Sevgilimin eski sevgilisini takıntı yaptım, ne yapabilirim?

Sevgilimle iliskimiz daha cok yeni 2. Ayimiza daha yeni girdik. Ama biz bu sure boyunce surekli beraberdik 2 ayin 1 ayi zaten ayni evde yasadik. Onu ilk gordugum gunden beri cok seviyorum o da sevgisini bana fazlasiyla hissettiriyor ama son zamanlarla eski sevgilisini fazla kafaya takmaya basladim aslinda bu bir kac durum sonrasinda oldu. Benim telefonumu karistirmayi gezinmeyi cok sever kendisi bir sey aradigindan degil ama yine de bilmiyorum bende o sirada onun telefonundan galerisine girdim ve 2021den eski sevgilisiyle olan fotograflarin hala durdugunu gordum evet kiskandim ve sinir oldum cunku o benimkilere bu yuzden baktigi zaman hic bir sey bulamamisti ki zaten saklamamda anisi olsun olmasin ama onda gordugumde ise cidden cok kirilmistim benim buna uzuldugumu fark edince hepsini sildi ve benden cok ozur diledi tabi ki bu kizla ayrildiktan sonra sevgilileri olmus ama bilmiyorum. Kotu hissttirdi bugun vsco hesabinda gezerken ordan hala takiplestiklerini ve birbirlerinin fotograflarini onceden cikarken koleksiyonlara eklemisler onlar ve ordaki konusmalar hala duruyordu sonrasinda bu kizi kendim de stolklamak istedim detayli bir bicimde ve sevgilimin annesiyle hala takiplestiklerini gordum ve cidden kendimi cok kötü hissediyorum sevgilimin onu unutamadigini falan dusunuyor degilim ama yine de beni bu durum cok uzdu ne yapabilirim sevgilimi cok seviyorum ve ondan sogumak istemiyorum ayni sekilde onunda benden sogmasini istemiyorum bu durumu nasil atlatabilirim.

Sevgilimin eski sevgilisini takıntı yaptım, ne yapabilirim?