Hoşlandığım çocuk beni kıskanıyor ama sevdiğini söylemiyor?

Benim çok utangaç ve çekingen biri olduğumu biliyor. Onunla çok yakın arkadaştık. Herkes ona karşı hislerim olduğunu az çok anlıyor ama ben reddediyorum. O bana sevdiğini söylese hemen kabul edeceğim ama söylemiyor. İlkokul zamanında hoşlandığım çocuk bana mesaj atıyor. Benimle görüşmek istiyor. O benim yanımda onunla konuştuğum mesajları gördü. Elimden telefonu alıp benim sevgilim var diye yazarken eksik yazıp göndermiş. Sonra elinden alıp ona kızdım. O da bana sana bildiğin çıkma teklifi etmiş. Gece gece onunla kafeye mi gideceksin diyor. Bende hayır diyorum. Zaten o çocukla gitmem. O zamanlar hoşlanıyordum ama şimdi ona karşı hiç bir şey hissetmiyor. Ben onu seviyorum ama kendisi bir türlü bana karşı hislerini söylemiyor. Çevremdeki insanlar siz keşke sevgili olsanız diyorlar. Birbirinize çok uyuyorsunuz diyorlar. O da düşünmeniz bile hata diyor. Ama benim başka bir erkekle sevgili olmamı istemiyor. Başka bir erkekle arkadaş olmamı da istemiyor. Bana sen onunla git gez fotoğraf çekil diyor. Bana kötü davranıyor o çocukla konuştum diye. 2 günden beri ne mesaj atıyor ne de arıyor. Beni kaybetmekte istemiyor. Küstüğüm zamanda beni arıyor barışmak için. Sen bana nasıl küsersin diye mimikleriyle dikkatimi çekmeye çalışıyor. O beni davet ettiği gün gelmedim diye sen benimle gitmezsin ama o olduğunda gitmeyi düşünüyorsun diyor. Korku videoları izlediğimiz zaman bana tutunarak izliyor. Benim dışımda diğer arkadaşlarıyla bana davrandığı gibi davranmıyor. Şu yazılardan az çok beni sevdiğini düşünüyorum ama onun sevgilisi var. Benden önce onunla tanıştılar. Ve sevgilisi farklı bir şehirde. Sevgilisi olduğunu öğrendiğimden beri ondan uzak durmaya çalışıyorum. Ama kendisi illa benden uzaklaşmıyor. Her gün görmek zorunda kalıyorum. Bende kıskanıyorum ama ne yapayım ki onu seven biri varken ben onu sevemem. Sevgilisi aşırı kıskanç biri. Birbirlerini pek görmediğinden kıskanıyor. Bunu bildiğimden uzak duruyorum. Sevgilisi varken beni kıskanmasına anlam veremiyorum. Nasıl davranmalıyım?
Hoşlandığım çocuk beni kıskanıyor ama sevdiğini söylemiyor?