Aşırı dişlek değilim normal bir boyut daha beter olanları var ama yaptıramıyorum gezmedigim doktor kalmadı alt çenem dar oldugu icin hepsi ameliyatsız tel takılmaz düzelmez dediler. Ne kadar yalvarsam da birçok doktor böyle dedi. Porselen yaptırayım dedim ağzın zor açılıyor çok işkenceli olur yapmak dediler doktor doktor dolaşmaktan tükendim artık. Ama arkadaslarım alay konusu ediyor çirkin durmuyor tavşan dişliyim çocukça bir ifade var yüzümde ama ileride yakın ilişkilerde sorun olur sen git kırdır çeneni dediler ama ameliyattan korkuyorum. Çok itici geliyor mu size?
Cevabın nedir?
+1 yılBenimde üst çenem çok dar ve gerideydi. 1 ay önce ameliyat oldum. Hatta 1 buçuk ay oldu. Sonuçtan çok memnunum. Açıkçası iyiki olmuşum diyorum. Kendime planım güvenim arttı. Görenler ilk bakışta değişimi farkedip çok guzelesmissin diyorlar. Çevreden olumlu tepkiler aldıkça daha iyi hissediyor insan. Yaş küçükken kesinlikle yaptır derim. İlerledikçe zor çünkü
06 Yorumla
Soran+1 yılailem izin vermiyor ve bende çok korktum ya. yaptırmamakta kararlılar çirkin değilsin falan diyorlar doktora da gittik oda Ben baktım ve göze batmıyorsun böyle de yaşayabilirsin dedi içimde olmak isteği var aslında. çok zor muydu peki ameliyattan sonrası ve İstanbul'da mı oldun?
- +1 yıl
Benimde ailem başta istekli değillerdi ama üst çene damağım çok dardı doktor ilerde de sağlık problemleri yaşanılır bu durumdan dolayı falan diyince zamanla ikna oldular. Evet İstanbul'da oldum. Ameliyattan sonraki ilk 1 hafta biraz sıkıntılıydı sonrası rahatladım baya. Görünüş olarakta psikolojik olarakta kendimi daha iyi hissediyorum. Üste çene ameliyatı olduğum için burnumun görüntüsü de değişti. Ucu kalkık duruyor. Zaten kemerli bir burnum yoktu şu an daha küçük ve ucu kalkık.
Soran+1 yılanladım bana da doktor hiçbir sıkıntı olmaz şu ana kadar yaşadıysan böyle de yaşabilirsin dedi senin sağlık sorunun varmış benim de olsaydı ailem ikna olurdu belki ya doktor öyle dedikten sonra ailem ikna olmuyor. ben görünüş olarak hoşuma gitmiyor Demet Özdemir'e benzetiyorlar beni mesela o güzel kıza bile at ağızlı diyorlar hiç hoş değil bana da kim bilir neler diyorlardır -ki bazen hakaret ederken arkamdan yakaladıklarım oldu- bana da doktor 7-8 ay sadece pipetle besleniceksin dedi gerçekten böyle bir şey mi var?
- +1 yıl
7-8 ay mı doktor çok abartmış. İlk 1 hafta pipetle besledim ben. Ameliyat olduğun için hassas oluyor tabi çiğneyemiyorsun. Ama 1-2 haftadan sonra normal beslenmene dönüyorsun. Tabi çok sert şeyler yemiyorsen gene. Benim de büyük bir sıkıntı yoktu ama. Görünüş olarak ben kendim rahatsız oluyordum. Ama baya fark etti. Sadece çenemde değil yüzümün diğer noktalarında da olumlu değişiklikller oldu. Tabi çene yüzün hatlarını belirliyor. Özelden sormak istediğin bişey olursa sorabilirsin. Fotoğrafın var mı ona göre söyleyebilirim. Yani bu süreç içerisinde baya bir kişinin ameliyat sürecine şahit oldum bende
Soran+1 yılvalla 7-8 ay diyince annemler de zaten istemiyordu doktor öyle diyince iyice vazgeçtiler. anladım bilgilendirdigin icin tesekkur ederim mesaj atıyorum istersen çenemin fotoğrafını
- +1 yıl
Tabi atabilirsin
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır ben çok seviyorum öyle insanları çok tatlı ve çekici oluyorlar. Arkadaşların ise kendilerini ön plana çıkarmak ve egolarini tatmin etmek için öyle konuşuyor.
06 Yorumla
Soran+1 yılya en yakın arkadasım yanıma oturdu bence sen tel taktır dedi durduk yere. ve gözlerine çok net baktım bana acıyan bakış attı resmen. konuşurken çok zorlanıyorum bir de çok güldüm mü aşırı çirkin bir varlığa dönüşüyorum 😒 teşekkür ederim bu arada:)
Cevap sahibi+1 yılYa benimde çene damak yapim bir acayip alt çenem geride üst çenem önde ve çene yapim cok dar bendede var disleklik ama bunu hiç dile getirmedim rahatsız olduğumu belli etmedim çünkü böyle yapınca millet fikir beyan etme hakkı buluyor kendinde ve daha çok gözlerine batıyor. Ama ben rahatsız değilim her insana yakışan bir yapı vardır bu bana yakışıyor bu belki bir kusurdur ama ben böyleyim benim özelliğim bu kusursuz olmak zorunda değilim
Soran+1 yılgerçekten aynı beni tarif ettin benim ağzım da aynı. ve çok dogru söyledin ben ya tel taktırmak istiyorum falan diye diye bunlar kendilerinde yorum hakkı buldular. en iyisi kimseyle içli dışlı olmamak ya artık onlar yüzünden aynaya bakmaktan tiksiniyorum gözüme çok batıyor çenem inci gibi dişlerim olsaydı keşke diyorum
Cevap sahibi+1 yılEminim benim dislerim seninkinden kötü durumda çenem dar olduğu için dişlerim hem çarpık hem önde böyle olunca dudaklarımda ördek ağzı gibi duruyor. Kusurlarindan kimseye bahsetme daha çok dikkat çekiyor ve insanlar kendi egolari için bunu kullaniyor
Soran+1 yılhayır benden kötü değildir şu tarif ettigin benim ağız yapım. uyurken ağzım kapanmıyor mesela hiç herkes dişim hakkında yorum yaptı kuzenim 13 yaşında bana ağzından salya akıyor mu dedi ya tövbe yarabbim allahtan öyle bişey yok o kadarı da olursa artık aşırı üzülürdüm. alt dişlerim çarpık böyle kafalarına göre çıkmış hepsi birbirinden bağımsız hey maşallah😒 son cümlene sonuna kadar katılıyorum kendilerine malzeme arıyorlar ve bir kusurundan bahsettin mi alakasız yerde bile muhabbet konusu oluyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılTek derdimiz diş olsun boşver ya artık takıntı yaptığınıda belli etme kendine güvenin olsun güven derkende kendini begenmisler gibi davranma yani
+1 yıl:D milletin derdine bak ya kasap et derdinde koyun can arkadaşım bunu sorun etme seni ilk önce sevecek bir insan ruhun kalbin için sevmelidir seni sen oldn içn her insan muhtesem yakışıklı güzel dğeil yeteri kdr bir güzellin varsa yeter daha fazlasına grk yok
05 Yorumla
Soran+1 yılsizin icin sıradan gelebilir ama çevremdeki insanların alay etmesi beni derinden üzüyor tek derdim bu değil evet sadece bu gibi gözükebiliyor olabilir ama 7/24 alay konusu olmak gerçekten katlanılır gibi değil
- +1 yıl
yaşın kac bilmiyrm ama şunu söleyeyim herkes kendi götünün altındaki boka bksın onlar mükemmel mi senle alay ediyor vücudnda bir kusur olmayabilir onların ama kötü bir ruha sahiptir karaktersizdir ama sen oylemisin iyi bir insansan takma dört dörtlük müslaman gibi düşün
Soran+1 yılşükürler olsun birisiyle dalga geçme gibi bir alışkanlığım yok kötü zaten davranamam kendi Halim'de yaşıyorum bir şekilde , insanlar saçma sapan işte. artık millet egolarını tatmak için en yakın arkadaşlarını harcar oldular
- +1 yıl
yani böyle yapan bir insana arkadaş denmez ztn her insanın kusuru vardır ve o kusurlarla sevmektir güzel olan bu eğer kalbinde kusur varsa düzeltebilirsen ne mutlu
Soran+1 yılhaklısınız teşekkür ederim
+1 yılBazı şeyleri siz karşı taraftan çok daha fazla sorun edebiliyosunuz. Bunlar ufak problemler. Seni dişinden dolayı itici bulacak olan bırak senle olmasın :)
09 Yorumla
Soran+1 yılzaten şu ana kadar 1 kişi oldu benimle başka kimse olmadı o kişiye de en yakın arkadası benim dişimden bahsedip gülüyordu insanlara neden bu kadar batıyor? anlamış değilim. burda taa yazın doktorlar falan aramadan önce soru sormuştum dişleklik tatlı geliyor mu size diye, birisi evlendiğin Zaman karşı kişiyle yakın temasta bulunduğun Zaman mazallah ağzını kanatabilirsin git düzelt dedi o gun bugundur zaten hiçbir erkeği sevmedim istemem de😓
- +1 yıl
psikolojik olarak kendine bu durumu bir problem haline getirmişsin takip yollarsan detaylı konuşabiliriz.
Soran+1 yıltamamdır yolladım
- +1 yıl
xper seviyem gelişince bu konuyu detaylı konuşalım olurmu?
Soran+1 yıltamam, çok tesekkur ederim
- +1 yıl
rica ederim ama xper seviyem gelişinceye kadarda bu konuyu at kafandan gereksiz huzursuzluk bence :)
Soran+1 yılben de konusmak isterim ama aklımdan cıkmıyor bir mucize olsa da düzelse keşkeee
- +1 yıl
az sabret konuşcaz uzun uzun ya da sen mesaj atabiliyosan face profilini at ordan yazayım
Soran+1 yılattım ben
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
15Cevap
+1 yılBende de var kimse iticisin demiyor, niye bu kadar kafaya takıyorsun ki?
05 Yorumla
Soran+1 yılben gülerken dalga geçiyorlar, en yakın arkadasım sana bişey dicem bence tel taktırman lazım dedi ama maalesef öyle bir çenem var ki Allah'a isyan etmiyorum ama çözüm yolunun ameliyat olmamasını isterdim
- +1 yıl
Öyle insanları arkadaş diye tutmaman lazım. Biraz önce de biri bu soruyu sormuştu sen miydin o?
Soran+1 yılyok ben daha yeni soru sordum. uyumaya calıstım uyuyamadım benimle alay etmeleri üzüyor beni
uyku girmiyo gözüme buraya geldim bende- +1 yıl
öyle insanlarla muhatap olma, kendini olduğun gibi kabullen seninle nasılsan öyle kabul edecek insanlarla arkadaş ol.
Soran+1 yılçok seviyorum o arkadasımı aslında ama beni çok üzdü kalbini kırmak istemiyorum ama sanırım bir daha derse terslicem. terslemem de zor ben salaklık yaptım hep fikir beyan ettiler bende dinledim ya bende sevmiyorum dişlerimi falan dedim şimdi yüzümü inceliyorlar sürekli mübarek
- Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır bence çok hoş duruyor bunun için uzulmemelisin...
00 Yorumla
+1 yılSeni seven seni oldugun gibi sevsin. Ve şukretmeyi bil.
010 Yorumla
Soran+1 yılşükrediyorum isyan da etmedim hiç arkadaslarım psikolojimi bozdu bu saatlere kadar uyuyamıyorum hiç bu kadar alay edilmez bir insanla ya
- +1 yıl
Hic kimse dört dörtlük degildir. Bazilarinin dis gorunusunde bazilarinin hayatlarinda kusur vardir. Ve seni üzenlerden uzak dur. Onlar kim oluyor sana bunlari deme haklari duyabiliyor?
Soran+1 yılben çok sakin biriyim çok arkadaş canlısıyım kimseye küsmüyorum alınıyorum içime atıyorum onlar da yüz buluyor bunları söylemeye. sonra işte olan bana oluyor bu saat oldu uyku girmiyor gözüme
- +1 yıl
Hımm. Dogrudur bak mesela benide cirkin bulan var begenmeyen var begenen insanlar da var. 😐 beni de cok üzdüler.
- +1 yıl
Belki de seni kiskaniyor da olabilir arkadaslarin. Mesela benim ben mezun oldugm bikac arkadasimla gorusuyorum spor kursu'nda onlar mesela kiskanc tipler.
Soran+1 yılya bazen bana bakıyor çok güzelsin kanka ya diyor gözlerimin icine bakarak, sonra bir muhabbet oluyor senin gibi kızın Nasıl sevgilisi yok anlamıyorum erkek olsam sana bakarım valla diyor. 2 gün sonra alay etmeceler başlıyor. insanları anlayamıyorum kaç yaşıma gelirsem geleyim anlayamıcam ama kıskandığını zannetmiyorum bunu erkek kankalarım bile dedi yani 😒
- +1 yıl
Guclu ve dik dur. Sen guclu ve guzel bir kizsın. Bence 😊
Soran+1 yılçok teşekkür ederim çok iyisin yüzüm güldü ☺️
- +1 yıl
Hep güler ins 😊
Soran+1 yılinsallah seninde :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen dislegim ve dislek insanlsr bana cok tatli geliyo. Cevremdekiler de beni tatlı buluyo. Benim de cenem dar evet
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki Sanada dediler mi sadece ameliyatla düzelir diye
- Sağlık konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılLa yok bişey yapma dişine gayet sevimli gelir bana))
05 Yorumla
Soran+1 yılitici de gelebilir ama :)
- +1 yıl
Yav yok gelebilir olabilir kafasıyla kendini değiştirme. Ben gayet sevimli buluyorum
- +1 yıl
Seni seven oyle sevsin😉
Soran+1 yılvalla seven yok ki herkes dış görünüşe bakıyor ondan sonra muhabbet kuruyor benim çevrem full böyle :/
- +1 yıl
Dış görünüşe önem verenle senin de işin olmasın bence. Kainat güzeli olsan ne yazar.. Hangi güzel yüzlü solmadıki
fotoğraf atar mısın rica etsem ona göre bir şeyler söyliyeceğim
00 Yorumla
+1 yılHayır hiçte itici gelmiyor öyle arkadaşlarım var hatta daha ponçik yapıyor😂
00 YorumlaBazıları tatlı gözüküyor
10 YorumlaBence bu seni daha çekici yapar...
00 Yorumla- Sağlık konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılresimle görmeden bişey diyemem
011 Yorumla
Soran+1 yılfoto Nasıl atılıyor bilmiyorum ama şöyle diyim önden güzel duruyor hemde tavşan diş oldugu icin tatlı duruyor ama yan profilden berbat biriyim
- +1 yıl
ön profilden iyi duruyorsa sorun yok bence
Soran+1 yılyandan biri bakınca çok kötü ama sıkıntı olmaz mı
- +1 yıl
genelde iletişim hali yüz yüze olduğu için yandan bakacaklarını pek sanmıyorum yani kimse takmaz
Soran+1 yılCafede falan otururken yanımda biri varsa inceliyor hep
- +1 yıl
bence kuruntu yapıyorsun sana öyle geliyor.. belki ilk kez seni tanımak isteyen birisi bakabilir ama seni tanıdıkça alışır zaten bu duruma
Soran+1 yılpeki arkadaslarımın uzun uzun bakıp kanka bence tel taktır ya demesi :/ ben kimseye hiçbir zaman demem öyle kendini kötü hisseder diye baya inceliyorlar beni
- +1 yıl
ya görme imkanım olsa daha net yorum yapıcam da işte.. yani diş o kadar zor bir şey ki yaptırsan bir türlü yaptırmasan bir türlü.. burda önemli olan senin kararın sen kendini iyi hissediyorsan taktırmana gerek yok
Soran+1 yılözelden atsam dişimi olur mu
- +1 yıl
sorun değil atabilirsin
Soran+1 yıltamam istek atıyorum
+1 yılBirlikte olmaktan kastın zina mı
08 Yorumla
Soran+1 yılyok sevgili , evlilik anlamında
- +1 yıl
He yok kanka
Soran+1 yılharbi mi be niye
- +1 yıl
Ben evlilik düşünmüyorum direk
Soran+1 yılhmm anladım bende dedim dişleklik dedim diye tiksindi mi :/ teşekkür ederim yinede
- +1 yıl
Kanka disleklik te nasil disleklik önemli olan o
Soran+1 yıltavşan diş ama sevdigim tek yanı tavşan dis olması çocukca ifade oluyor suratımda , aşırı dişlek değil dümdüz inci gibi dişlerim yok ama allahtan iyice beter değil ağzım kapanıyor
- +1 yıl
O zaman olabilir yav görmek lazim
+1 yılNasıl sadece cinselmin😅
01 Yorumla
Soran+1 yılkusura bakmayın anlayamadım :/
Yakin iliskiden kasitin ne?
00 YorumlaDişlekler bence daha bir tatlı oluyor
04 Yorumla
Soran+1 yılkonuşurken zorlanıyorum rahat gülemiyorum ve ne zaman çok gülsem suratıma bakıp mal diyorlar ya olamaz böyle bişey psikolojim bozuldu artık😓
- +1 yıl
Bence sen dişlerini değil arkadaşlarını değiştir ;)
Soran+1 yılah bencede çok sinirimi bozuyorlar uzun zamandır
- +1 yıl
En doğru karar bu bence de :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇene ucun geride galiba benimde öyle sorun etmem
013 Yorumla
Soran+1 yılevet geride ön iki dişim Fırlak olmasa göze Batmaz geride olması ama hem alt çene geride ön ilerde olunca yan profilden çok kötü görüntü oluşuyor
Cevap sahibi+1 yılBende diş teli takıyorum
İlk taktığımda konuşamıyordum bile
Sizi takip edebilir miyim
Doktorlara filan gittim bende
Ameliyat biraz sıkıntı ama yüz güldürür
Soran+1 yıltabi edebilirsiniz ama gizlisiniz Nasıl olacak? ya ben tele apareye her şeye razıydım ama özel hastanenin doktoruna da gittim telle düzelecek durum yok dediler devlet hastanesindeki doktor da. ameliyat çok riskli ama😓
Cevap sahibi+1 yılgizliden çıktım yan profilden filan görmek istiyorum acaba durum nasıl diye
Soran+1 yılistek göndereyim şimdi yarın atsam olur mu
Cevap sahibi+1 yılOlur önden dişleri ve yandan profi atarsın
Cevap sahibi+1 yılBen doktorlar filan öneririm sana
Soran+1 yıltamamdır. İstanbul'da yaşıyorum ve gerçekten lüks yerlerdeki doktorlara da gittim tavaf ettim ya İstanbul'u. ama nafile hepsi ameliyat dedi umudum kalmadı benim artık
Cevap sahibi+1 yılHangi doktor mesela
Emre ilhan
Güncel öztürk
Arda katırcıoğlu
Vb
Soran+1 yılbu kişiler degil ama gercekten ameliyatsız kurtarılacak bir ağız yapım yok
Cevap sahibi+1 yılÖzelden yaZdım yan profilden fotoğrafımı atıyım değerlendirir misin
Soran+1 yılben yarın atacağım ama sen mi atacaksın şimdi anlamadım ama atarsan bakarım tabiki
Cevap sahibi+1 yılAtıım
+1 yılboşver sorun etme
00 Yorumla
+1 yılsıkıntı olmaz niye olmayayım ki
00 YorumlaYok ya
00 YorumlaSağlık konusunda 4,3b cevap paylaştı. Olabilir
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi