Borderline birisi ile beraber olur musunuz?

Kesin bir tanı yok ama olabiliceğini düşünüyorum asırı bu durum canımı sıkıyor ve bazı seylerin okuduğumda hatta yarısından fazlasının bende olduğunu düşünüyorum ihtimal dedim insan olmasa şüphelenmez dedi.. Yeni tanımakta olduğum kişiyle bunu paylastım basta okudu her yazılanı ve kaldıramadı doğal olarak bende incindim sırf gerçekle yüzleşmekten korktuğum için gidip baktıramadım. Gidip beraber öğreneceğiz yanında destek olacağını söylüyor ama akrep olarak ters taraflarını bana gösterincede sarsıldım biraz ama aldatıldığım için asırı güven problemi yasıyorum ne olur ataklarımı tetikleme korkutma beni dedim gidebileceğini gösterdi sonrada sakinleşip yüz yüze konusalım bunları dedi acaba erken mi söyledim bilmiyorum eğer bu rahatsızlık bende varsaada çok ciddi bir problem olucak gibi gösteriyor. Kafanda kurduğun senoryodan ibaret değilim sen olduğun için özelsin diyor. Eğer borderline isem de ona zarar vermeden ne gerekiyorsa yapacağım içimdeki o Baska ben kendime bile zarar verirken ona vermek istemem açıkçası

Güncellemeler
+1 yıl
Bizi nasıl bir son bekliyor bilmiyorum ve her geçen günde de bağlanıyorum ona beni korkutanda bu ve girmesinden korkuyorum bunu dile getirdim seninle dalga geçiyor olsam herkese göstermezdim seni , neden gelmek için kilometrelerce yol geleyim dedi. Her dakika kontrol manyağı yapıyorum. Sevgi değilde takıntımı bu dedi ve sorunlarımı konustuk Şu an yanımda ama dünden beri ben gerçekten çok üzüldüm bazı yerlerde. Biliyorum kaldırılabilicek bişey değil bu ağır bişey ama elimde olan bişey yok
Borderline birisi ile beraber olur musunuz?