Ben neden bu kadar şansız biriyim?

Evlendim 21 yaşımda kendi isteğimle birazda ailemden kurtulmak için, eşimle görücü usulü tanıştık ve ben hemen hamile kaldım. Pandemi zamanıydı hiçbir yere çıkamadık başbaşa vakit geçiremedik ama eşim benden önceki sevgilisiyle otellere gitmiş gezmiş tozmuş hep başbaşa vakit geçirmiş. Bu o kadar zoruma gidiyor ki google fotoğraflarda hamile olduğumu öğrendiğim gün görmüştüm eski sevgilisiyle olan fotoğraflarını. Tabi bu durum benim psikolojimi mahvetti 1 senedir psikolojik tedavi alıyorum şu an 4 antidepresan kullanıyorum. Ve yeşil reçeteli bir sakinleştirci ile beraber. 6 aylık hamileydim eşimin instagramında kızın kendi iş arkadaşlarıyla arkadaş olduğunu gördüm. Lohusaydım telefonunun yedekleme programında tekrar aynı fotoğrafları videoları gördüm otel odalarında falan neler neler. Eşim teknoloji özürlüsüdür unuttuğuna eminim ki zaten kızdan nefret edip ayrılanda bu ve aradan 5 yıl geçmiş. Fakat şu an tatildeyim bende mesela bebeğim 2 yaşında ve tatili zehir ediyor izmirdeyiz böyle akşam bir kahve içmeye çıkamıyoruz çünkü çocuğumuz asla ama asla durmuyor her yolu denedik yok maalesef durmuyor ağlayıp zırlıyor sürekli. Ve tatilim zehir oldu. Aklıma sürekli tatilimin zehir olduğu ve eşimin o kızla böyle otellerde hep tek gezip tek dolaştığı geliyor aklıma ve ben kafayı yiyecek gibi oluyorum. Ölmek istiyorum artık beynimi kesip parçalamak istiyorum mahvoldum resmen düşünceler o fotoğraflar aklımdan çıkmıyor. İçmek istiyorum diyorum acaba bu gece içsem mi sarhoş olsam mı.
Ben neden bu kadar şansız biriyim?