sevdiğini bir türlü söyleyemiyordu. bende arkadaşlarıyla kıskandırdım vffjdcsmk bıktım beklemekten kendisini sevdiğimi biliyordu
ölüyorum bitiyorum diyo belki de bir intikam vnjcsxzk güvenemeiyorum. çok sinirlendirdim çünkü napayım
sevdiğini bir türlü söyleyemiyordu. bende arkadaşlarıyla kıskandırdım vffjdcsmk bıktım beklemekten kendisini sevdiğimi biliyordu
ölüyorum bitiyorum diyo belki de bir intikam vnjcsxzk güvenemeiyorum. çok sinirlendirdim çünkü napayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kıskandırayım derken sap gibi ortada kalma da sonra... Çünkü bu erkek için çok yaralayıcı bir durum. Kolay şekilde kabullenmek kimse.
sapım
En güzeli)))
Bazıları söyleyemez. Söze değil tavırlarına bak.
Bir süre konuş hemen sevgili olmaz çözersin zaten amacını
güvenemedim pekk
Arkadaşları ile kıskandırmak derken
Çok aptalsın
sebep
Arkadasiyla derken
erkek
Onun erkek arkadasiylami yani
ewt
Neden hep erkekler birde kadınlar desin
ona 2 kere şans verdim agaları ölüyorum bitiyorum deyince anca konuşabildi onun için çıktığı ortama bir daha geldim bir daaha da bir şey yapmam gözü kör malın
çıktığım ortama
Sen seviyormusun
Seni seviyor ise korkuyordur
ewt sanırım ama arkadaşaları ondan daha iyi bunun boyu kısa benden tek problem bu
boyum ondan uzun ve ben sulalenin uzun kızıyım muhtemelen o da tam tersi
Bence biraz zaman tanı ona nasıl biri olduğunu ögrenmmiş olursun niyetini boy takıntın yok ise var ise yol ver gitsin
var ama seviyorum hvesjfdck
Seviyorsan konuş onunla ama direk deme ona söylemesi için fırsat yarat
engelli fvnsjfsjdc
bazen kaldırıyorum engeli sabaha kadar uyuyamıyor çevrimiçi olup olmadığıma bakmak için hnjcdksma engelliyorum sonra eğlenceli
sevdiğini biliyorum kendisinin söylemesi lazım mı
Başka çocuk var de
üzeyümm müü
Erkek kanka edin