Ben Neden bu kadar şansızım?

Evlendiğimde beri kaynanam bana soğuk 3 yıldır evliyiz 1kez hediye aldı (terlik) kocama kızlar hediye aldığımı bilmesin demiş kocamda ağzımdan kaçırmim diye beni tembihledi. Kocamın mesleği var esnaf ama kazanamıyor başka bir iş yapamaz yaptığı iş buna müsaade etmez ben de çalışan bir kadınım memurum evi ben döndürüyor bekarken avmden çıkmayan ben artik ay sonunu nasıl getirebiliriz diye dusunuyorum ev yok eski model bir arabamız var (ev almak en çok istediğim araba sahibi olmak artik hayal diyebilirim) kaynanamla hiç kavga etmemiştik ben de kaynanamin evi 2 daire getiriyor satsın 2 daire alsın birinde biz oturalım kiradan kurtulalım dedim başta eşim olmak üzere kaynanam da kabul etmedi bir yazlığı lüks bir evi ve tarlaları var eşimin 3 kardeşi daha var hepsinin durumu çok çok iyi evinden arabasına kadar 2 yaşında kızım var boşanmaya çok düşündüm ama olmuyor maddi durumdan değil omuzumda bu kadar çok yük varken bana acımayın annem evine alışmış nasıl çıksın diyen önceliği hep annesi olduğu için arabamız park halindeyken gelip vurdular arabamız tamirde 15gün orada kalacak görümce küçük bebeğiniz var araba lazım olursa gelip alin bile demedi 2 araçları var. Geçen eşim annemden sezdiğim kadarıyla en çok anneye babaya hakkı geçen evlada daha çok miras bırakılmalı demiş belki bana daha çok bırakır ama bu durum kardeşlerimle aramı açar iyilik yapmaz bana diyor bu kadar saf kocam kızı 2 mahalle ötede hiç gelip gitmez bütün yükü kocam sirtlamis hâlâ kardeşlerimle aram açılır diyor. Beni en çok üzen şey bütün arkadaşlarımın aracı var kendilerine ait evleri var üstelik bunlari tekbaşlarina yapmamışlar eşinin anne babası yardım etmiş örneğin bir arkadaşıma kayinbabasi ev vermiş ben neden bu kadar şansızım ben ev sahibi olabilmek için kaynanamin illa ölmesini mi bekleyeceğim bunu hayattayken yapamaz mi ya? Hakkınızı helal. edin çok doluyum

Ben Neden bu kadar şansızım?