AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
157Cevap
Sevgilinin eski nişanlısıyla konuşman sence normal mi? Öncelikli soru bu... soruna gelince artık akıllı telefonlarda hersey mevcut engelle numarayı bitsin gitsin !
Bunda neden ortada kalıyosunki kız apaçık kıskanıyor ayırmaya çalışıyor. fırsat verme huzurunuzu bozma. onu sevseydi onun yanında olurdu zaten senin deyil
Deli misin sen tabikidr inanmicaksin
o eski sevgilisinin kuyruk acisi hala var ve amaci senden ayırıp kendine yamalamak bu net
sakın inanma ve bu sacmaliklar yuzunden bırakma ayrica o kiz sana bir daha mesaj atmasin engelle hemde hemen.!
ben eskı nısanlı olsam artık o baskasıyla oldugu ıcın o bana mesaj atsa bıle ona karsı soguk olurdum
ve aralarınada asla gırmezdım (alana hayırlı olsun ) cınsınden bı olaya gırerdım
yanı anlıyacagın bu normal bı durum degıl takma kafana
bir başkasına mükemmel gelen sana itici gelebilir bir başkasının kötülediğ sana mükemmel gelebilir... BU hayatı yaşayacaksan önemli olan hayatı paylaştığın insanla aranızdaki uyumdur... Başkalrının fikirlerine göre hayatını yönlendirme..
çocugu sana övcek değil tabiki kötüliycek ki ondan uzaklaş çocukta ona kalsın ama aldırma sen sevgilinden eminsen gerisi boş ama kızada şimdi ayar oldum he yolsana sacını basını bak bida ağzına alıyomu çocugun adını :D
Klasik şeyler söylemiş bu konuda kendine sor aşkla bakmadan kendi içindeki ses sana duymak istediğini söyler
Ya kiskaniyor ya da uyarmaya çalışıyo. Kizin dediklerini takmiyormus gibi davran ama soylediklerini de aklının bir köşesinde tut derim
Bence erkek arkadaşına karşı hala hisleri olduğu için aranızı açmaya çalışıyor olabilir. Güvenme derim.
Kız şizofren piskopata bağlamış aranı bozmaya çalışıyo pisikolojisi bozuk ayrılığı hazmedememiş belli :)
sizi ayırcak kına yakcak düşme şu kaşarın ağına a. q mallarla uğraşma kızım mutluluğuna bak iyiliycek hali yok ya kıskanıyo seni
umursama kıskandığındandır. Sen güvenip onunla bir ilişkiye başlamışsan eskileri dinlemene hiç gerek yok. Hatta bence açıkça o kıza susmasını söyle.
Kedi uzanamadığı ciğere murdar dermiş. O kıza uyma dikkate de alma. O ayrılık acısıyla sevgilini yerden yere vurur kötüler.
Apacik seni kiskaniyor sakin pirim verme. sevgilinin sana bir yanlisi oldu mu seni supheye dusurecek?
Sen kendi izlenimlerin duygulrinla tani, eski nisanlisinin laflariyla degil, kedi ciger meselesi yapiyo olabilir kiz..
Sen sevgiline güvenmiyorda elin kadınına mı güveniyorsun? Haksızlık ediyorsun ona bence. Tabi kötüler eski nişanlısı sonuçta. Hem onunla yaşadıkları bitmiş gitmiş şeyler daha ne?
Kötülemesini soruşturmuyormu sevgilin , demiyormu o kıza neden böyle yapıyorsun diye.. telefonda hoporlere alıp konuşsun sevgilin.. kız dökülsün :D
mesajlari göster deme aklina gelmdimi
cünkü erkeklerde hic güven olmaz yaparmi yapar senle evlencek onlda laylayina düsünüyor ola bilir
Takma kuzum. Hem sen neden eski nişanlısıyla görüşüyorsun ki hala. Her insanla her insan anlaşacak diye bir şey yok. Sen tanıyıp öğrenmeye bak kimsenin dolduruşuna gelme. Ağzı olan konuşuyor
Geçmişi geçmişte bırakmak lazım sen kendi iliskine odaklan kendin kararların doğrultusunda ilerle ve fotoğraf çek sonuç zaten kendi gelicektir
Sana 'aa çok iyi çocuk canım çok sevindim umarım evlenirsiniz' diyecek hali yok ya karektersiz her insan hayatından çıkan her Kişiyi kötüler bu insanın doğasında var
sen sevgilinin eski nişanlısıyla neden iletişimdesin ben onu anlamadım?
Ben iletişimde degilim kiz benim erkek kardesimi bulmuş Facebookdan erkek kardesime yazmis ablanla konusabilirmiyim nolur felan filan...
sonra en son dedim konusyim bizi rahat biraksin ama kiz napdi okadar sey yazmis onu hep kotulemis
ee heralde öyle olmasa eski nişanlı denmezdi adına dimi.
Sorduğun sorudaki saçmalığa bak. Akılsız mısın kızım kötülüyorsa bilki aaranızı bozmak istediğinden çekemediğinden kafanı karıştırıp ayrılmanızı sağlycak aklı sıra.. Görülen o ki kafanı karıştırmayı başarmış bile!
Sevgilinle aran iyiyse sakın bozma çok pişman olursun sonradan ve eğer aklına takılan bir şey varsa bunu onunla sakince konuşarak paylaşmaya çalış aranıza başka birinin girmesine izin verme adı üstünde eski o
Başkalarına kulaklarını tıka.
Sonuçta sevgilinin ESKİ nişanlısı geride kalmış.
Sakın attığı mesajlara geri dönme.
Kafanı karıştırmasına izin verme.
seviyorsan kızı dinleme, ve sevgiline inan. yoksa kaybedince sen daha çok üzülürsün, kızıda engelle bence..
Ben olsam bir tane maden suyu alırdım sonra derdim ki al bunu iç hazımsızlığa iyi gelir :)) derdim. :)
Sana kotuluyorki kendine kalsin :) dogru yoldasin devam et birakma sevgilini :)
Cekemeyenler catlasin :)
Kız seninkine göz koymus. Benim de başıma geldi. Kızla iletişimini kes çocuktan da ayrıl. bir b. k olmaz onlardan
He pardon ya çocukla nişanli olduğunuzu yeniokudum :D kkızla konuşmayi bırak
İnanma canm ya nasi inanirsin sacmalama sevmese onu knsmayi degil agzina almaz ismini. Hala knusuyosa bos degildir
Kizim sen salaksin sen o adami sevmiyormusun seviyorsun ve guveniyorsun bitmiştir. Elalemin ne dedigi seni ilgilendirmez ayrica neden onunla konisiyorsunki cok sacma
Gayet açık değil mi aranıza girmeye çalışıyor sakın kızın söyledikleri yüzünden erkek arkadaşına tavır alma. Kızı da dinleme gerekli cevabı ver çenesini kapatsın
Nişanlısının amacı belli canım yoksa niye uğraşsın sen ona deki ben onu hatalarıylada severim sen kurtulmuşsun ya ona bak kendini düşün sevinme de sakın ha kanma ona
Elinde bir kanıtı yoksa boş konuşuyor demektir. Salla gitsin umursama.'' Ben seviyorum sana ne? '' de daha da kudursun. Büyük ihtimalle kıskançlıktan yapıyor. Fena kızmış. :D
sevgilinle o eski nişanlısı ne kadar zaman çıkmışlar ve siz onlar ayrıldıktan ne kadar zaman sonra sevgili oldunuz bu iksi çok önemli şeyler
bende beş yıllık sözlümle ayrıldım ama aldatmış yani bundan kızında haberi yok beş yıl dilekolay yaanmışlıklarımız vardı bana dediklerini onada demiş hep peki ne oldu bnde kızı uyarmak çok istedim yapamadım yaparsam inanmayacaktı çünkü kız hala onu çok sevdiğimi düşünecekti senin gibi düşünecekti belki içine şüphe düşecekti onunda ama erkekte yalan çok iki sözüne kanacaktı kız ben sustum inanılmayacağım için mecburen ve buarada besyıllık sevgilim banada yazdı ara ara bunlrı desemde inanmayacaktı peki ne olacak birgün onuda aldatacak biliyorum yani bu olay evet senin düşünmek istediğin gibide olmuş olabilir hani kız ayrılalı çok olmuştur falan takıktır belki ama bence bu olayda bişiyler hissettm ya hani sevgili değil nişanlısıymış bide bnce çokta rahat olma cokta şüpheci olma herşey olabiilir
Aynen!!
Canını cok yakmış olsa kız benden uzak dursun allahından bulsun dıyıp uzak durur ınadına senı bulup sana yazıyosa kıskanıyo olabılır cok cddı seylermı syledıkı sana senn kafana takıldı ben olsam hc dnlemezdm ama demekkı gerceklık payı var
benimde eski sevgilimin sözlüsü kafayı benle bozmuş eski sevgilimle ayrılalı 2 yıl olmuş kesinlikle görüşmüyoruz ama kız inatla ya telefondan ya da face booktan beni rahatsız ediyor bilemiyoum durduk yere yapılmaz ki bu
Kiza biseyler yapmistir o yuzden kiz pesini birakmiyosa
bence kızı dinleme sevgilinle arasını bozmasına izin verme..
sana mı mesaj atıp eski sevgilini kötülüyor? öyleyse cevap verme eski sonuçta tabi kötülücek erkekler her kızada ayn muamele yapmaz ona kaşar muamelesi yapmıştır sana çok farklı filan gerçi eski nişanlısıymış aman anla işte. D:D
Mesajları göstermesini söyle kıza , ispatlarsa doğrudur , ispatlayamazsa yalandır..
Kızın nişanlında gözü var hala, net." Kimse almasın seni yine bana kalasın" taktiği yapıyor kendince
Uzanamadı, pis diyecek. Başka ne yapsın...
Sen takma
bir iki kere mi rahatsiz etti yoksa sureklimi rahatsiz ediyor?
Kedi uzanamadi cigere mindar dermis bu biraz uzanmis ama yetisememis. Ne derse takma ne olduysa eskide kalmistir o
Bana gore kurbagalar igrenc hayvanlardir bana zarar vermeselerde onlari kotulerim fakat baska biri icin cok iyimser hayvanlar olabilirler. Sadece kuruntu
Sen sevgilinden eminsen mazide kalmış biri neden umrunda olsun. Çamur atsın dursun elleşme :)
Bu konuda sözüne güvenebileceğim en son kişi " ESKİ " olandır. zkanmamalısın, ama küpe yap tabi!!!
sana şunu söleyeyi iyi dinle ''o kıza ne yapılmışsa aynı şey zamanı gelince o genç tarafından sana da yapılacak''
Sakın inanma ayrılırsanız senin manitayı alır elinden kendi aklınla hareket et
tamamda şu var inanıp ayrılırsa manitasını o kız kaparsa demekki o adamın sevgisi sahtedir eger geri o kıza dönerse zaten bunu hiç sevmemiş demektir doğru değil mi
@teresli oda var ama kızın istediğini yapmazdım ben zaten bu arkadaşı cuma gunu ıstemeye gelceklermıs evlilik dusunuyosa arkadaş kotu bırı olmadığını düşünüyorum cocugun.. bu lafların ardını arastırması lazım korukorune ınanmak doğru olmaz
haklısın belkide canımda suda var öncekiylede nişanlanmış kafa kurcalayıcı bircok şeyde var hayırlısı olsun haklarında
@teresli aynen kardeşim Allah hepimize hayırlı eş nasip etsin
eski nişanlısıyla senin görüşmen başlıca bir hata, onu ikinizde hayatınızdan çıkarmalısınız
Kızın niyeti belli, nisanlini istiyo ve sizi ayrmaya calisiyo. Bence nisanlina inanmalisin, seni seviyo olmasa seninle neden su anda nisanli olsun ki. Sen o kizi bosver, inanma, iliskinize devam edin
arkadasım eksıkmısın sen yahuu? senın ne ısın var sevgılının eskı sevgılısı ıle... anlasılmaz yahuuuu
Sence bu kadın senin iyiliğini düşünüyo olabilir mi? Hayır tabiikide. Ozaman kulak asma kalbinin sesini dinle içinden ne geçiyosa onu yap
Yasayarak ogren, Baskalarinin hayatina karismasina Izin verirsen mutsuz olursun
Engelle gitsin sen neden kızla muhattap oluyosun ki.
bence o kıza kulak asma
bı sorunun varsa sevgılınle paylas :D
eski nişanlısıysa vardır bir bildiğiii hayatını mahvetmeni istemem.
ifitra atıyodur çocuk seni istemese nişanlanır mı hem nişanlandı diyelim onu elde tutmak istese duyurur mu kesin iftira atıyo boşkoy geç
sn nie nısanlının eskı sewgilisiyle bir araya geliyosun ki tatlım. bnce hiç kulak asma onun dediklerine hatta görüşmeyi bile kes. bn olsam tahammül edemezdim
neyine ortada kalıyon maloş seni :D bir yanlışını gördünmü? görmedin eee derdin ne ozaman? s. et o kötüleye dursun kedide uzanamadıgı cıgere mındar dıyordu noldu? cıgerı yıyen de oldu