Arkadaslar biri yardim etsin?

8 yillik arkadasim her seferinde bana seni seviyorum dedi bende her seferin de yok dedim en son evet dedim ciktik 8 ay birlikte olduk cok iyi iliskimiz vardi ben onu o beni cok seviyordu birbirmizsiz yapamazdik bir gun tartissak sabahina barisirdik sonra 3 gun ayri kaldik sonra 1 hafta ayrildik ben yazdim baristik daha sonra aileler yuzunden ayrilik bu seferde ben yazdim ama o bana inancim kalmadi surekli tartisiyoruz her tartismada ayrilalim diyorsun biktim dedi bitsin dedi daha iyi bizim icin ben ona yalvardim telde agliyarak konusuyordum oda agliyordu yok diyordu en son gene yazdim ne yapacam bilmiyorum dedi ve baristik cok guzel gittik gene taki 2 gun onceye kadar ona neden biyona harfimi ya da tarih koymuyon dedim oda sen her kavgada siliyordun dedi bende senin isminin sayisi kadar cicek koydum dedi bana hep cicegim derdi sonra tartistik biraz bende hesbaimi dondurdum actim ona sifreni degistir dedim cunku bana sen kavga etmeden duramiyorsun dedi kirildim cunku tartismiyordum hatta dogum gunumu bir gun once nasil yapalim falan derdi dogum gunum oldu unuttu ben hatirlattim oyuna dalmistim saati gormedim dedi ozurler diledi ben yinede birsey demedim neyse ben sabah barisiriz saniyordum uyandim baktim beni arkadasliktan silmis biyosunu silmis temayi degistirmis yazdim ona dedi sifreni degistir bizden olmaz falan bende yapma boyle deyip durdum kac saat oda surekli olmaz uzatma byby deyip durdu kavga etmekten biktim psikolojim bozuldu kavganin k sini bile duymak istemiyordum dedi sonra peki beni engelle dedim sen engelle dedi en sonda beni engelledi hesabini dondurdu facebboktan yazdim bana niye boyle davraniyorsun ben sana ne yaptim diye oda zorlastirma boylesi bizim icin daha iyi gene yalvardim resmen hayir deyip durdu peki dedim konusmayi kestik sonra sabaha karsi onunla olan fotolari sildim video olarak attim ona benim icinde bitti ozmn dedim oda tm byby dedi sadece sabah oldu bende ona mesaj attim isten cikma beni bekle diye oda yok eve gitcem falan dedi ama bekledi beni gittim arabadaydi biz hep birbirimizi gorunce guleriz beni gorunce guldu ben sinirlendim canim aciyordu kolyeyi cikardim onune attim kolyeye baktim bir sure gittim pesimden gelmedi durdu biraz gitti sonra ben gene yazdim gel sonkez konusalim diye yok dedi gelemem dedi hastaydim serum vuruyorlardi gel yanimda ol bari dedim olmaz daha kotu olur alismaliyiz dedi 2 saat dil. doktum ama o bitmesi daha iyi deyip durdu bende ona numarami sil engelle dedim tm dedi baktim silmemis engellememis bende sil sil dedim mesajima donmedi uyudu gene yazdim ona seni sevdigim icin kendimden utaniyorum diye kalbin cok kotuymus meger mesajima donme dedim donmedi goruldu atti biz birbirimizi cok seviyorduk benimle tum ilklerini yasadi bana seni sevdigim kadar kimseyi sevmedim diyordu bana kimse icin de goz yasi dokmedim senin icin doktugum kadar dedi ama birakip gitti sizce bana geri doner mi pisman olur mu canim cok aciyor yemek yiyemiyom cok severdi beni geri doner mi pisman olur mu sizce

Arkadaslar biri yardim etsin?