Aşk İlişkileri 8 gü Platoniğime açıldım reddedildim sizce ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Platoniğime açıldım reddedildim sizce ne yapmalıyım? Cevapla 17 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MSeyfettinCAN Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 66% 7 gü Kanka öyle güzel ve başarılı bir hayat yaşayacaksın ki seni terk ettiğine pişman olacak. Ya da normal bir hayat yaşayacaksın ve, iyi ki terk etmişim daha iyisini buldum, diyecek. Karar senin... 2 0 Yorumla
yalnızadam1992 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 8 gü Hiçbir şey yapma iyi yapmışsın açılmakla en azından içindekileri döküp rahatlamışsındır 0 0 Yorumla
Aya-aaa Takip Et Xper 5 Yaş: 27 7 gü Belki sevdiği bekledigi biririsi var belki seni istemiyor hoşlanmıyor hemen kabul edecek diye bisey yok sende başka yol çiz 0 0 Yorumla
empatidenonce Takip Et Xper 1 Yaş: 34 7 gü Yoluna devam etÜzülmek sadece başarısızlık getirir 1 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% 7 gü Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kabulenip yoluna devam etmelisin 0 0 Yorumla
Gündoğumuxxxl Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 93% 7 gü Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı. Takmaaaa değmez inan ki 0 0 Yorumla
Gecekusu98 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 8 gü Aşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı. Bugün biraz ağla zamanla geçer 0 2 Yorumla KodPerseus 8 gü Ooo emmioğlu Yorumla Gecekusu98 8 gü ? Yorumla
Külyutmaz22 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 64% 8 gü Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bence git uyu saat 2 olmuş 🤷 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kanka öyle güzel ve başarılı bir hayat yaşayacaksın ki seni terk ettiğine pişman olacak. Ya da normal bir hayat yaşayacaksın ve, iyi ki terk etmişim daha iyisini buldum, diyecek. Karar senin...
Hiçbir şey yapma iyi yapmışsın açılmakla en azından içindekileri döküp rahatlamışsındır
Belki sevdiği bekledigi biririsi var belki seni istemiyor hoşlanmıyor hemen kabul edecek diye bisey yok sende başka yol çiz
Yoluna devam et
Üzülmek sadece başarısızlık getirir
Başka kızlara odaklan sal gitsin
Kabulenip yoluna devam etmelisin
Takmaaaa değmez inan ki
Bugün biraz ağla zamanla geçer
Ooo emmioğlu
?
Bence git uyu saat 2 olmuş 🤷
Kervana hoş geldin kardeşim.
Yüz verme daha fazla
Hicbir sey yapma yeni limanlara yelken aç.
sağlık olsun
Unutmaya çalış
Kabullenmek gerek
Yoluna devam et
yoluna bak