Bu durumda, kocanızın eski sevgilisine destek vermesi ve onu teselli etmesi, sizin duygusal olarak rahatsız olmanıza neden olabilir. Ancak, tutumunda kötü niyet aramak için kesin bir kanıt olmadığı sürece dikkatli olmanızda fayda vardır.
İnsanlar arasındaki ilişkiler karmaşık olabilir ve her bireyin geçmişte bağlantıları bulunabilir. Kocanızın eski sevgilisini desteklemesi, sadece bir arkadaşlık veya insani bir tepki olabilir. Bu durumda, iletişim yoluyla endişelerinizi ve duygusal rahatsızlıklarınızı kocanızla paylaşmak önemlidir.
Ancak, sürekli olarak kocanızın eski sevgilisine duygusal destek sağlaması ve sizinle olan ilişkisini ihmal etmesi durumunda, sınırların belirlenmesi ve iletişimin açık bir şekilde yapılması gerekebilir. Bir ilişkide güven, anlayış ve karşılıklı saygı önemlidir. Bu nedenle, duygusal ihtiyaçlarınızı açık bir şekilde ifade etmek ve çift olarak sorunları ele almak önemlidir.
Ancak, bu konuda bir terapist veya danışmanın yardımıyla iletişim becerilerini geliştirmek ve ilişki dinamiklerini anlamak faydalı olabilir. Bir uzmana danışmanın, duygusal zorluklarla başa çıkmanıza ve sağlıklı bir şekilde ilişki kurmanıza yardımcı olabileceğini unutmayın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılUmarım soru trol değildir. Eğer gerçekse eşin çok saçmalıyor. Teselli etmek ona kalmaz ayrılmışlar bitmiş. O saatten sonra kız depresyonda falan eşini alakadar etmez
04 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle yazmış arkadaşına, ağlıyordu çok kötü oldum benimle konuşmak ona iyi geliyor diye...
- +1 yıl
Geçsin bu ayakları ben bunun altında hiç iyi niyet aramam kusura bakma
Soran+1 yılYaa Allah aşkına onu sevseydi evlenir miydik zorla mı evlendik
- +1 yıl
Ya ben seni anlıyorum eşinle konuşup görüşmemesini söylemelisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeybi eşinin ona duygusu olmayabilir vicdan yapıyo olabilir ama yine de görüşmeleri doğru olmaz bi erkeğin bi kızı ne kadar üzdüğü evet önemlidir ve erkeği suçlu yapar fakat eşin karşı tarafı ciddili üzmemişse ama ayrılmışlarsa zaten bu intihardan büyük oranda sorumlu kişi yine kızın kendisidir çünkü bi erkek için intihar etmek mantıklı değil ne kadar seversen sev tekrar elde etme dürtüsüdür bu ve eşin de onunla tekrar konuşarak kıza bak işe yarıyomuş düşüncesi aşılıyo haberi yok kötü niyetli olsunlar ya da olmasınlar bu böyledir insan psikolojisi
01 Yorumla
Soran+1 yılBirlikte olmuşlar geçmişte lise aşkıymış vicdan yapması çok normal
Niyetini bilemem ama eşiniz eski sevgilisine hiç iyilik yapmıyor, bu o kızı iyileştirmez daha kötü yapar sizinde tahmin edebiliceğiniz yollara saptırır. Eşinize bunu uygun dille anlatabilirsiniz hem o kıza hemde size kötülük ettiğini idrak etmeli. O kıza da zaman iyi gelecektir herkes kötü şeyler yaşar ve onunda bunu yaşaması gerekiyormuş eşinizin elinden bir şey gelmez bunu anlatırsanız belki sorun çözülebilir
01 Yorumla
Soran+1 yılBen konuştum eşimle madem omu seviyordun neden benimle evlendin dedim, başkalarına ben sadece bir kez aşık oldum demişsin beni sevmiyor musun, bir daha konuşmayacaksın dedim. Herkes zor zamanlar geçiriyor kendisi tedavi görüyormuş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır arama
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılHeee, hem de çok iyi niyetli. Sen de varsa eski sevgilini ara, o da dağılmıştır sende git onu toparla, böylece ikiniz de bir yerlerde birilerini toparlamış olarak güzek kafa yaparsınız. Adı da özgür evlilik olur, bakarsınız keyfinize. Bu kadar mı s. lak olunur?
714 Yorumla
Soran+1 yılHemen boşanmak kolay mı yuvamızı mı yakayım görüşme yok bir şey yok
- +1 yıl
Hanfendi adamda ki mideye bakın? Adam zaten daha evlendiğinin farkında değil. Hiç olacak şey mi bu? Madem bitmedi, madem seviyordu, madem önemsiyordu senin ile niye evlendi? Allah aşkına bu olacak şeymi yaaaa?
Soran+1 yılBen bildiğimi belli etmeden takip ediyorum gizliden konuşmalarda aşk falan yok belki de sadece vicdan yapıyor kız intihar falan etmiş, benim için değmez demiş.
Soran+1 yılAşk veya sevgi yok konuşmalarında benimde hakkımda bir şey yok
- +1 yıl
Burnumu sokmak istemem ancak beyefendi çok haklı. Bu kadar vicdanlıysa evlenmeseymiş. İnsan değer veriyorsa bir ilişkiye ve karşısındakine, bittiğinde hem kendine hem yaşanmışlıklara saygı duyar gidip apar topar evlenmez. Madem yapmış bir hata yakmış kızın içini, bari telafi etmeye çalışıp ümit vermesin. Kadın sağlıklı düşünemiyorken seninle evli olmasını önemsemez eski aşk alevlenir ruhun duymaz.
Soran+1 yıl@Münzeviderler tamam da ben ne yapayım bu durumda gizliden devam ederlerse konuşmaya, bitmedi mi sizce eşim hala onu mı seviyor, üzüldüm ağlayınca kötü oldum ondan aradım diyor.
- +1 yıl
@Münzeviderler Aynen onu diyorum. Her şey yaşandı, bitti ve sen seçildin. Ya da öyle sandırıldın ve yarabandı oldu belki de kimbilir? Aklı varsa çoluk çocuk yapmasın, bunlar rahat durmaz, eninde sonunda affederler bir birlerini, geri dönerler, bari çocuk yapığpı, ona işkence çektirmesinler. Bu evlilik bu şartlar da yürümez, aha da yazıyorum...
- +1 yıl
Siz eşisiniz hanımefendi ne demek ben ne yapayım? Ağırlığınızı koyacaksınız senin yaptığın bana saygısızlık hayatında ben varken eski defterleri hangi niyetle olursa olsun açamazsın diyeceksiniz. Gizli gizli yaparsa da sizi aldatıyor gibi muamele göstereceksiniz çünkü aralarında duygusal cinsel vs bir şey yaşanmasa da eşiniz size yalan söyleyip başka bir kadınla görüşüyor olacak.
- +1 yıl
@Münzeviderler Profil resminiz çok anlamlı ve ilginçmiş.:)))
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
@Münzeviderler :)))
Soran+1 yıl@Münzeviderler bakın bizim aramızda o kız problem yaratmadı ben eşimin öyle bir şey yapacağını sanmıyorum açıkçası, sadece yanlış anlamayın cinsellik yaşadığı için onunla evlenmediği için suçluluk duyabilir böyle kız çok önemliymiş gibi aramızda sıkıntı yaratıp dırdır mı yapayım
- +1 yıl
Yani gerçekten rahatlığınız bana sesli bir kahkaha attırdı çok ihtiyacım varmış eksik olmayın. Siz eşinizin cinsel geçmişi olan bir kadınla, üstelik eski sevgilisi olan bir kadınla görüşmesine hak verip tepki göstermeyi "dırdır" olarak görüyorsunuz yani. Peki madem, onlar saadet dolu günlerine döndüğünde yine gelir burada "dırdır" edersiniz. Size mutluluklar...
Soran+1 yıl@Münzeviderler ben gizli gizli mesaj takibi yapıyorum buradan kızın yanına gitse bir günlük yıl var şimdi öğrenirse bildiğimi ne yaptığını hiç bilemem eşimin ona karşı duygusu olduğunu sanmıyorum
+1 yılBizde bunu yedik.. Senin bunu bılmemene ımkan var mı? Evlenecegın adamın gecmısını hıcmı merak etmedın?
Muhtemelen onunla ılıskısı bıtmeden senınle ılıskıye basladı ve sen bunu anlayamadın.. Şimdi vicdan yapıp kızı arayıp sorma pesınde sın.. Senin eşin yaramaz adammış..01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyordum inan bende senin gibi düşünüyorum doğru söylüyor sevdiğinden değil sadece vicdan
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli bir adamın başka kadınlarla işi yok. Her ne olursa olsun. Kıza hiç yazmasın ki kız onu unutup hayatına baksın. Ne olcak? Kızın yaralarını sarabilcekmi sanki? Hem en zor zamanında yanında olursa kız onu nasıl unutsun? Yok bide vicdan yapıp geri falan dönsün mk
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYok acımasın, tabi vicdan azabı çeker bi süre ama kendi ailesine bakmak zorunda. Evli bi adamla yazışan o kızın aptallığı peki?
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk toplumuna ters şeyler, sen de biliyorsun. (Eşinin onu teselli etmesi falan) Bu arada bahsettiğin gibi intihar edecek noktaya geldiyse, terapistler ne güne duruyor? Yarın öbür gün, bu kadın kocana kafayı iyice takmayacağı ne malum? İşler daha da sarpa sarabilir. Kocadan en başta hatalı, ona karşı duygusal bağı olmayabilir. Kafada bazı şeyleri tam bitirmemiş.
00 YorumlaSelam, bence çok iyi niyetli değilmiş gibi geldi bana. Belliki onu unutamamış ve yanlış seçim olarak evliliği seçmiş. Hem senin hayatını hemde onun hayatını bastırmış. Eşinizin yaptığını çok yanlış buluyorum ve sizin de tepkinizi merak ettim açıkçası...
11 Yorumla
Soran+1 yılBirkaç mesaj okudum, ben bir kez sevdim falan diye ama geçmişte kalmış öyle aşk meşk konuşması yok. Kız da öyle aşk tarzı şeyler söylememiş.
+1 yılNe kadar saçma bunu önceden düşünecekti
Bunu yapması sana ve evliliğinize saygısızlık
Eskide kaldı artık ona mı kalmış toparlamak ne güzel de bir bahane
Çok düşünüyorsa zamanında kıymet bilecekti
Bu yalanına bulduğu kılıf
Eşinin seni aldatmasını böyle seyretmek istiyorsan buyur izle
Tepkini ortaya koy ve bu saçmalığa bir son ver
01 Yorumla
Soran+1 yılBakın zaten eşim hiç aramamış evlendikten sonra onu kız ulaşmış evlendiğini öğrenince ağlamış eşimde o iyi olana kadar onun yanında olucam diyor
- Aşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılOkdar o kızı düşünseymiş ayrılır ayrılmaz senlennevlenmeseymiş demeki ikinizi aynı anda idare ediyormuş
41 Yorumla- +1 yıl
Sende eski sevgilini ara o neyapcak o kdar saf olma kızım
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. İyi niyetli olabilir, rahatsızlığına kendinin neden olduğunu düşünüp vicdan azabı duyuyor olabilir.
110 Yorumla
Soran+1 yılTekrar başlarsa aralarında ki sevgi
Soran+1 yılYani aşk sevgi gibi bir konuşma yok kız intihar falan etmiş vicdan yaptı sadece belli ki
Soran+1 yılEşim dönmez geri normal konuşmuşlar
Soran+1 yılYanında derken telefonla konuşma sadece o kadar iyi geliyormuş kıza
Soran+1 yılEvet düzenimizi kurduk sonuçta
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılYoooo, gidip teselli etmeli bence. Kadınlar sarılarak teselli edilir. Bunlar normal olmalı. Pardon ya ne demiştiniz?
Saçmalamasak mı?011 Yorumla
Soran+1 yılBakım ikisinin buluşması imkansız bir günlük yoldalar eşim onu hiç unutamadı mı yoksa aklında mı, maalesef kız güzel de o yüzden mi, yoksa sadece vicdan mı sence kendini onun yerine koyarak düşün
- +1 yıl
Net: unutamamış. Tavrını koy.
Soran+1 yılZaten akşam geldiğinde bu konuyu kapatacak bir daha açıklamak üzere, kıza acıyorum diye bana mı yalan konuşuyor
- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
Ortak arkadaş çöpçatan ise? Bildiğini biliyor da bilmiyormuş gibi yaparak seni kullanıyorsa?
Sen dediğim gibi, konuyu kati şekilde kapat, sonra pişman olursun
Soran+1 yılYa bak bunlar 4 lü arkadaşmış diğer çift evlenmiş kocamda ayrılmış, kızla konuşmayacağım gizliden takip edicem ikisini
- +1 yıl
sen şartlanmışsın. inanmak istediğine inan. neden bize soruyorsun ki o zaman :)
Soran+1 yılKocam bana bir şey yansıtmıyor ki demek onun fa umurunda değil bir erkek olarak siz umursarmıydınız
- +1 yıl
kocan şifreyi bildiğini bilmiyorsa ben de bişey bilmiyorum :D saf mısın mahsusu mu yapıyorsun çözemedim
Soran+1 yılYok eski telefonu giriş yap varya oradan girdim
- +1 yıl
ayrılmışsam ve ben başkasıyla evlenmişsem beni ilgilendirmez. üzülüyorsam ortak arkadaşlarına yönlendirirm en fazla. meyse ya. ben daha fazla cevap yazmak istemiyorum. kolay gele. Allah sabır vere...
Geçsin o ayakları manyaga bakk nedir bu iyi niyet madem önemliydide ne hemen evlenmiş derler adama
06 Yorumla
Soran+1 yılSence eşimin amacı ne?
Soran+1 yılErkrkler her kadınla cinsellik yaşayabilir özel bir şey olarak duygusal olarak yaklaşmazlar
Soran+1 yılBakın öyle büyük bir aşk olsaydı onunla evlenirdi. Kaç aydır kızın adı geçmiyor kız kendi ulaşmış ağlayınca eşimde vicdan yaptı Belli ki
- +1 yıl
Bana birazcıkda sen kendini eşini Kendi gözünde haklamaya çalışıyor gibisin böyle gözlerini kapatirsan sonra daha fazla üzülmemek içten bile değil... Sonuçta hiç duygusu olmasa onu görmez duymaz sana saygısından bunu yapar ya da bunu sana açıklar sen onu takip etmek zorunda hissetmezsin ki kendini.. yani demem o ki dikkat et bu kadar hafife alma
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kesinlikle aramalısın! Kıyameti kopar... O şıfrıntının evine gidip rezil edeceğin söyle... Ciddiyetini görünce kendine çeki düzen verecektir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir gölge hep sizi takip edecek çok dikkatli ol 5 yıl boyunca
05 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıl mı neden?
- +1 yıl
Evlilikte ilk 5 çok önemli Devam ederse ömür boyu gider İstatistik olarak kanıtlanmış
Soran+1 yılZaten ayrılmayı düşünmüyoruz kaç ay oldu yani o kız için mi ayrılacaz
- +1 yıl
5 yıl uzun bir süre unutma
Soran+1 yılNe yapalım bakın isteseydi onunla evlenirdi ama benimle evli
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAynı durumu ben yaşadım sonunda her şey arap saçına döndü, en sağlıklısı muhabbetini tamamen kesip kendi önüne bakması.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 799 cevap paylaştı. Psikolog mu senin eşin? Bıraksın da psikolog onu depresyondan çıkarsın antidepresan yazsın. Senin kocanı kiskanman gerek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılYa bıraksın o işleri yerim onun niyetini. Ne koca yürekli adam ya gözlerim yaşardı. Adam olsaydı öyle bir durumun içine ikinizi de sokmazdı. Bitti.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Madem o kadar merhametli niye onla evlenmemiş te senle EVLENMİŞ demekki hala seviyor
08 Yorumla
Soran+1 yılbende şunu düşünüyorum onu sevseydi onunla evlendirdi
Soran+1 yılKızın gözü yükseklerdeymiş, aldatmışta ama benim ki affetmiş
Soran+1 yılYok kız aldatmış onu
Soran+1 yılHangi erkek kabul eder bunu sende biliyorsun ama şimdi bildiğimi söylersem gizli gizli yapar ne konuştuklarını hiç göremem
Hadi toparladı sonra ne olacak aynı ilgiyi isteyecek kaldiki saçma bir düşünce bahane güzel ama
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Biten bitmiş, eşinin yaptığı yanlış...
Kız kendi başının çaresine bakması lazım, geleceğiniz pek parlak değil sanki00 YorumlaYalnız uyuyor yazık kıza diyip arada ona gitmesin dikkat et 😂
10 YorumlaYalnış bi hareket bence:) eşinin artık elini ayağını çekmesi lazım o eski sevgiliden:)
00 Yorumla
+1 yılKesin niyeti iyidir, yarın kocam eski sevgilsiyle yatıyor ne yapmam laazım sorusunu sorcaksın
00 Yorumla
+1 yılEvlenmişsin olmuş bitmiştrapusu sende dert ettiğiniz şeylere bakın yaa
00 Yorumla
+1 yıl:) keşke bu ince düşünceli hallerini zamanında gösterseymiş
00 Yorumla
+1 yılBahaneye de bak evdeki ölse umrumda olmaz neyle bir şey derdim de
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı. Seninle evlendiyse onunla bağını koparması lazım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. bunun neresinde iyi niyet var madem bu kadar düşünüyor onun bu halde olmasına üzülüyor o zaman ayrılmasaymış ayrılıp ertesi gün seninle mi evlenmiş kocan hiç dürüst bir insan değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Kocan açısından niyet iyi ama genel olarak iyi değil :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayir eskisine karsi duygusal bir şey besliyor ondna intikam icin seninle evlenmis
05 Yorumla
Soran+1 yıl4 ay oldu ben hiç yakalamadım bir kaç haftadır var anladığım kadarıyla kız haber göndermiş evlendiğinden haberi yokmuş, kız peşine düştü
Cevap sahibi+1 yılKız pesine dusse 4 ay sonrami duser evlendiginiz zaman bilirdi kendini kandır sen
Soran+1 yılHayır bu konuda çok eminim mesajları okudum
Cevap sahibi+1 yılYa ablam sen bir şöyle bir boyle diyorsun kendinden emin degilsin sen kimse sana deger vermediği icin yediremiyorsun anlıyorum seni
Soran+1 yılKıza da yazdım bugün kocamdan uzak dur diye
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabi iyi niyetli ama yinede dikkatli olursun bişicik olmaz.
11 Yorumla
+1 yılEski sevgilisinden ayrılır ayrılmaz senle nasıl evlendi? Görücü usulü mü?
07 Yorumla
Soran+1 yılGörücü usulu değil aldatmış işte vicdan azabı çekiyor şimdi bu yüzden konuşuyor bence
- +1 yıl
Yahu sende de hiç akıl yokmuş öyle adamla evlenerek vallahi
Soran+1 yılBen mesajlarda okudum bilmiyordum ki tartışma yaşamışlar o ara biz evlenmişiz. Haberim yoktu olsaydı farklı olurdu
- +1 yıl
Evlilik kararı nasıl aldınız çok hızlı olmuş sanırım
Soran+1 yılSeviyordum evlenelim dedi evlendik
- +1 yıl
İşte acele etmişsiniz
Soran+1 yılAcele etmiş olabiliriz ama kimse içinde yuva yıkılmaz evlenseydi o kızla da acele ederdi
Umarım şakadır abla boşanma evraklarını hazırlamanda yardımcı olabilirim uzaklaş
03 Yorumla
Soran+1 yılBekara karı boşamak diye bir söz vardır ne kadar da doğru
Soran+1 yılHayır kız ağlamış eşimde kötü olmuş o iyi olana kadar onun yanında olucam diyor
İkiniz de aşırı gurursuzsunuz inşallah böyle olmam
00 Yorumla
+1 yılTüm bağların kopmuş olması lâzım. Güzelce anlatıp irtibatını kesmesi gerek.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. sizin iliski artik 3 lu sayilir ya boyle kabul et ya da yol yakinken bitir
00 Yorumla
+1 yılDikkat et bazen sahiplenme duygusu ortaya çıkar
00 Yorumla
+1 yılGörücü usulü mu evlendiniz
012 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Nasıl birinden ayrılır ayrılmaz siz evlendiniz o halde nekdar bir süre zarfında geçti tanışma olarak
Soran+1 yılBiz 4 aydır birlikteydik sonra evlendik galiba aldatmış
- +1 yıl
Bu üzücü bir durum sen burada yaralandı olmuş eşine ama bilmiyorum ya çok zor bir durum eski sevgilisi olsam bende aynı durumda olurdum ama senin yerinde olmuş olsam da buna müsaade etmezdim hiçbir şekilde
Soran+1 yılYa bak inan o kız ulaşana kadar her şey yolundaydı bilmiyormuş evlendğimizi, bu ortak arkadaşları söylemiş ondan haber göndermiş ağlamış telefonda eşim de vicdan yaptı ben böyle düşünüyorum
- +1 yıl
Yani normal değil mi sence belki de uzun yıllardır birlikteydi belki barismayi dusunuyordu sadece zaman vermişti ilişkisine ne bileyim kızın tarafından bakmak lazım bu durumda biraz ama senin açından cok zor tartışma çıkarma bence sadece gozlemle sen bu konuda tartışma çıkarırsan esin daha çok ilgilenecek belki onunla onu o kıza iter bu durum şimdi gözlemle ve zamanı gelince rahatsız olduğunu söyle bu durumdan
Soran+1 yılGizli gizli takip edeyim bende böyle düşünüyorum bildiğimi öğrenirse gizliden yapar. Maalesef çocukluk aşkıymış lisede arkadaşlarmış 4 kişi diğer çift evlenmiş, kocam ayrılmış arkadaşı da demiş, ne hayal ediyordun ne yaşıyorsun kendime engel olup sessiz kalmalıyım ama sence kıza ulaşmalı mıyım
- +1 yıl
Hayır kıza ulasman kendini küçük düşürür sadwcs o kızın yerine koy kendini hareket ederken o kiz şu an istese esininelinden alabilir bunu bil hemcinslerim seviyorum ama bazen çok sinsi olabiliyorlar sadece gizliden gozlemle eşinin sana anlatmasını bekle ve rahatsız olduğunu bir daha böyle bir durum olmaması gerektiğini soyke
Soran+1 yılYa sence eşim onu unuttu mu hala seviyor olabilir mi?
- +1 yıl
Sana karşı olan sevgisini tutumu nasıl bu önemli olan ve ona tabiki de sevgisi var ama eskisi kadar devik zaten xok sevseydi ayrilmazlardi veya seni hayatına almazdı ama yıllardır birlikteler vicdan olarak zaten yapıyor bunu altında kötü bir durum arama bence düşünsene yıllardır birlikteler hayalleri vardı vs ayrıldılar adam hayatına baktı ama kız onun yüzünden kendi hayatına zarar veriyor p buyuzden elinden gelen herseyi yapar o kıza
Soran+1 yılİşte bende senin bu son yorumun gibi düşünüyorum o yüzden pek aldırış etmedim bizim hayatımızı etkilemiyor o kız
- +1 yıl
Kesinlikle zaten aldırış edersen ve ilişkide sorun çıkar ve o kızın istediğini verir sen evliliğinin mutluluğunun tadını çıkar boş ver
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. İyi niyet yokki
07 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi ya ne yapacak hiç bir şey yapamaz
Soran+1 yılAralarında iki günlük yol var olmadığından belli olur isterse kendini öldürsün benimle evlenmiş adam kıza ulaşaçağım
Soran+1 yılBak eşim diyor ki çok kötü ağlıyor o iyi olana kadar yanında olucam bizim aramızda da problem yok
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılBaya iyi niyetli canım
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı.
+1 yılÇüşs. Hiç sağlıklı değil. Kısaca kullanılıyorsun.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 632 cevap paylaştı. Adam çok profesyonel:))
00 Yorumla
+1 yılVicdan azabı çekiyor olabilir.
00 YorumlaBir zahmet. Teselli vermek ona mı kalmış?
00 YorumlaYolun sonu iyi gözükmüyor gibi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. O hayırlı işler sana yakında kumada gelir
00 Yorumla
+1 yılHahahahah sarhoştum sen zannettim 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Ne rahat bir kadınsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yıliyi niyetli değil
00 Yorumla
+1 yılTanıştığınız gibi mi evlendiniz?
00 Yorumla
+1 yılAh bunların yalan merhametleri beni öldürecek..😒
00 Yorumla
+1 yılO kadar iyi niyetliyse sen de ona eşlik et madem
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAllahım göstermesin böyle bir şey
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin evlendğiniz erkeğin geçmişini öğrenin benim kocamın sevgilisi liseden beri varmış
Gizli Üye(36-45)+1 yıltadini unutamamis devamke diyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Ne düşünceli kocaymış be 👏
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı. Kocan değil sen iyi niyetlisin. Hata yapıyosun
00 Yorumla
+1 yılYok artık ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 26,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇoook
00 Yorumla
+1 yılIyi niyetli degil, ayrıl
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞaka gibi ya 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYuhhh
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım