Güncellemeler
+1 yıl
Bizi nasıl bir son bekliyor bilmiyorum ve her geçen günde de bağlanıyorum ona beni korkutanda bu ve girmesinden korkuyorum bunu dile getirdim seninle dalga geçiyor olsam herkese göstermezdim seni , neden gelmek için kilometrelerce yol geleyim dedi. Her dakika kontrol manyağı yapıyorum. Sevgi değilde takıntımı bu dedi ve sorunlarımı konustuk Şu an yanımda ama dünden beri ben gerçekten çok üzüldüm bazı yerlerde. Biliyorum kaldırılabilicek bişey değil bu ağır bişey ama elimde olan bişey yok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Is arkadaşım borderline di işde 1 saat görmeye dayanamazdım birde sevgilim olacak aman Allah korusun çok sıkıntılı tipler
Neden Böyle diyorsunuz? Kalbimiz yokmu bizim sevemiyormuyuz?
asil sizin kalbiniz yok mu bizi sevemiyor musunuz 😛
@destroylonely insanları doğrusu sevmiyorum işime geldiği gibiyim. İstediğim kadar yakınım ama istediğimde de değilim. En yakınım sandığım insana güven duymasam herseyi evet yapabilirim bana zarar vericeğini düşünüyosam. Çok arkadas kaybettim ama çokta kazandım. Borderline olduğumu anlayamadılar tabiiki mesafeliyim çünkü
Ama yakınıma 1 hafta giren insan tek kötülüğü dokunsa anlar zaten. İş hayatımdaki adamın bile psikolojisini bozmustum beni düzeltmek için çok çaba sarf etmişti ben ama onu değiştirdim bazı alışkanlıklarını, onun beni değiştirme sansı yoktu sadece bazı yerlerimi törpülemişti. Hayatı ondan öğrendim ve insanlara tahamül etmeyi, sabırı
Beraber olmak istemem Bildiğim kadarıyla çift kişilikleri var
Hayır atak gelmediği sürece normalim ama çoğu zaman değilim insanlara yaklasamıyorum çoğu zamanda kendimle çelişiyorum. Durduk yere otobüste eve gelirken bile atağım tutup ağlamaya baslayabilirim kesinlikle sebepte yok, intihara meyilli miyim evet her gün düşünüyorum ama yapmıyorum. Mükemmelim ama değilim gibi. Karsımdaki insanı seviyorum ama anlıkta soğuyorum duygusal dalgalanmalarmıs ben panik atak diye geçiştirmişim , Çalısırken ama çok insanların olduğu yerler bana iyi gelmiyor sessiz yerlerde beni ürkütüyor çok hakreketli bir hayatım var çok hiperaktif bir kızım. Kaç defa psikiyatriste yönlendirildim ama konusmadımki depresyon dediler zorla götürüldüğüm için aile zoru ile tedavim vardı zaten onuda eklediler saldırganlıklarım yizünden de bide orada çektim , onlara karsıda önyargılıyım. Tek basıma tedavi olamıcam gibi hissediyorum bende yanında geleceğim dediği için beraber gitmeyi kabul ettim terapisti. Herşeyin sebebinin ailem olduğunu ona anlattım. Gidicek mi bilmiyorum bu onda nasıl bir izlenim oluşturdu? Ben açıkçası ağır olduğunu biliyorum ama ondan saklayıp ileride çıksaydı bu durum daha fazla yıpranacağımızı düşündüm , bir anlık bosluğum ile de söyledim. O beraber olmak istemeseydi hala Şu an bana yazmazdı değil mi?
Tedavisi ilaçla olduğunda geçiyor mu peki
İlaç beni durgunlastırıyor öfke nöbetlerimi. Bira etkisi bana faydası olsaydı kullanırdım yan etkileri çok oldu halüsinasyon görmeye basladım sosyal hayatımı etkiledi okulda ve sinirlenip siseyi asağı attım. Tek hatanda seni hastaneye yatırırız dediler. Zamanında agresif bir ergendim döverek birkaç kişiye zarar verdim saçını basını yoldumda okulda
kötüymüş
Uzun zamandır ilac kullanmadım ama sonra duygularımın çok hızlı değiştiğini fark ettim. Kalp çarpıntıları çok fazla zaten aniden geliyor yoğun duygu patlaması. Ailem dahi kimse artık zaten benle bas edemiyor kendi halime bıraktılar. Sinirlenip yok oluyorum sakinleşince geri dönüyorum
ilaç kullanman lazım bence tek çözüm budur doktora gitsene
O gelirse gideceğim yoksa asla gitmem
Bu dizi her geçen gün biraz daha heycanlaniyor yakinda adrenalin patlaması yaşarız heralde
Seviyorsam evet diğer türlü uğraşamam
Değmez
O nasıl bısey
Hiç bulaşma
nasil bi durum
bordoline nedir
Borderline kişilik bozukluğu; kişinin düşünce ve algılama biçiminde, insanlara karşı olan duygularında ve ikili ilişkilerinde problemlere yol açan bir psikiyatrik rahatsızlıktır. Rahatsızlığı tanımlayan 'borderline' kelimesi 'sınırda, belirsiz' anlamını taşır.
@tarihmeleği Vaow, oldukça kötü olmalı. Ayrıca bu nadide bilgi için teşekkür Wikipedia Hanım
Rica ederim 😅😅😅