Kolyesini vereyim mi?

Arkadaslar dun 8 aylik sevgilimle ayrildik cocukluk arkadasimdi arkadasken bana asiri iyiydi sevgililigin ilk zamanlarida cok iyiydii son zamanlarda asiri kirici olmaya basladi ve dun gecede sirf biyona neden harf koymuyorsun dedigim icin bana kavga etmeden duramiyorsun dedi konusmayi kesti ben yinede sifremi bile degistirmedim sabah barisiriz dedim sabah uyandigimda beni arkadasliktan cikarmis biyosunu silmis temayi degistirmis sekilde gordum bende ne bu kin nefret dedim oda bana olmuyor byby dedi ben ne kadar yapma etme desem bile sadece byby diyip durdu engelledi facebboktan yazdim seni seviyorum boule yapma son kez goruselim falan diye yinee bizden olmaz artik byby deyip durdu bende en sonda peki dedim konusmayi kestim bu sabahta footolarimizi sildim ona wp den attim video olarak benim icin de bitti diye yazdim beni burdan da engelle dedim tm by dedi ama hala biyografisi duruyor wp de ve bana bi kolye almisti ona demistim. senden vazgecince cikarcam diye kolyeyi sizce vereyim mi cunku bir kez daha ayrildik bundan once ben resmen yalvardim bitmesin diye bence bana acidigi icin baristi ama cok iyi de gidiyorduk neyse sizce kolyeyi vereyim mi bir yanim vermek istiyor onu unutmam lazim gorursem unutamam diye bir yanimda allah belasini versin onunda kolyesini de diyor sizce ne yapayim

Kolyesini vereyim mi?