Ben iki buçuk senedir instegram kullanmiyodum ve üç seneye yakın sevgilim yoktu hani ne flört ne sevgili ne bı normal erkek kanka. İnstegram açtım neyse bı çocukla konuşmaya başladım çocuk ses attı falan hani tipi umrumda değil ama daha önce kimsede böyle hissetmemistim sesine bile aşık oldum diyebilirim sesinde benim hoşuma giden bişey vardı gülüşünde bakışinda tanıştıktan iki üç gün sonra bildiğiniz vuruldum yani o derece ve pek kimseyle konuşmadım bu zamana kdr ama bu çok baskaydi bambaşkaydı dua ettim Allah'a içimden bu sefer olsun diye benimle konuşma tarzı çok hoşuma gitmişti ne bilim olgunluğu ben 18 im o 21 di yani benimle konuşma şekli falan cidden doğru insan olabilir demiştim bana evet biraz erken oldu ama tanıştığımızin üçüncü günü fotoğraf paylastigimda Büşra çok güzelsin çok hoşuma gidiyosun dişlerin kasların gülüşün seni çok beğeniyorum falan dedi ama uzak mesafe o başka sehirde ben başka şehirde sonra dördüncü gün sesli arimmi dedi ama ben hoşlaniyorum ve çok da beğendim ama asla söylemedim ona çünkü hızlı gitmek istemiyodum bir kaç ay geçsin öyle bişey olursa söylerim diyodum o akşam sesli konuştuk bana dediki şimdi gözlerini kapat sen yanımdasın saçlarını okşuyorum gözlerinin içine bakıyorum sonra burnunu isiriyorum sonrq yanağından opimmi isyer misin demeye başladı ama boyle fısıldayarak söylüyor ve sonra birden koşarken nefessiz kalırsın ya nefes alıp verişleri hızlanmaya başladı ama ben anlamadım çünkü şu zamana kdr pek kimseyle konuşmadım hani hoslaniyor ondan böyle davranıyor die düşündüm sonra seni çok beğeniyorum çok hoşuma gidiyosun dedi kapattiktwn iki dk sonra bana bitti kendine iyi hak yazdı bana bidaha yazma kardeşim yazdı sonra birden sevgilim var onu aldatıyorum aldatmaktan zevk alıyorum dedi o da İstanbul'da senin yanında dedi bende o zaman benimle niye konuştun dedim sonra engelledim ertesi sabah dayanamadim engeli kaldirdim hesap sordum ne hakkın vardı bana böyle yapmaya dedim
Koltuk resmi attı bana eve koltuk alicaz hangi renk güzle die ruh hastası dedim ki konustugum insan bu muydu meğersem çok farklı biriymiş ama bana okdr farklı gelmişti ki neyse sonra iki gün sonra beni aradı tekrar vicdanım rahat değil dedi sonra bende yazma bana dedim bana karşı hicbisey hissetmedin mi dedim okdr konuştuk falan hayır hissetmedim dedi ve dedikten iki dk sonra bana seni istiyorum seni beklerim dedi sizce bunun amacı ne olabilir bana çok farklı gelmişti
Ben narsist olduğunu düşünüyorum ben ondan hesap sorarkne bana anlık fotoğrafini atıyor sizce ne yapmaya çalışıyor olabilir bişey hissetmiyosa defalarca beni niye arıyor bana nerdesin falan yazıyor
Bana karşı hiç mi bişey hissetmemiştir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer