En yakın arkadaşım eskiden hoşlandığım çocukla çok yakın ve ne yapacağım?

Bundan 1.5 ay önce arkadaşım nakil aldırıp eskiden sevdiğim çocuğun sınıfına gitti. Çocukla zaten arkadaşmış, benim için o an bir sorun yoktu çünkü zaten çocuğu unutmuştum ama gün geçtikçe çocukla aynı ortamlara girince ister istemez bir maziye döndüm. Ondan hoşlanmıyordum ama önümde aşırı yakın davranıyor el ele tutuşuyor sarılıyorlardı. Zamanında bende onunla bunları yapmayı çok istiyordum tabi. Ben bunu ona anlattım ve aramızdaki sorunları çözmeye çalıştı ama aynı hareketleri yapmaya devam ediyor. İstemsizce ondan soğudum artık yanında gülümseyemiyorum veya ona bir şey anlatmak içimden gelmiyor. Bana ısrarla sevgili değiliz demesine rağmen önümde sarılıyor el ele tutuşuyorlar. Ve bu çocuk aramıza girdiğinden beri artık benimle ilgilenmiyor ve benden uzakta duruyor. Ne yapacağıma dair en ufak fikrim yok. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada daha önce de diğer bir yakın arkadaşım bu çocukla çıkmıştı. Sonra üstüme itfira atıp ben onların konuştuğunu bilmiyordum falan dedi. Kızla konusmuyorum Şu an . Aynı şeyin bir daha yaşanmasını istemiyorum. Çünkü ben bu cocuk yuzunden cok agladim hatta anneme bile onu anlattım. (Cocukla konusuyorduk ve cocuk ondan hoslandigimi biliyordu, şu an cocukla arkadasiz bu konuda bir sıkıntım yok ama fazla yakın olmaları ve beni unutmaları hos degil.
En yakın arkadaşım eskiden hoşlandığım çocukla çok yakın ve ne yapacağım?