Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada daha önce de diğer bir yakın arkadaşım bu çocukla çıkmıştı. Sonra üstüme itfira atıp ben onların konuştuğunu bilmiyordum falan dedi. Kızla konusmuyorum Şu an . Aynı şeyin bir daha yaşanmasını istemiyorum. Çünkü ben bu cocuk yuzunden cok agladim hatta anneme bile onu anlattım. (Cocukla konusuyorduk ve cocuk ondan hoslandigimi biliyordu, şu an cocukla arkadasiz bu konuda bir sıkıntım yok ama fazla yakın olmaları ve beni unutmaları hos degil.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ilk hoslandigin zamanlar arkadasina soylesrydin ve o bilmesins rağmen bunlari yaptiysa haklı olurdun ama zaman gecmis aradan ve sen daha yeni soyluyosyn bu yuzden bence bı tık haksızsın yani belki Şu an flort bile olabilirler eger oyleyse sen zaten eskiden hoşlanıyormussun bence arkadasinla arani bozmana gerek yok o cocukla pek samimi olmazsin olur biter ya da hala hoslaniyossn arkadasina soyle arasina mesafeyi illa koyar
Arkadasim hoslandigimi biliyordu zaten ama bilmesine ragmen bu kadar yakin olmasi biraz beni incitti cunku kendisi 9 senelik arkadasim olur onu bir erkek yuzunden kaybetmek istemiyorum ama bana da dokunuyor acikcasi cunku ilk askimdi.
o zaman haklisin ya direkt arkadasinla konus bence eger o bir erkek icin bunu yaparsa demek ki gercek arkadasin degilmis bazen yıllarını gecirdigin insanlar bosluktan ibaret olabiliyo maalesef
Çocukla sevgili olur. G. o
Belli ko aralarında bir şey var
İyi olmuş oynasınlar sonra sıra sana gelir