Bu gün bu tatlış arabayı aldım ve çok mutluyum 😊 üvey amcamın daveti ile Abd'de kalıyor ve bir sirketin muhasebe departmanında 5 aydır çalışıyorum. Bu ay güzel şeyler oldu normalde yarım maaş ikramiye alacaktık patron sürpriz yaptı 1.5 maas ikramiye verdi 😊 Bende bu tatlış arabayı aldım. Içim içime sığmıyor 🥰
Daha iyisi sizlerin olur inşaAllah 🤗 Allaha emanetsiniz 🙋♀️
Bence gayet güzel duruyor araba evet biraz serseri çılgın arabası gibi ama araba çok rahat çok konforlu 😄 araba sürmeyi babamın 92-93 model tiposunda öğrenmiştim 2015 model biraz ağır oldu ama şöyle bisey var bu arabayı kullanmak bisiklet kullanmaktan kolay 🙄 otomatik vites gayet güzel gidiyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayırlı olsun 😊 kız insan bi modelini ozelliklerini filan da yazardı 😂
Sağolun yazıyorum özelliklerini 😂
Toyota corolla
2015 model
1.8 motor benzinli
Otomatik vites
Başka da bisey bilmiyorum hakkında 😅
Ben de BMW 420 aldım 1 hafta önce Almanya'dan selamlar ikimize de hayırlısı olsun
Hayırlı olsun 😊
Hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanin😊🙏
Teşekkür ederim daha iyisi sizin olur insAllah 😊
teşekkür ederim Allah razı olsun 😊🙏
Bizde biberin kilosuna 35 tl verelim
Evet görmüştüm instada
Güle güle bin allah kaza bela vermesin inşallah 🙃
Çok teşekkürler 😊
Hayırlı olsun Allah isteyenlere de versin
Teşekkür ederim 😊 daha iyisi sizlerin olur inşallah 😊
Hayırlı olsun güle güle kullan 😊
Teşekkür ederim 😊
hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsın inş.
Teşekkür ederim 😊
Güle güle kullan
Teşekkür ederim 🤗😘
Hayırlı olsun. kazasız belasız hemen sat değiştir
Sagol da neden degistireyim ki?
Ne bileyim ya Toyota kırmızı sedan. Kibar durmuyor sanki serseri Arabası gibi 😅 sana Polo falan ne bilim işte anladın sen
Bence gayet güzel duruyor araba evet biraz serseri çılgın arabası gibi ama araba çok rahat çok konforlu 😄 araba sürmeyi babamın 92-93 model tiposunda öğrenmiştim 2015 model biraz ağır oldu ama şöyle bisey var bu arabayı kullanmak bisiklet kullanmaktan kolay 🙄 otomatik vites gayet güzel gidiyor.
Sen tipoda araba öğrendiysen ne versek kolay gelir sana. Okul servisi bile çekersin yani. Kaç kaynar bu
😅😄