Bebeğinize bazen birkaç saat bakan kayınvalidenize harçlık verir miydiniz?

Merhaba arkadaşlar ben ev hanımıyım ama eşimle işlerimiz olduğu zaman dışarı çıkıyoruz kaynanam kışın bizde kaldığı için ben dışarı çıkınca bebeğim ona bırakıyorum bebeğim daha 4 aylık rada ona harçlık veriyorum iyi mi yapıyorum yoksa yazın onlar köyde olunca bana para çok lazım olur mu paramı biriktirsem mi kaynanamı arada harçlık versem mi çok kararsızım ama ev işlerimi de yapıyor kendisi size olsanız ne yapardınız
Güncellemeler
+1 yıl
Benimde çok param yok aslında biz vaktim olunca panç kırlent kılıfı yapıyorum ve ayda toplasan Max. 600 geçiyor elime kendime bile çok bişey alamazken arada kaynanama harçlık veriyorum geçen gün doğum günüydü 20 evro verdim. Bebeğime bakıyor benim dışarıda işim olunca ama dile gelmesin diye para vermek zorunda hissediyorum kendimi ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Toplasan ayda 600 TL falan elime geçiyor yaptığım işten kaynanam da benim dışarıda işim olunca bebeğe bakıyor (aynı evdeyiz kışlari) Para vermek zorunda hissediyorum kendimi geçen doğum gününde 20 evro vermiştim sürekli de vermeme gerek var mı? Ondan sonra da kumaş aldım ona elbise diktim 4 tane
Bebeğinize bazen birkaç saat bakan kayınvalidenize harçlık verir miydiniz?