200 km yol diyelim gidiş
yoksa sen git bebek burada kalacak mı dersiniz
benim ki öyle diyor da🤷🏻♀️ ya da aynı gün dönecekmişim
200 km yol diyelim gidiş
yoksa sen git bebek burada kalacak mı dersiniz
benim ki öyle diyor da🤷🏻♀️ ya da aynı gün dönecekmişim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben kendim götürürüm ve bende eşimle çocuğumla kalırım.. onunn ailesi benimde ailem
Yani evet te kendisi çok yoğun çalışıyor
Ee o zaman gidin birkaç gün kalın demeli
E işte çocuğu kaçırmamdan korkuyormuş
Eşinle sorunlar mi var boşanma durumu vs bir konu geçti mi
Bizim sorunumuz hiç bitmez ki evlendiğimizden beri problemliyiz boşanma konusu bir çok kez geçti şu an dada boşanmayı düşünüyorum
Eee o zaman neden çocuk yaptınız böyle güvenmediğiniz boşanmak için çaba harcadığınız birinden
Çok saçma ben giderdim 200 km yol ne ya
Gidemezsin derse de yine giderdin yani bebeğinle beraber
Mantıklı açıklama sunması lazım. Eğer yeni doğan değilse 5 aylıktan sonra bebek 200km yolu kaldırabilir annesiyle birlikte
9 aylık
Onsuz uyumak istemiyormuş muş sanki çok ilgileniyor da ağladığında diğer odaya kaçıyor
ohooo çok rahat gidilebilir ayrıca benim eşim istemiyorum derse sen götürceksin o zaman derim krndi ailemi görmem hakkım bebeği görmelerini istemem de hakkım 9 ay taşımışım büyütmüşüm böyle bir konuda bile isteğimin önemi yoksa o evlilikte benim ne işim var?
Babam geldi gördü bi kaç kere sizde gelin diyor o gelemiyorsa sen gel kendide çok yoğun çalışıyor haftanın 6 günü e bana da izin vermiyor orada yatmama
Ya bu konuda karışmaması lazım allah bilir onun ailesi de sürekli dibinizdedir he
Çocuğu kaçırmamdan korkuyormuş.. anlamadım gitti.. yok annesi babası da çalıştığı için çok görüşmezler okadar
Snin kocan ruh hastası
Banada öyle geliyor hata ettim evlenmekle
Evlendin niye cocuk yapıyon knk
Ruh hastası belirtileri çocuktan sonra ortaya çıktı😅
Ben de yeni evliyim 4 yıl düşünmüyotum çocuk eşim dünya iyisi ama bu zor bir karar
Allah mutluluğunuzu eksik etmesin evet iyi düşünmek gerek biz hata ettik. Bencede uzun bir süre yapmayın zamanın ne getireceği belli olmuyor
Amin insallah başlarda olur öyle ama madem sana öyle yapoyor biraz sorumluluk ver ona
Bebek kaç aylık
9
Ml mi bu
Aylık
Mal mı dedim
😂😂 mal evet
Belli
ben de giderim kocisimle
Anne nereye bebek oraya olmaz öyle sey
Kaç yaşında
34
Hayır çocuk