Takım elbiseyle çoğu ve damat gibiler resmen. Stajyer avukatım ve maşallah avukat beylerin havasından adliyede yaz günü rüzgar esiyor😅
ilişki anlamında güvenemiyorum ama biraz çapkınlıklarıyla meşhurlar. Niye öyle
Takım elbiseyle çoğu ve damat gibiler resmen. Stajyer avukatım ve maşallah avukat beylerin havasından adliyede yaz günü rüzgar esiyor😅
ilişki anlamında güvenemiyorum ama biraz çapkınlıklarıyla meşhurlar. Niye öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ortaokuldayken dershanedeki bir hocam dayıma yürümüştü jdjdjdj
😅😅😅 dayın avukat mıydı ve hocan dayını nereden gördü
Dayım avukat. Dershaneye yazılırken işlemlerde yardımcı olmuştu
Ordan görmüş. Bir de benim hakkımda görüşmek için şu kafeye falan gidelim demiş jfjfjf oysaki ne ben hocayı tanırım ne de hoca beni jkfk sadece bir kaç sefer dersime girmişti
Bi de kızıyordu falan. O hocadan dolayı üst sınıfa geçmek istememiştim o ordaydı çünkü jxjdkdj
Sınıfa kızıyordu*
Profesyonelliklerinin gereği o. Özgüvenleri eksik gibi görünürlerse, hakimi savcısı falan mahkeme salonunda çekirdek gibi çitler onları :D
@ALainDeLon35 Saçmaysa bas git dayı.
Duruşmaya katılıyorlar iyi giyinmeleri lazım ve kazandıkları parayıda düşünürsek şık giymeleri çok normal
Hepsi karizmatik degil
spor mu giyiniyorsun kumaş pantolon gömlek mi
Olmuşundan seç bir tane..
Sjdjsjsjjs
biz de avukatları severiz 😉
Siz de mi meslektaşsın yoksa 😅
bilemem 😅
Tiple olmuyor her şey işte.
Stajyer avukat derken?
4 yıl hukuk okuduktan sonra 1 yıl yasal staj yaparsın zorunludur. Ondan sonra ruhsatı verirler ve öyle avukatlık yapabilirsin. Ben de şimdi o staj aşamasındayım işte
Tamam siz yakışıklı bir avukatın yanında stajyersiniz öyle mi? Erkek stajyer değil yani?
Hayır ilk 6 ay zorunlu adliye stajı olur ben şu an bir savcının yanında staj yapıyorum da savcıların çoğu 40 yaş üstü ilgi çekici değil. Avukat erkekler daha genç ve yakışıklı oluyorlar adliyede
Ricardo Quaresma
Q7 Beşiktaş
isim ünvanı dolayısıyla yoksa aynı insan
Hangi adliyedesin bakim
Anadolu adliyesi😅 sen
Hea ben Ankara 'dayım ya 😅
😅😅 oraları da biliriz avukat bey sıhhiye adliyesine sık gidiyor musunuz bakalım
Oaa hahah naptın burada mı okudun yoksaa
Aslen ankaralıyım😅
Vaay güzel ben de henüz stajerim ama tarif ettiklerin bende var şimdiden 😅
Kaç ay kaldı yasal stajın bitmesine sende😅
Eylülde bitiyor
Ohoo senin ruhsatı almana az kalmış o zaman. Hayırlı olsun şimdiden meslektaşım
Teşekkür ederimm bu arada siz kadın avukatlar da çok havalı oluyorsunuz onu atlamayalım
Ahhahaa teşekkürler efenim
Hatta siz daha özgün ve daha şık giyinebiliyorsunuz
Ya ben size bir şey soracağım, diyelim biri cumhurbaşkanına hakaret etti, bu kişi diyelim yurtdışında, davadan nasıl haberdar olabilir? E-devletten mi?
UYAP vatandaş var dostum ordan açık dosyalarınızı kontrol edebilirsiniz @silecegimhesabi
soruşturmalar da mı oradan bakılıyor?
Soruşturma evresinde ise de adliyelerdeki savcılık ön bürolarından öğrenebilirsiniz
Ya ben yurt dışında yaşadığım için öyle öğrenemem işte, avukat mı tutmam gerekir
Dilerseniz konsolosluklara da başvurabiliyorsunuz diye biliyorum ya da Türkiye'de kimlik numaranızı yakınınız birine verin o savcılığa gidip soruştursun
çok teşekkür ederim
Rica ederim
ya o değil de, siz adliye'de değil misiniz, size bir ücret ödesem bakamaz mısınız
maalesef dosyanın içeriğine bakmak için vekaletimiz olması gerekiyor
Ama size tavsiyem soruşturma açıldı ve dava da açılacaksa zaten UYAP sistemine düşer
Olsun o kadar 😉😉