Borderline olmak?

merhaba son birkaç yıldır kendimi ya çok mutlu ya da çok üzgün hissediyorum. Sevdiğimi sandığım birine bile nefretle baktığım çok oluyor ve gün içinde bu kısır döngü şeklinde devam ediyor. Bazı günler kendimi aynada çok güzel bulurken bazı günler yüzümü vücudumdan kesip atmak isteyecek kadar nefret ediyorum. Boyum ve kilomda da aynı şekilde. 172cm 64kg'ım ve bu bazen gözüme çok normal vücut ölçüleri gibi gelse de, bazen boyum veya kilom fazla gibi hissediyorum (bunları düşünürken çoğunlukla vücut ölçülerimde normalden farklı bir değişiklik olmamış oluyor) yani kendimi anlayamıyorum. Bu durum ilişki hayatım içinde geçerli. Birini ona tapacak kadar çok seviyorum ve her şey iyi giderken bir anda ondan buz gibi soğuyorum ve bu yalnızca 2 ay gibi bir sürede gerçekleşiyor. Karşı taraf hiçbir şey yapmamış olsa bile. Bu durum için psikologla birkaç seansımız oldu ve ilaç kullanmam talep edildi ama ailem kırmızı reçeteli ilaç kullanmama rıza göstermediği için ilaç tedavisi maalesef mümkün değil. Ne yapabilirim düzelmek için? Artık bu dalgalanmalardan, kendimi tanıyamamaktan ve tahmin edememekten yoruldum.
Borderline olmak?