Oğlak burcu erkeği kıskandığını nasıl belli eder? Beni seviyor olabilir mi?

1.5 sene boyunca peşinden koşmama rağmen beni sevmeyen ve reddeden oğlak erkeğine ilk defa peşinden koşmak yerine, iki şans sundum. 1. si ya arkadaş kalalım mademki beni sevmiyorsun, 2. si yollarımızı ayıralım. Fakat o 2'yi seçti. Bana kattiyen bu yaklaşık iki yıllık süreçte mesaj atmayan adam, ona mesaj atmayı kestiğim günden beri durumlarıma bakıyor, ve tek tek inceliyor hani. Genelde inadına erkek arkadaşlarımla (sadece arkadaş) fotoğraf paylaşıyorum. Dün bana mesaj atmış. Durumuma yorum yapmış. Ve hani yolları ayırmak isteyen de oydu. Amacı ne bunun? Kıskanıyor mu beni? Hoşlanmaya mı başladı. Bulunduğum ortamlara da fazla gelir oldu...
Güncellemeler
+1 yıl
Son mesajına cevap verdik ve konuştuk sonra da engelledi daha sonra instagramdan tüm içimi döktüm. Wp den engeli kaldırıp bana şey dedi: "çok fazla seni seviyorum duyduğum için bu söz bana basit geliyor, seni sadece bana kızgın ama beni seven bir kız kardeş olarak görüyorum, sana hissettiğim tek şey kız kardeş" dedi. Ve sonraki mesajlarda normal gerçekten kız kardeşi ile konuşur gibi merhametli bir şekilde çabuk cevap vererek yazdı... Hiç mi ümit yok?
Oğlak burcu erkeği kıskandığını nasıl belli eder? Beni seviyor olabilir mi?