyerek net olabilirsin mesela
03 Yorumla
Soran+1 yılNe yapıyım derse o zaman net mi kalıcak
Soran+1 yılHaklısın
Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Boşa Zaman harcama direk söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGit soyle seni seviyom de
021 Yorumla
Soran+1 yılRed ederse?
Cevap sahibi+1 yılŞansina
Cevap sahibi+1 yılUzulme salla
Soran+1 yılOkulda çoğunlukla hepimiz aynı yerdeyiz o yüzden ama bazen çok sinirlerim bozuluyor
Cevap sahibi+1 yılLiseyemi gidiyosun sen ablacim
Cevap sahibi+1 yılYas kac
Cevap sahibi+1 yıl😊😊
Soran+1 yılEvet 18
Cevap sahibi+1 yılUtanma seviyosan hoslaniyosan soyle yok derse bida muhattap olmazsin nolcakki
Soran+1 yılDeneyeceğim bugün açılacaktımda Okula gelmedi
Cevap sahibi+1 yılÜzulme tamam canım 😊👍🏼🌼
Cevap sahibi+1 yılBol sans
Soran+1 yılÇok Teşekkür Ederim🥰
Cevap sahibi+1 yılNedemek ablam ve sana bi abla tavsiyesi unutma bunuda hayatin boyunca hic bisey icin üzulme inan degmio bazen guzelliklere insanoglu takma bu hayati kendine dert etme kendin icin Ailen icin mutlu ol tm Canim mutluluklar mucizeler seninle olsun bahtin şansin hep acik olsun😊💐🌼🎊
Soran+1 yılALLAH sen den razı olsun Ablamm Hayatın gönlün gibi güzel olsun..🥰
Cevap sahibi+1 yılCANIM BENIM SENINDE BITANEM🎊🎊🎊🎊🎊🎊💐💐💐💐💐🌼🌼🌼🦋🦋🎈🌷🌹🌻🌸🏵
Soran+1 yılVayyyy Hoşlandım ya🥰🙈😂
Cevap sahibi+1 yılAblanin senin 😊
Cevap sahibi+1 yılKendine dikkat et 💐
Cevap sahibi+1 yılHoscakal
Soran+1 yıl🥰🥰🥰❤️
+1 yılkendin ol yeter
01 Yorumla
Soran+1 yılMotisvasyon lazım
Çok çekiniyorsan direkt mesaj ile açıkla
05 Yorumla
Soran+1 yılO zaman Hayır derse elinde kanıtı olur bak red ettim ben bunu diye
Soran+1 yılİnşALLLAHH
Kız yakınından birimi hergün gördüğün birimi?
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet Okulumdan
Soran+1 yılTeşekkür Ederim inşALLAH olurr
Bence dostça yaklas ama kanka vs deme
01 Yorumla
Soran+1 yılDemem asla zaten
+1 yılYüzerek
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçektende Oha diyorum ya
+1 yılDirekt açıl kanka
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşALLAH
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Mesaj atarak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılHayır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşarak
00 Yorumla Direk söyle
00 Yorumla
+1 yılDirekt açıl bence.
04 Yorumla
Soran+1 yılDeneyeceğim
- +1 yıl
İyi şanslar kardeşim inşallah iyi bir ilişkiniz olur. 🙏
Soran+1 yılALLAH senden razı olsun Kardeşim senin de inşALLAH sevdiğin kadın ile
- +1 yıl
🙂👍
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026