Kendimi nasıl toplayacağım bilmiyorum ki bilseydim toplardım ama toplayamiyorum ben onu çok özlüyorum ama biraz ona uzaklaşmış gibi böyle devam et ama onu düşünmeden yapamıyorum bilmiyorum ya
Sevdiğim çocuğun ben ona sali günü acildim ama Çarşamba günü en yakin arkadaşi bana dediki sen ona acildin mi bende elim ayağıma dolaştı bir anada azimdan hayir kelimesi cikti sonra bana trip atmaya başladı şimdi ben ona Instagram’dan ona yazda mi saatte hesap mi açsam yoksa direk yazsam mi
Şey bide Kizlar onu zorladi konuşmak için ve ben ona sordum bana cevap vericen mi duymazliktan geldi sonra bida sordum ve gülerken ve arkasina döndü ve hayir dedi 😞🤨 arkadaş kizlar bana diyor ki bence seviyor ama Naz yapiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Seni sevmiyorsa zerre umrunda olmaz
Umursuyor mu beni acaba?
Cevap vermeyene daha ne ugrasacan ya
Bakiyor ama
Cevap vermiyor dedin‽
Evet benimle konuşuyor ama aşktan söz etmiyor
Tamam iste ugrasma boş ver
Demistim ugrastigina değmez diye
Keşke dinleseydim seni bilmiyorum artik ama ben onu hala özlüyorum
Bi hiyar herif icin degmez ozluyosan unutursun hatirlatma kendine kalk bi papatya cayi yap cik gez dolaş keyfine bak ugrasirsin ama degecek insan icin
Onu düşünmediğim dakika yok napicam ben
Güzelim sevilmedigin bi yuregi niye ozluyosunki ya toparla kendini
Bana yardım et lütfen
Kendimi nasıl toplayacağım bilmiyorum ki bilseydim toplardım ama toplayamiyorum ben onu çok özlüyorum ama biraz ona uzaklaşmış gibi böyle devam et ama onu düşünmeden yapamıyorum bilmiyorum ya
Yaparsin mecbursun kendin iyiligin icin yapmaya mecbursun
insan sevdiğini kıskandırır mı. sevmese bile
disarda kedilere miyavla bak nadil kiskaniyor
İstekli biri mi?
Nasil yani
Seni arzuluyor mu fiziken mesela
Bana bakiyor ona acildiktan 4 gün sonra kıskandırmaya calisti Kıskandımda
Konuşalım mı istersen?
Nolur yardim et
Yardim edicen mi
Evet yaz bana
Sevdiğim çocuğun ben ona sali günü acildim ama Çarşamba günü en yakin arkadaşi bana dediki sen ona acildin mi bende elim ayağıma dolaştı bir anada azimdan hayir kelimesi cikti sonra bana trip atmaya başladı şimdi ben ona Instagram’dan ona yazda mi saatte hesap mi açsam yoksa direk yazsam mi
Bilmiyorum ama onaylamadi ama arkadaşlarimdan ögrendigime göre sevdiğim çocuğun hesapini abisi kullanıyormuş
Şey bide Kizlar onu zorladi konuşmak için ve ben ona sordum bana cevap vericen mi duymazliktan geldi sonra bida sordum ve gülerken ve arkasina döndü ve hayir dedi
😞🤨 arkadaş kizlar bana diyor ki bence seviyor ama Naz yapiyor
Cevap verir misin lütfen gitmem lazim
şu an onu yanina gidiyorum onu görmezlikten gelsem ama arkadaşlarim diyorki bida konuş ben kendimi küçük düşürmek istemiyorum
Nolur gitmem gerekiyor cevap ver
orada mısın
Burdayim
Bitti
ilişki bitti
burada misin
Ayrıldınız mi
uğraşma değmez
Kaç yaşlar