Güncellemeler
+1 yıl
kızlar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızlar gerçekten siz sevdiğiniz, hoşlandığınız insanı görünce istemsizce tebessüm ediyorsunuz? Sinirli olduğunuz zamanlarda bile onun her sözüne gülüyormusunuz? Yani alayedercesine değilde, masumca bi gülüş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sinirli olduğum zaman onun her sözüne gülmem o kadar da değil
gülüor. Bazen çok sinirlendiği günler oluyor. Canını birileri sıkmış. Ama benimle karşılaşınca gülmeye başlıyor. kendisi diyorki ya bu gün çok sinirliydim. Ama gülüyor hep bana
Eder
Bu kızı ben çok seviyorum. Etmese olmaz zaten))
Umarım karşılıklı olur 🙁
İnşallah. Önemli olan benim yanımda çok mutlu. Bi gün ona mutluluk veren kaynağının içimdeki aşk olduğunu düşünür)
Yiaaa ponçik misiniz 🥺😢
Ben yok ama kız çok tatlı))
Sevindim adına cidden bak böyle insanları görünce mutlu oluyorum
Ben sadece kızı gerçekten çok seviyorum, samimiyetimle, tüm ruhumla, onu görünce kalbimin eriyor resmen. Kalbim çok yanıyor. Kalbimi yakan bu ateşin alevi onun da kalbini yakarmı birgün?))
Yakar belki neden olmasın 😐
Bu kızın aslnda benden hoşlandığını düşünüyorum. AMa çok çekingen ve utanan biridir. Hislerini asla belli etmemeye çalışıyor. Ben yalnız hareketlerinden anlıyorum. Bu kız çok zor biridir) Benim işim çok zor
Allah kolaylık versin kardeşim
amin. çok teşekkür ediyorum
Bana da dua et be 🙄
Senin için de hayırlısı olsun) Sevdiğine kavuşursun inşallah)
Sende durum nedir? Sen üzüyorsun? Seni üzüyorlar?))
Beni üzüyor en acısı da hatrında bile değilim ve onun için üzüldüğümü bilmiyor
Gerçi bildiğinde de üzmüştü ama neyse
Allah yardımçın olsun.
Amin saol dostum
Normalde çoğu zaman üzülen taraf erkekler olur, kızlar kaçar. Bu defa durum farklıymış))
Hea öyle o da beni buldu çok aşığım ona engel olamıyorum ki
Hayırlı olur inşallah. Çok aşıksan ve karşı taraf samimi biriyse bir gün onun kalbinde de etki olucak)
İstemedi beni
Açıklama yapmak durumunda kaldığı biri varmış hayatında babababab lafa bak
Hayırlısı olsun senin için. Belki sene daha çok değer veren, seni daha çok seven birisi çıkacak karşına. Sen de ona şans verirsin
Ben onu istiyorum ama
Bazen istediğimiz bizim için hayırlısı olmadığı için olmuyor. Hırs yapmamak lazım. Hayırlısı değip geçmek gerek
O kadar alıştım ki onu hayal etmeye benden bi parça oldu resmen
Çok zor durum. Allah yardımçın olsun. Ben de senin durumundayım. :(
Seni seviyor ama belli
Ama sürekli bana hayır diyor. Ben de üzülecegimden korkuyorum. Hareketleri evet diyor, dili hayır))
😤😤😤😤
Sinir bozucu
gerçekten öyledir. Ne olacağını bilmeden gidiyorsun sonu uçurummu ne belli degil
Haklısın
Bilmiom ben karşılaşsam donup kalırım heyecandan
Evet
Ya bu kızı ben çok seviyorum. Deliler gibi aşığım. Ama kız daha bana evet demedi. Ama hep mutlu yanımda. çook mutlu ya :D bu kıza nasıl evet dedirteyim))