Sevgilim telefonumda gizlice galerime girmiş kız arkadaşıma sevgilimle tartışırken ondan çok soğuduğumu falan yazmıştım sinirle?

Sevgilim telefonumu gizlice alıp galerime girmiş sevgilimle tartışırken kız arkadaşıma durumu anlatıyodum sinirlenip kız arkadaşıma sevgilimden artık soğuduğumu sıkıldığımı çocuksu tavırları olduğunu olgun biri olmadığını sıkıldığımı falan baya uzun uzun yazmıştım o ss leri okumuş galerimde ve ayrıldı madem bu kadar çocuk gibiymişim soğuduğunu demişsin herşeyi arkadaşına anlatmışsın diyip ayrıldı her yerden engelledi ama kız arkadaşıma sinirle yazmıştım sevgilimle tartışıyoken yazdığım şeylerdi doğru değildi soğuduğum sıkıldığım olgun biri istediğimi söylemem hiç biri doğru değildi sinirle söylemiştim onu buna ne kadarda desem bitti dedi inanmıyo büyük ihtimal sinirle dediğime ne yapmalıyım onu seviyorum gerçekten sinirle yazmamış olsam dediklerimin doğruluk payı olsa doğru derdim ama değil böyle sinirke yalan yazdığım şeylere inanmadını istemiyorum
Sevgilim telefonumda gizlice galerime girmiş kız arkadaşıma sevgilimle tartışırken ondan çok soğuduğumu falan yazmıştım sinirle?