Merhabalar. Bir cocuk var. konusuyoruz. Ama arkadas degiliz sevgilide degiliz. Is arkadasimdi kendisi. Boyle capkin biri. Cok kizla konusuyorum diyor bana. Bende o zaman biz konusmayalim diyorum. Bende onlardan biriyim senin icin diyorum. Ama ben oyle biri degilim o yuzden yazma uzak dur diyorum benden. Mesela cok dir dir ediyorum biseyler istiyor dogru degil istemiyorum yanlis dir diyorum hep hayir diyorum. Yani istediklerini yapmiyorum. Yinede uzak durmuyor benden. Bunun sonu yok diyorum ama hic takmiyor beni kullanamiyorda. Ailesi babasi ben cok sever. Engellesem baska numaradan arar. Ama surekli yazmiyor iste bir iki gun yaziyor sonra 2 hafta sonra tekrar yaziyor. Ben onun beni sevmedigini biliyorum uzakta durmak istiyorum kendisinexe soyledim ama yok durmuyor. Babasi sen cok iyi kizsin akillisin keske her kes senin gibi olsa diyor bana. Hep arar sorar. Ama oglu oyle degil. Ve kendimi degersiz hissediyorum. Durduk yerde engeller sonra engeli kaldirir yazar arar. Engelliyorum kac defada soyledim konusmayalim ama yok birakmiyor yakami? Sorum erkeklere bir erkek neden boyle yapar. Boyle yapisgan biride degilim hep kendisi arar.. neden boyle yapiyor anlamiyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sevgili değilsin ama şey mi istiyor senden o nasıl iş
Evet biz neyiz diye soruyorum senden hoslaniyorum diyor biseyde yapmiyor aramizda oyle seyler yasanmadi. Yazdiginda hep terslerim.. ne istiyor benden anlamiyorumki
Aynısını yaşadım 🙄
Yaa ne oldu peki sonu? Yani boyle devam mi ediyorsunuz? Yoksa bittimi?
Valla enterasan sizin meseke
Evet fazlasiyla ne yapacagimi bilmiyorum artik. Surekli etrafimda bitmesinede musade etmiyor. Bir turlu bitiremiyorum
O da senin gibi davranıyordu bana ben de aynen o erkek gibi davranıyordum, şahsen benim amacım sevgili olmaktı ciddi düşünüyordum ama o istemediğini söylediği için adım atmıyordum hani diyorsun ya biz neyiz diye sen istemiyorsun diye sana bağlandığımı belli etmiyorum yani yani takıntı da olabilir alışkanlık da olabilir sende bulduğunu baskasinda bulamiyor olabilir şahsen benim böyleydi durumumuzu soracak olursan o kadar çok istemediğini gözume soktu ki ben artık saldım salmaya çalışıyorum yani ama unutamıyorum da ama unutmaya calisiyorum unutmam icin gormemem lazim sanırım :/
Iyide ben onu ozledigimi falan soyluyorum. Ama bir baheyle beni durduk yere engelliyor neden yapiyorsun diyorum cevap yok. Boyle yapinca sinir oluyorum. Mesela bana hep iltifat eder guzel soz soyler. Boyle yapiyor ya tesekkur bile etmek gelmiyor icimden. Instagramdan yazdim dun goruldu atti. Simdi ben soguk olsam ne yapar ne eder arayi yumusatir. Hani sen benimle evlenmegi dusunuyormusun diyede soramam ayip olur. Ama boylede yapmasi cok canimi yakiyor.. ne yapacagimi hic bilmiyorum ((
Ne yazdın da görüldü attı daha sonra yazdı mı ya da öncesinde bi şey olmuş muydu senin icin düşünüyorum bak benim büyümüş halim gibi adam çünkü
Hayir soyle yazdim. Sen nie boyle yapiyorsun durduk yere neden engelliyorsun diyorum. Goruldu atiyor hic bir seyde yazmadi. Engelide kaldirmadi. 1 hafta gecti ya. Kafayi yiyecegim… uzak dur diyorum durmuyor. Sevdigini bilsem cabalarim ama yok seven insan boyle yaparmi? Kullanmak istiyor desem 1 seneden fazladiir boyle konusuyor biseyde olmuyor ee sizde onun gibimiyssiniz sizce nedem yapiyor bunu?
1 hafta sonra hic bir sey olmamis gibi tekrar yazicak
Döngü olmuş artık şimdi bak canım bana sonsuz güvenebilirsin. Ama önce kendine şu soruyu sor bu adamı gerçekten istiyor muyum cevabın evetse beni dinle 2 ihtimal var ya adım atıcaksın ismini koyalım imalar ya da dümdüz orasını sen biliceksin dünden razıymışsın diyorsa sil hayatından çıkar 2. Yazsa da arasa da hiçbir şekilde dönme sana gelirse ben ne olduğu belli olmayan bi ilişki istemiyorum dersin istiyorsa seviyorsa olursunuz olmuyorsa uzatmanın anlamı yok sevmiyodur
Haklisiniz yormunuz icin tesekkur ederim😇 peki engeli kaldirirmi sizce? Aslinda ben onu cok seviyorum ama boyle yapincada kendime olan saygim hic oluyor o yuzden soguk oluyorum (( bilmiyorum. Peki sizce boyle biri zarar verirmi bana? Yani boyle genel olarak. Insanlari tanimakta zor kime guvencegimi sasiriyorum. Hani arkadaslariyla oturup bana alay ediyormuydur? Hani git gel yapiyorum. Kiz da canım gibi ne zaman yazsam cevapliyor gibisinden?(
Belki kaldırır bi kaç gün bekle kaldırmazsa bitir. Zarar vermek istese çoktan verirdi. Alay ettiğini sanmıyorum ama etse bile sen onu sildikten sonra alay edilcek biri olmazsın. Sen onu sildikten sonra onun çevresinden biri sana geliyorsa dikkat et sadece.
Tesekkur ederimn insallah bakalim neler olucak)
Sen seviyorsun galiba o kişiyi
Aslinda onceden sevmezdim. Ama ayni is yerindeyekn bana o kadar ilgiliydiki hosuma gitti sonra boyle arasira konusunca baglandim ona. Bide babasi ara sira laflar soyledi bende umutlandim.(( simdi yazmiyor ya ozluyorum yalan yok. Oda ozledigini soyluyor bazen oyle davraniyorki ne yapacagimi bilmiyorum. Bitirmektir en dogrusu diyorum ama oda olmuyor bir sekilde arayi yumusatiyor. Simdi o beni engelledi bende onu engelledim daha oncede yaptim baska numaradan babasinin numariyla falan ariyor kafam cok karisik
Peki yine cinsellik isterse
Cinsellik derken oyle bisey istemiyor istedigi opmek dokunmak oda zaten anlamsiz sevgilim degilsin nisanlim degilsin kocam degilsin diyorum. Olmak istiyorum diyor. 2 gun boyle sevgi dolu konusur. Sonra engeli basar 2 hafta sonra tekrar yaziyor tamam kustun benden falan der arayi yumusatiyor boyle iste (( gercekten benim yardima ihtiyacim var ne yapmam lazim?(
Sizce öpmek dokunmak cinsellik değil mi bence sizden elde ettiğini alana kadar devam edecek gibi
Oda oyle ama ne bileyim hadi birlikte olalim faalan demiyor o yuzden oyle dedim… peki bir erkegi nasil degistire bilirim? Onu seviyorum boyle genel olarak iyi bir insan ama ciddiyyeti yok.( buda beni uzuyor
Aynı eşimde böyleydi erkekleri değiştirmek sor maalesef
Peki nasil evlendiniz? Kabullendiniz mi onu oyle?
Lise aşkımdı 6 yıl sevgili kaldık sonra ayrıldık 6 yıl sonra barıştık evlendik evet lisede kabullenmiştim
Peki ya simdide oylemi? 6yil sonra barismak mi? Ay nasip kismet buna derim))
Şimdide aynı canım huylu huyunsan vazgeçmez
Boyle davam mi edicem yani? Acaba baabasina mi soylesem? Babasida beni gelini olarak goruyor kafaya takti beni
Sen böyle devam mı derken hangi konu için dedin
Yani o hep gidip gelecek mi? Inanin kac defa soyledim. Ben yapisgan degilim boyle devam edemiyorum yazma arama sorma diyorum yok dinlemiyor. Engelliyorum. Babasinin numarasiyla ariyor. Adamida engelleyemmem ki
Anladım benimkisi öyle değildi yani ben farklı analdım
Hmm anladim canim bakalim basima neler gelicek kismet (
Bizimkisinin istekleri bitmiyordu halada öyle
Aslinda buda oyle izin versem cok sey yapar.. boyle yazdiginda seni istiyorum falan diyor gerci beni istemez bedenimi ister her halde beni isteseydi 2 hafta araligiyla yazmazdi (( bilmiyorum ya
Su olmaz bu olmaz diyorum. Tabi evlenince olacak seyler de simdi ona diyemem ki evlenince olur cocuk yanlis anlar gel beni al der gibi anlar. O yuzden onu hic istmedigimi arzulamadigimi ona karsi biseyler hissetmedigimi dusunuyor
Anladım peki sana direk neden bu isteklerini söyledi çok açık birismisin ki
Direk soylemediki 2 senedir konusuyoruz iste ilk boyle konusmasi 5 aydan sonra oldu
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!