Aşk İlişkileri Kız arkadaşım bana "seni aldatsam ne yaparsın, tepkin ne olur" gibi sorular soruyor, neden sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor 6 aylık uzak mesafe ilişkim sizce neden bu tarz sorular soruyor ben bazen anlam veremiyorum. Güncellemeler+1 yıl Neden bu tarz sorular sorar acaba bilmediğim durum mu var Kız arkadaşım bana "seni aldatsam ne yaparsın, tepkin ne olur" gibi sorular soruyor, neden sizce? Cevapla İlişki Soruları Aldatma Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
İzmirli2735 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Ya meraklı biri ya da ön hazırlık yapıyor.. ilişkilerde neden bu tür konular konuşulur ki anlamıyorum.. 0 0 Yorumla
kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Geçmiş olsun boynuzu yemişsin ya da yemek üzeresin ağzını arıyor 0 0 Yorumla
feyzahs Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Uzak mesafe ilişkisi ne ya 0 11 Yorumla suzan7626s +1 yıl Kanki demek istedim😅😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Bir fikrin var mı neden bu tarz sorular soruyor ki Yorumla feyzahs +1 yıl Boş konuşan insanlarla birlikte olmuyorum ben sana sormak lazım böyle boş yapan birine niye katlanıyorsun Yorumla Soran +1 yıl sence aldatmayla ilgili bir durum varmıdır fikrin nedir senin Yorumla feyzahs +1 yıl Vardır tabi yapmasa sorar mı Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bir yol izlemem lazım bana bu sorulari sordugunda geçiştirdim saçmalama bu nasil sorular diyerek Yorumla feyzahs +1 yıl Yol ver Yorumla Soran +1 yıl Aldattigini ögrenene kadar devam edeyim mi yoksa ona bu soruyu sorayım mı kafam çok karışık Yorumla feyzahs +1 yıl Sonunda olan sana olur Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ya gidip sorsam alıcağım cevaptan tedirginim 6 aydır bu soruları sormuyor şu an mı sorası tuttu Yorumla feyzahs +1 yıl Demekki artık … Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ya meraklı biri ya da ön hazırlık yapıyor.. ilişkilerde neden bu tür konular konuşulur ki anlamıyorum..
Geçmiş olsun boynuzu yemişsin ya da yemek üzeresin ağzını arıyor
Uzak mesafe ilişkisi ne ya
Kanki demek istedim😅😅😅
Bir fikrin var mı neden bu tarz sorular soruyor ki
Boş konuşan insanlarla birlikte olmuyorum ben sana sormak lazım böyle boş yapan birine niye katlanıyorsun
sence aldatmayla ilgili bir durum varmıdır fikrin nedir senin
Vardır tabi yapmasa sorar mı
Nasıl bir yol izlemem lazım bana bu sorulari sordugunda geçiştirdim saçmalama bu nasil sorular diyerek
Yol ver
Aldattigini ögrenene kadar devam edeyim mi yoksa ona bu soruyu sorayım mı kafam çok karışık
Sonunda olan sana olur
Bilmiyorum ya gidip sorsam alıcağım cevaptan tedirginim 6 aydır bu soruları sormuyor şu an mı sorası tuttu
Demekki artık …
uzaksa aldatmıstır
Yol yapıyor
Başarılar