Yeme & İçme Çayımi size verir miyim diyim mi? hiçbirinizisevmiyom Takip Et Xper 5 Yaş: 113 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sevme beni oğlum üzersin yalnız kalmak isterim gider tek başıma çayımı içerim niye gelmiyor dersin Güncellemeler+1 yıl Zaten sevmiyordu gençler ben yalnız kalmaya devam 💅🏻 Çayımi size verir miyim diyim mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Ben çay sevmiyorum ama sigara ve kahve çok seviyorum aşko diyebilirsin 0 2 Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Veririm cano u Barış_LonelyForever +1 yıl Afiyet olsun öğretmenim
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen şimdi şekerli içiyorsundur ben şekersiz içiyorum o yüzden almıyım 0 1 Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Veririm Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Cidden kendi başına bi kafeye gidip çay sigara mı yapıyorsun 0 2 Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Cidden böyle yapıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaklaşık 8 kez bunu yapmaya çalıştım beceremedim hep utandım ne derler nasıl bakarlar diye helal olsun sana Yorumla
şivred Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl çay sigara çakmak üçlüsünü bi kadını parmakları arasında görmekten hoşlanmıyorum 0 3 Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Çokta umrundaydi biliyor musun senin fikrin düşüncen benden hoşlanman çok umrundaydi şimdi bıraktım hepsini sırf senin için Yorumla şivred +1 yıl ben fikrimi söyledim Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Fikrini sordum mu sana Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl Ben çayımı içtim sen bana şey ver tatil bileti 2 2 Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Nereye gitmek isterin bebek Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl Antalya Belek den tek kişilik olsun hemen yarına Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şu sudeyi hiç sevmiyorum görüşlerde ki tam bir kaşar şimdi engel atarda 🤣🤣 0 3 Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl 😂😂😂😂hee Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Veririim knkm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sağol aşkım Yorumla
sudesiyahseven Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Çakmak daha güzel geldi şu an 0 2 Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Güzel demi dızcılık mesleğimiz bu arada çayımı vermem sana da Yorumla sudesiyahseven +1 yıl Neden Yorumla
PoliceManIsBack Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Her seyini verirsin sadece cay olsa iyi 0 1 Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Sitir len anan miyim ben Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. Vermezsin ama genede sorayım 🤭🤭 0 2 Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Vermem Yorumla HeadSh0t +1 yıl Biliyorum zaten 😊 Yorumla
ImperialTurcicum Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl fakirrr, sadece çay alabiliyor 0 4 Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Vermem Yorumla ImperialTurcicum +1 yıl ben sana 50 tl vereyim ablam bir döner yersin fejkfkejf Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Sağol ablam ne dönerim ne döner yerim çayımla iyim eyvallah Yorumla ImperialTurcicum +1 yıl fakirligi seviyon sen Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Hiçbirimizi sevmediğin için vermezsin🙂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Aşko kuşko çakmağı ile kime atar yapıyon lenn 0 1 Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Veririm 😂 Yorumla
AykAnk06 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Bak senin yüzünden şimdi çay koyacam 0 2 Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Afiyet olsun dost. Yorumla AykAnk06 +1 yıl Eyvallah sanada afiyet olsun Yorumla
TheCursedCake_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl De bakim 0 6 Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Vermem Yorumla TheCursedCake_ +1 yıl Odun Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Heee😂😂😂bu nasıl nick len Yorumla TheCursedCake_ +1 yıl Seninkinden daha iyi kıskanma Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl İki kral var bu sitede bir takip ettiğim kişi iki benim hadii eyvallah dost. Yorumla TheCursedCake_ +1 yıl Ne anlatiyon abla Yorumla
cnekm Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl Ben yalnız içiyom 0 12 Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Eee napim bende yalnızım Yorumla cnekm +1 yıl Evet : (( Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Zirlama Yorumla cnekm +1 yıl Ok Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Döverim Yorumla cnekm +1 yıl Döv beni Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Güneşin yüreği var mi yanıyor mu yüreği Ömer baba Yorumla cnekm +1 yıl Yüreği vardır.. Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Yalan Yorumla cnekm +1 yıl Olabili... Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Uzaaa Yorumla cnekm +1 yıl Uzuyom Yorumla
Angelgloss Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Dee.. 0 2 Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Veririm Yorumla Angelgloss +1 yıl Teşekkür ederim 🙂 Yorumla
miroveteene_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Söyle reis 0 2 Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Veririm aferin sana dost Yorumla miroveteene_ +1 yıl Çakmağını çalayım mi Yorumla
Yujiİtadori Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 102% +1 yıl Çay sevmiyom 0 1 Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Veririm. Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Ben olsam vermezdim. 0 1 Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Ben sen olmadığım için veririm Yorumla
Aşkmıbelkibirgün Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Belli icek 0 1 Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Vermem Yorumla
LeydiStark Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl evet ablammm 0 2 Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Vermem Yorumla LeydiStark +1 yıl cok sevindim abla Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Delikanlı kız hemde Barbie 0 1 Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Veririm Yorumla
frhece Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl de bakalim 0 1 Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Veririm Yorumla
Herhangibiri20 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Bağa vir bağa 0 2 Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Vermem Yorumla Herhangibiri20 +1 yıl Neden ama neden :( Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ben çay sevmiyorum ama sigara ve kahve çok seviyorum aşko diyebilirsin
Veririm cano
Afiyet olsun öğretmenim
Sen şimdi şekerli içiyorsundur ben şekersiz içiyorum o yüzden almıyım
Veririm
Cidden kendi başına bi kafeye gidip çay sigara mı yapıyorsun
Cidden böyle yapıyorum
Yaklaşık 8 kez bunu yapmaya çalıştım beceremedim hep utandım ne derler nasıl bakarlar diye helal olsun sana
çay sigara çakmak üçlüsünü bi kadını parmakları arasında görmekten hoşlanmıyorum
Çokta umrundaydi biliyor musun senin fikrin düşüncen benden hoşlanman çok umrundaydi şimdi bıraktım hepsini sırf senin için
ben fikrimi söyledim
Fikrini sordum mu sana
Ben çayımı içtim sen bana şey ver tatil bileti
Nereye gitmek isterin bebek
Antalya Belek den tek kişilik olsun hemen yarına
Şu sudeyi hiç sevmiyorum görüşlerde ki tam bir kaşar şimdi engel atarda 🤣🤣
😂😂😂😂hee
Veririim knkm
Sağol aşkım
Çakmak daha güzel geldi şu an
Güzel demi dızcılık mesleğimiz bu arada çayımı vermem sana da
Neden
Her seyini verirsin sadece cay olsa iyi
Sitir len anan miyim ben
Vermezsin ama genede sorayım 🤭🤭
Vermem
Biliyorum zaten 😊
fakirrr, sadece çay alabiliyor
Vermem
ben sana 50 tl vereyim ablam bir döner yersin fejkfkejf
Sağol ablam ne dönerim ne döner yerim çayımla iyim eyvallah
fakirligi seviyon sen
Hiçbirimizi sevmediğin için vermezsin🙂
Aşko kuşko çakmağı ile kime atar yapıyon lenn
Veririm 😂
Bak senin yüzünden şimdi çay koyacam
Afiyet olsun dost.
Eyvallah sanada afiyet olsun
De bakim
Vermem
Odun
Heee😂😂😂bu nasıl nick len
Seninkinden daha iyi kıskanma
İki kral var bu sitede bir takip ettiğim kişi iki benim hadii eyvallah dost.
Ne anlatiyon abla
Ben yalnız içiyom
Eee napim bende yalnızım
Evet : ((
Zirlama
Ok
Döverim
Döv beni
Güneşin yüreği var mi yanıyor mu yüreği Ömer baba
Yüreği vardır..
Yalan
Olabili...