Sevgilimin erkek arkadaşı sevgilime istemediğim şeyler (detaylarda) söylüyor fakat hala arkadaşlar. Ne düşünüyorsunuz?

Sevgilimin erkek arkadaşı var. Bu çocuk sevgilime benim olduğumu bile bile senle evlenecem, karım olacan, sana öyle yüzük böyle takı alacam diyor. Bebeğim, tatlım vb. sözler ve iltifatlar ediyor. Her fırsatta buluşmak istiyor. Daha sayamadığım bir erkeğin rahatsız olacağı çokça şeyi söylüyor. Bu çocuk benim olmamdan da rahatsızlık duyuyor. Bunu sevgilime de açıkça söylüyor. Bu çocuk sevgilimin 5 yıllık yakın arkadaşı. Sevgilimin bana söylediğine göre ben yokken gecelere kadar konuşurlarmış. Çok şey paylaşmışlar birbirleriyle. 4-5 sene önce de iki defa açılmış sevgilime ama sevgilim arkadaş olarak görüyorum diyerek reddetmiş yine de en yakın arkadaşıymış. Sevgilimle 10. ayımızdayız uzaktan bir ilişkimiz var. Bu çocukla aynı yerde yaşıyorlar buluşabiliyorlar ama biz ne kadar istesek de buluşamıyoruz mesafelerden dolayı. Sevgilime güveniyorum ama bu çocuk sevgilime bunları dediğinde çoğu zaman bir şey demiyor. Evlenecem falan dediğinde sadece hayır falan diyor. Sevgilim var de diyorum benim olduğumu hissettir söyleyemesin bunları diyorum ama hala aynı şeyleri diyebiliyor çocuk. Sevgilimde ortada bir şey yok abartma konuyu kapatalım vb. diyerek kapatıyoruz konuyu. Ben çocuğa yazacam rahatsız oluyorum dediğimde de sakın yazma yazarsan karşında beni bulursun vb. şeyler diyor yazdırmıyor. Bu konudan dolayı defalarca tartıştık. Ona rağmen hâla aynı sorunlar var çözemiyoruz. Sevgilimin bir şey yapacağından zerre şüphe etmiyorum ama normal olarak sevgilime bunların denmesinden rahatsız oluyorum. Sevgilimin de bunları normal karşılamasına sinir oluyorum. Ne düşünüyorsunuz hem kızlardan hem erkeklerden yorum almak istiyorum.

Sevgilimin erkek arkadaşı sevgilime istemediğim şeyler (detaylarda) söylüyor fakat hala arkadaşlar. Ne düşünüyorsunuz?